Şimdi Ara

Samsun ML-1610

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yazıcı almayı düşünyorum fakat samsung olacak. sizce ML-1610 mu alayım yada başka bir öneriniz varmı?

• ben ondan kullanıyorum

bişey sormak istersen buyur

• Sorum Bu

Samsun ML-1610

• bilmiyorum. hiç araştırmadımda, kusura bakma
  • Bende buu almayı düşünüyorum kuzenimde vardı bir iki çıktı aldım gayet güzeldi..inkjetlerdeki gibi kısmi sönüklük yada fazlalık yoktu..Toner save düğmesi adından da anlaşılacağı üzere kaliteden biraz ödün vererek tonerin ömrünü uzatıyor..yaklaşık 1600 sayf olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bastard of bodom

Bende buu almayı düşünüyorum kuzenimde vardı bir iki çıktı aldım gayet güzeldi..inkjetlerdeki gibi kısmi sönüklük yada fazlalık yoktu..Toner save düğmesi adından da anlaşılacağı üzere kaliteden biraz ödün vererek tonerin ömrünü uzatıyor..yaklaşık 1600 sayf olması lazım

aynen

• kaliteli bir yazıcı tavsiye ederim

birde bunun muadili xerox var onuda incele
  • Bende yoğun olarak onu kullanıyorum evimde. İşyerine de aynısından aldım. Fiyat Kalite performansı çok iyi. Tavsiye ederim.
  • bende tavsiye ederim çıktı alma süresi olarak hp.den daha iyi toner save düğmesine bir sayfa basmanız yeterli görunuyor.
  • toner save tuşu hikaye arkadaşlar. burada çözünürlüğü düşürüp çıktı normalde siyahsa onu gri tonlama yaparak veriyor. bunu bütün yazıcılarda yapabilirsiniz. size önerim hp nin 2014 modeli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.