masaüstünde magicbright de aktif olayını nası yaopıcaz
bence ekran kartından kaynaklanıyordur. ie yüklenene kadar bulanık oluyor diyor. arkadaşların dediği gibi en kaliteli monitörlerden biridir 793mb. birçok monitörle yan yana test ettim görüntü kalitesi ve parlaklığı . 793mb önde. ayrıca eylül ayı monitörlerindeki problem sadece bir chip sorunu. tüplerde sorun yoktur. mb özelliğini kontrol eden çip o ay fabrikada toptan yanlış basılmıştır ve monitörlerin hepsinde sorun çıkarmıştır
yav ekran görüntü ayarlarıyla oynadım düzeldi :) biraz koyulaştırdım falam
problem benim kurcalamalarımla alakalıymış sorun kalmadı :) bu arada biri default ayarları söyleyebilirm işu monitörün menüdeki
Bilmeden konuşmayalım bende 793 mb var sorunlu dediklerinizden servise daha vermedim bir haftada değiştiriyolar ama şimdi o kadar beklemek istemedim ve de bu sorun çoğunlukta görünmüyor. Aynı zamanda sorun bulanıklık değil ekranda bazen çizgiler oluşması.
quote:
Orjinalden alıntı: Ishatar
Bilmeden konuşmayalım bende 793 mb var sorunlu dediklerinizden servise daha vermedim bir haftada değiştiriyolar ama şimdi o kadar beklemek istemedim ve de bu sorun çoğunlukta görünmüyor. Aynı zamanda sorun bulanıklık değil ekranda bazen çizgiler oluşması.
bulanıklılık sorunu var arkadaşım sen bilmeden konuşuyorsun.2 ay önce arkadaşa 997 aldık o farketti geçen ay başka bi arkadaşada 793 aldık ona baktım ondada var.mb özelliği masaüstünde açıkken yazılar bulanıklaşıyo
dediğim gibi magic brightı kontrol eden çipler yanlış basılmıştır. bu yüzden mb yi açtığınızda bulanıklılık oluyor. bu bulanıklılık her zaman oluyor. 2-3 ay sonra ise ekranda kahverengi çizgiler çıkmaya başlıyor. 1 hafta sonra da bütün ekran kahverengi tonlarda gösteriyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme