Arkadaşlar sizce bu Samsungun Led tvleri hazirana fiyat olarak ne kadara düşer 40 inç olanı? Şu an 2300 civarı olan 40-42 inçlik 100 hz full lcdler fiyatlarına gelir mi acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: harika1
Arkadaşlar sizce bu Samsungun Led tvleri hazirana fiyat olarak ne kadara düşer 40 inç olanı? Şu an 2300 civarı olan 40-42 inçlik 100 hz full lcdler fiyatlarına gelir mi acaba?
İlk partiler her zman fahiş fiyat olur.sonra yerini alır ve ucuzlamaya düşer LED Klasmanıda.bütül tft Lcd lerde aynı kıvamdadır.oturu piyasa ve diğer firmaların LED Tasarımları çıkacak ve beklemeye alın derim .fiyatlar düşücek en geç 5 ay sonra alınabilir fiyat düşücekler
Tek kaynağa bğlı B6000-B7000 inceledim, ya gözümde ya cihazlarda/nağlantıda problem vardı yada Samsung *ıçmış batırmış diyecem o derece... Hareketli sahne geçişleri felaketti, çeşitli yerlerdeki bulanıklaşmalar mevcuttu. Başka bir samsung shop'a gidip inceliyicem, bu kadar kötü olamaz heralde.
Arkadaşlar B7000 testi ve eksi yönlerini içeren test konusuna bekleriz
bende samsung 6000 ve 7000 serilerini görmeye gittim ilk duyurulduğundan 2-3 gün sonra felandı sanırım. arkadaşla geçtik karşısına vay be adamlar yapmış diye izlerken görüntülerde bulanıklıkmı var yahu diye birbirimize sorarken çekimden herhalde diyorduk sonra ilgili arkadaşa sorduk samsung un verdiği blu-ray bu dedi görüntüde bir problem olacağını sanmıyorum dedi. şansa soluma döndüm ve aklım başımdan gitti sony tvler vardı standart renk patlayan video yerine başka bişey koymuşlar ama nasıl canlı renkler, samsung u bıraktık sony i izledik alacak olsam sony alırım sanırım fiyatı tabi daha düzgün bir seviyeye gelirse :)
Distrübütör firmanın sitesi temsil ettiği markayı haketmiyor... Sitesi gerçekten uyduruk bir site.. Hangi modeller Led'li hangisi değil.. Hiç bir filtreleme imkanı sunmuyor..
izmir forumda kipada lcd tv reyonlarını dolaşıyorduk. orada ledtv samsungun 102 ekranlık bir modelini gördüm. sağında ve solundanda sony vardı. aynı film aynı anda gösteriliyordu. samsung ledtv kadar kaliteli bir görüntü bu güne kadar hiç görmedim. aşık oldum samsungun o medeline. 4 milyardan fazlaydı ama. biraz ucuzlasa saniye düşünmem alırım 200 mü 240 Hz mi ne galiba. hızlı sahnelerde sony ile kıyasladık hep çok ama çok üstündü samsung ledtv. ben bunun ucuzlamasını beklerim mecburen
quote:
Orjinalden alıntı: caddydsg
izmir forumda kipada lcd tv reyonlarını dolaşıyorduk. orada ledtv samsungun 102 ekranlık bir modelini gördüm. sağında ve solundanda sony vardı. aynı film aynı anda gösteriliyordu. samsung ledtv kadar kaliteli bir görüntü bu güne kadar hiç görmedim. aşık oldum samsungun o medeline. 4 milyardan fazlaydı ama. biraz ucuzlasa saniye düşünmem alırım 200 mü 240 Hz mi ne galiba. hızlı sahnelerde sony ile kıyasladık hep çok ama çok üstündü samsung ledtv. ben bunun ucuzlamasını beklerim mecburen
senin gördüğün SONY Modeli neydi CCFL /Panel bakmışdınızdır Ona göre LED Üstün ama Hızlı sahnelerde SONY değerleri iyi tutar
quote:
Orjinalden alıntı: GOGOMEZ
quote:
senin gördüğün SONY Modeli neydi CCFL /Panel bakmışdınızdır Ona göre LED Üstün ama Hızlı sahnelerde SONY değerleri iyi tutar
sony bravia serisinden birisiydi. ama ben daha önce samsungun o modeli gibi görüntü kalitesi olan bir lcd görmedim yani
quote:
Orjinalden alıntı: 911GT3
Tek kaynağa bğlı B6000-B7000 inceledim, ya gözümde ya cihazlarda/nağlantıda problem vardı yada Samsung *ıçmış batırmış diyecem o derece... Hareketli sahne geçişleri felaketti, çeşitli yerlerdeki bulanıklaşmalar mevcuttu. Başka bir samsung shop'a gidip inceliyicem, bu kadar kötü olamaz heralde.
Benimde incelemelerimde zayıf not aldı.Görüntü bazı yerlerde 3 boyutlu gibi gözüküyor.Buda bence gözü yoran birşey sonucta belli objeler 3 boyutlu belli objeler normal diğerlei daha keskin gibisinden dikkati dağıtıcı durumlar mevcuttu.Ordakiler aaa bak 3 boyutlu gibi dedi ama patlama sahnesinin 3 boyutlu gibi olması açıkcası filmi pekte güzel bir hale getirmiyor.Transformers full hd deneyımlerım tv b6000 .
Orjinalden alıntı: GOGOMEZ
sony bravia serisinden birisiydi. ama ben daha önce samsungun o modeli gibi görüntü kalitesi olan bir lcd görmedim yani [/quot
X LED serisine baksa idin fikirlerin değişirdi-
Okuyarak öğrenenlerdenim...Yorum yazanlara teşekkürler.. Merak ettiğim konular da yardım edebilirmisiniz. B7000 modelinde incelik adına bağlantı giriş çıkışlarında sıkıntılar var gibi.. Alıştığımız kamerayı yandan bağla /izle kulaktıktan dinle kolaylığını B7000 serisinde nasıl halletmişler çözemedim.. Birde USB lrin birinde HDD yazıyor gibi... bu HDD içindeki dosyaları bağımsız çalıştırabiliyor anlamındamıdır.
Merhaba
1 hafta once Samsung 40B7000 aldim .. Firmware'sini 1006'ye update ettim . Cok memnunum MKV uzantisi dahil nerdeyse butun formatlari gosteriyor. USB Flash veya USB HDD baglayip sorunsuzca içindeki medyayı oynatabiliosunuz .. 720p olarak Tokyo Drift'i denedim sorunsuz oynattı ve keyifle izledim .. Fakat Eagle Eye 720p mkv cektigimde filmi okuyamadi ve kendini resetledi .. Sanirim Matroska (MKV)'nin yeni codec surumu ile alakalı .. Yakında televizyonun yeni Firmware'si cikar update ederim sorun cozulur diye tahmin ediyorum.. Benim gibi sorunla karsılasan ve sorunu giderebilen varsa yanıtlarını bekliyorum ..
Tesekkurler .
quote:
Orjinalden alıntı: Devguru
Merhaba
1 hafta once Samsung 40B7000 aldim .. Firmware'sini 1006'ye update ettim . Cok memnunum MKV uzantisi dahil nerdeyse butun formatlari gosteriyor. USB Flash veya USB HDD baglayip sorunsuzca içindeki medyayı oynatabiliosunuz .. 720p olarak Tokyo Drift'i denedim sorunsuz oynattı ve keyifle izledim .. Fakat Eagle Eye 720p mkv cektigimde filmi okuyamadi ve kendini resetledi .. Sanirim Matroska (MKV)'nin yeni codec surumu ile alakalı .. Yakında televizyonun yeni Firmware'si cikar update ederim sorun cozulur diye tahmin ediyorum.. Benim gibi sorunla karsılasan ve sorunu giderebilen varsa yanıtlarını bekliyorum ..
Tesekkurler .
Hayırlı olsun, update i nasıl yaptın, online mı, usb mi? Bende B750 aldım ama çekiniyorum firmware update yapmaya... Update ten sonra öncekine göre bir değişiklik fark ettinmi?
Peki bu oynattığın mkv lerde TV nin altyazı desteği var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: mavsar
Peki bu oynattığın mkv lerde TV nin altyazı desteği var mı?
Alyazı desteği mevcuttur, türkçe karakter ve boyut sorunu yoktur...
quote:
Merhaba
Tesekkurler .
dostum B7000 in performansı hakkında bilgilerini bekliyoruz...
B6000-B7000 serilerinde okutuğum kadarıylar eternet bağlantısı var. bilgisayardaki explorerde dolaşılıyormu.veya flim seyrediliyormu.daha doğrusu neler yapılabiliyor. herkese teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: karantina61
quote:
Merhaba
Tesekkurler .
dostum B7000 in performansı hakkında bilgilerini bekliyoruz...
Walla film konusunda beni gercekten tatmin etti .. 720p olmasina ragmen super bir goruntusu ve netligi var. PS3 veya Xbox360 almayi dusunuyorum .. Tepkime suresine 2 ms demislerdi bakalim High Def oyunlarda ne gibi performans sergileyecek merak ediyorum bunları da sizinle paylasirim. Firmware upgrade'yi USB'den yaptim .. Herhangi bi sorun ile karsilasmadim, zaten herhangi bir sorunla karsilasinca bir onceki surumune dönme gibi bi secenegi de var, o yuzden firmware guncellerken farkli urunun firmware'sini indirmediginiz takdirde korkmaya gerek yok.