Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.842
Cevap
34
Favori
780.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • d6750 ülkemize girseydi iyi olacaktı. c750 nin ince kenarlısı gibi bir tasarımı var. Metal ayaklık var. Ve micro dimming var. d7000 e benziyor. d7000 dende ucuz olur.
  • Valla bende 46D6510 ya da 46D7000 almayı planlıyorum. 4000 TL civarı bir bütçem var. Şimdilik iki modelde bütçeme uygun görünmüyor, biraz daha bekleyeceğim herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsaray15

Valla bende 46D6510 ya da 46D7000 almayı planlıyorum. 4000 TL civarı bir bütçem var. Şimdilik iki modelde bütçeme uygun görünmüyor, biraz daha bekleyeceğim herhalde.

webdensiparis.com 2 gözlük 46d7000 4298 lira peşin. 1 aya kadar 4000 civarına bulunur gibi bu tv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: gsaray15

Valla bende 46D6510 ya da 46D7000 almayı planlıyorum. 4000 TL civarı bir bütçem var. Şimdilik iki modelde bütçeme uygun görünmüyor, biraz daha bekleyeceğim herhalde.

webdensiparis.com 2 gözlük 46d7000 4298 lira peşin. 1 aya kadar 4000 civarına bulunur gibi bu tv.

Benim anlayamadığım, webdensiparis.com ürüne samsung garantili diyor ve 4298 TL ye kredi kartı tek çekim verebiliyor. Peki samsung bayileri neden bu fiyata veremiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsaray15 -- 4 Mayıs 2011; 20:25:13 >
  • Elimde, sadece 2011 model Samsung lar ile çalışan SSG 3700 3D aktif gözlük bulunmakta. Bilindigi üzere bu gözlük 2011 modeller için üretilmiş en hafif ve en üst model gözlük.

İlgilenen arkadaşlarım benimle irtibat (PM) kurarlarsa kendilerine satabilirim. (2. el bölümünde ilan açılmamıştır.)
  • Amcam bugün 46D7000 aldı, elektroworld'den 4.400 TL'ye...2 gözlükle birlikte...

Dilimde tüy bitti 50"den az alma diye ama ikna edemedim malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

Amcam bugün 46D7000 aldı, elektroworld'den 4.400 TL'ye...2 gözlükle birlikte...

3D testi. Birde ışıklar kapalıyken siyah testi yapma imkanın varmı. Bİrde time shift özelliğini ve pvr özelliklerini deneyebilirsen çok makbule geçer
  • quote:

quote:

3D testi. Birde ışıklar kapalıyken siyah testi yapma imkanın varmı. Bİrde time shift özelliğini ve pvr özelliklerini deneyebilirsen çok makbule geçer

Cumartesi kurulacak...3D testi-siyah testi yapabilirim....ama şu time-shift ile pvr nedir, testi nasıl yapılır onu bir cümle ile izah edersen sevinirim....

• quote:

quote:

quote:

Cumartesi kurulacak...3D testi-siyah testi yapabilirim....ama şu time-shift ile pvr nedir, testi nasıl yapılır onu bir cümle ile izah edersen sevinirim....

dostum yani time shift harddisk bağlayıp yayını durduruyosun mesela 20 sn sonra tekrar kaldığı yerden devam ettiriyosun. Pvr ise belirlediğin saatte belirlediğin zamanda bir yayını tv nin hdd e kaydeymesi. Kendi hd tuneri üzerinden bu işlemleri yapabiliyor. Ama ne kadar başarılı bilmiyorum

• quote:

Hayırlı olsun.. Gözlükler kutudanmı çıkıyor yoksa yanındamı veriliyor. yani kafama takılan her 46d7000 alan 2 gözlüğe sahip olacakmı.. birde gözlükler pillimi yoksa şarjlı olanlardanmı???
  • 46d7000 2 adet gozluk cıktı. bırı pıllı dıger sarjlı. sarjlı olan daha pratık geldı bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin17

quote:

Hayırlı olsun.. Gözlükler kutudanmı çıkıyor yoksa yanındamı veriliyor. yani kafama takılan her 46d7000 alan 2 gözlüğe sahip olacakmı.. birde gözlükler pillimi yoksa şarjlı olanlardanmı???

Gözlükleri de bilemiyorum nerden çıktığını...

Ama şunu söyleyim, aynı AVM'den 2 tane alındı bu TV, biri Electroworld'den, diğeri Kutup İletişiminden... Kutup biraz daha pahalıydı ama yanında 1TB 3D içerik veriyordu...Sonradan öğrendiğim kadarıyla Electroworld'de verecekmiş...(HDD'nize kopyalıyorlar işte)

Bu arada alacak arkadaşlar için şunu söyleyim, eğer ciddi alıcıysanız Electroworld'de liste fiyatına bakmayın, başka yerde veya internette daha ucuzu varsa (paralel garantililer hariç) gidin mağazaya "bunu alıyoruz ama şurda şu kadar TL, biz burdan almak istiyoruz" dediğiniz zaman hemen hemen o fiyata veriyorlar, nakit fiyatını da Maximum ve Başka bir karta (galiba world'dü) 10 taksit yapıyorlar...

@EmreFB1907
    time shift-i testini de yapabilirim o zaman, ama PVR'yi deneyemem, çünkü kayıt edilecek yayın yok :) evde uydu olmadığı için.... bir kaç arkadaş bu sayfada "D-Smart, Digiturk Modül takıp izlenebiliyor mu diye" sorduğunu okudum ancak cevap göremedim...Ne alıp izleyeceklerine karar veremediler...D.türk mü, d-smart mı, atlanta mı, D.box mı, teledunya mı...bir sürü seçenek var...Eğer atlanta seçerlerse iş benim başıma düşüyor (araştırma yapmak, uygun satıcı-server falan bulmak, vb )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNDYING -- 5 Mayıs 2011; 13:53:13 >

• az önce kurulumunu tamamladığım 40d7000 tv min karşısındayım. keşfedecek o kadar çok şey var ki :) blue ray spartacus izlemek daha da vahşiceymiş :). 3D olayını çözmem gerek hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick_303

az önce kurulumunu tamamladığım 40d7000 tv min karşısındayım. keşfedecek o kadar çok şey var ki :) blue ray spartacus izlemek daha da vahşiceymiş :). 3D olayını çözmem gerek hemen.

hayırlısı olsun gule gule kullan
  • quote:

@EmreFB1907
    time shift-i testini de yapabilirim o zaman, ama PVR'yi deneyemem, çünkü kayıt edilecek yayın yok :) evde uydu olmadığı için.... bir kaç arkadaş bu sayfada "D-Smart, Digiturk Modül takıp izlenebiliyor mu diye" sorduğunu okudum ancak cevap göremedim...Ne alıp izleyeceklerine karar veremediler...D.türk mü, d-smart mı, atlanta mı, D.box mı, teledunya mı...bir sürü seçenek var...Eğer atlanta seçerlerse iş benim başıma düşüyor (araştırma yapmak, uygun satıcı-server falan bulmak, vb )

Merhaba,

46d7000 aldım. Dahili uydu alıcısı ve modül kart yeri var. Ancak Digiturk uyumlu değil. Digiturk'ün kartlarına uyumlu değiller.

PVR'ı henüz bende denemedim.

Bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmax2005

quote:

@EmreFB1907

Merhaba,

46d7000 aldım. Dahili uydu alıcısı ve modül kart yeri var. Ancak Digiturk uyumlu değil. Digiturk'ün kartlarına uyumlu değiller.

PVR'ı henüz bende denemedim.

Bilginize.

Araya modül koydunuz mu Digiturk'ün kartını denerken?

• slm, ben siteye yeni geldim.

kendim yıllardır sony tv alırım,hemen hemen bütün modellerini aldım hatta bunların içinde 40 X 2000 VE 40 X 3500 modelleride var.
    en son 3-5 ay önce sony 46 hx 800 serisi led tv aldım 1 saat izledim hemen geriye iade ettim bayağıda uğraştım,sonunda paramı geri verdiler.

mesele daha öncede bildiğim gibi lcd lerdeki siyah maalesef led lerde yok tam karşıdan 90 derece seyrderseniz biraz siyah tonları alabilirsiniz biraz yanlara kaçarsanız siyah renkler grileşiyor. Bu bende özellikle bir sony hayranı biri olarak büyük hayal kırıklığı yarattı,sony markasını gözü kapalı alan birisi olarak çok soğudum bu markadan özellikle x serisi gibi kalite yi burakıp paıyasa ya uymaları kalitesini düşürmüştür.

Samsung d8000 serileri bu açıdan nasıl olduğunu merak ediyorum siyah renkler nasıl acaba....
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Arthur

Digiturk'ten birine sordum, kartların bu Samsung modellerinde çalışmadığını söylediler. Bende onların yalancısıyım :)

Aslında akşam bir deniyeyim bakayım, bilgi veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiss11

slm, ben siteye yeni geldim.

kendim yıllardır sony tv alırım,hemen hemen bütün modellerini aldım hatta bunların içinde 40 X 2000 VE 40 X 3500 modelleride var.
    en son 3-5 ay önce sony 46 hx 800 serisi led tv aldım 1 saat izledim hemen geriye iade ettim bayağıda uğraştım,sonunda paramı geri verdiler.

mesele daha öncede bildiğim gibi lcd lerdeki siyah maalesef led lerde yok tam karşıdan 90 derece seyrderseniz biraz siyah tonları alabilirsiniz biraz yanlara kaçarsanız siyah renkler grileşiyor. Bu bende özellikle bir sony hayranı biri olarak büyük hayal kırıklığı yarattı,sony markasını gözü kapalı alan birisi olarak çok soğudum bu markadan özellikle x serisi gibi kalite yi burakıp paıyasa ya uymaları kalitesini düşürmüştür.

Samsung d8000 serileri bu açıdan nasıl olduğunu merak ediyorum siyah renkler nasıl acaba....

D7000-d8000 de muhteşem siyah seviyesi var. Forumdan alanların söylediği kadarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: cmax2005

quote:

Orijinalden alıntı: King_Arthur

Digiturk'ten birine sordum, kartların bu Samsung modellerinde çalışmadığını söylediler. Bende onların yalancısıyım :)

Aslında akşam bir deniyeyim bakayım, bilgi veririm.

Bekliyorum bilgileri şahsen...

Bir de hangi modülü alıp kullanamk gerekiyor? atlanta HD box almak gereksiz mi TV'de tuner olduğu için?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.