Bildirim
Samsung, 2022 yılını akıllı telefon pazarının liderliğiyle bitirdi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim tabloda gördüğün bbk elektronik en çok satan şirket durumunda .ama kendilerini gizledikleri için 1. Samsung gibi görünüyor oppo,vovi,oneplus,realme, iQOO
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torabi -- 7 Şubat 2023; 18:33:49 >
-
Liderlikten 10.luğa huawei’in dramatik bitişi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence honor 2023 te ilk 3 e yükselecek
Ama olur mu Şayomici Çin Milliyetçisi gençlere göre Samsung, Nokia gibi olacaktı, batmalıydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 7 Şubat 2023; 19:15:59 > -
Samsung 2-3 senedir özellikle orta seviyede iyi götürüyor işi. Huawei'nin ambargo sonrası piyasadan silinmesi sonrasında orta seviye pazarında güzel hakimiyet kurdular. Telefonlarıda fena değil birde sonuçta Samsung yani. Az çok senelerdir insanların kafasında bir marka değeri oluşturmuş firma. Özellikle 40-50 yaş üstüne Xiaomi'yi anlatamazsın ama Samsung deyin "ha onun televizyonu bizim evde var biliyorum" der.
-
Huawei biraz daha düşerse magma tabakasına ulaşacak nolmuş öyle yav
Xiaomi'ye dikkat
-
Honor satışlarda patlama yapıyor da bizim mi haberimiz yok, nerden edindin bu izlenimi?
Herşeyin teknoloji vb olmadığını gösteriyor. Kilit noktalara hakim kişiler, hem kuralları istedikleri gibi koyup hem de maçın ortasında kural değiştirebiliyorlar. O yüzden gelişmek isteyen ülkelerin işi çok zor. İster piramitin tepesindekilere boyun eğsinler, ister karşı gelsinler.
-
Katılıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X