Şimdi Ara

SAMSUN ve İLÇELERİNDEN ÜYELER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsun Çarşamba'ya üniversiteye geleceğim.
    Sorularım olacak...
    1- Çarşamba Ticaret Borbası M. Y. O İlçe merkezinde mi, yoksa merkeze nazaran daha ücra yerlerde mi kalıyor?
    2- Özel ve KYK Yurtları Üniversiteye ne kadar uzaklıkta? Yaya gidelebilir mi?

• 1 ) Resimlere baktım sanırım ilçe merkezinde yani çarşambanın içinde .
    2 ) onu bilemiyorum malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 27 Temmuz 2014; 14:32:25 >
  • Tam carsamba ya Girdikten sonra cok kisa bi mesafe ilerleyince ana yol kenarinda. Sehrin merkezine girmeden. Yurt konusunda pek bilgim yok ama hergun samsundan surekli minibuslerin oldugunu ve universitenin servisinin kalktigini biliyorum. Gezme amacli gelmistim samsuna carsambadaki gundogdu kampusune de baktim. Sehir olarakta cok sevdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üniversite kampüsünden oldukça uzakta, ayrı bir fakülte olarak çarşamba ilçesinde bulunuyor, çarşambadaki yurt olanaklarını bilmiyorum. ancak şehir merkezinde özel yurtlar mevcut. üniversite kampüsü şehrin diğer ucunda yani atakumda olduğu için kyk yurtlarıda atakumda. yani çarşambada okuyan birisi için ters kalıyor. çarşamba otobüsü ile ulaşım yarım saat kadar sürer merkezden. bir de otobüsler artık şehir merkezinin dışına taşındı. bunu da göz önünde bulundurun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.