Bildirim
Samsun ML-1610
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKF6NLFX
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben ondan kullanıyorum
bişey sormak istersen buyur
-
Sorum Bu
-
bilmiyorum. hiç araştırmadımda, kusura bakma -
Bende buu almayı düşünüyorum kuzenimde vardı bir iki çıktı aldım gayet güzeldi..inkjetlerdeki gibi kısmi sönüklük yada fazlalık yoktu..Toner save düğmesi adından da anlaşılacağı üzere kaliteden biraz ödün vererek tonerin ömrünü uzatıyor..yaklaşık 1600 sayf olması lazım -
quote:
Orjinalden alıntı: bastard of bodom
Bende buu almayı düşünüyorum kuzenimde vardı bir iki çıktı aldım gayet güzeldi..inkjetlerdeki gibi kısmi sönüklük yada fazlalık yoktu..Toner save düğmesi adından da anlaşılacağı üzere kaliteden biraz ödün vererek tonerin ömrünü uzatıyor..yaklaşık 1600 sayf olması lazım
aynen
-
kaliteli bir yazıcı tavsiye ederim
birde bunun muadili xerox var onuda incele -
Bende yoğun olarak onu kullanıyorum evimde. İşyerine de aynısından aldım. Fiyat Kalite performansı çok iyi. Tavsiye ederim. -
bende tavsiye ederim çıktı alma süresi olarak hp.den daha iyi toner save düğmesine bir sayfa basmanız yeterli görunuyor. -
toner save tuşu hikaye arkadaşlar. burada çözünürlüğü düşürüp çıktı normalde siyahsa onu gri tonlama yaparak veriyor. bunu bütün yazıcılarda yapabilirsiniz. size önerim hp nin 2014 modeli.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X