Şimdi Ara

Samsung 205 BW alacağım galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat/performans olarak daha iyisi varmı bilmiyorum ama bir ay düşündükten sonra bunda karar kıldım.19' olanıda var ama tam tam performans alabilirmiyim emin olamadım.
    Sonucta PC nin en uzun soluklu bileşeninden birini alıyoruz epey bi kullanacağız. 19' göre 200 YTl ye yakın fark var. Bu farka değeceğini düşünüyorum ama, bilemiyorum artık...
    Ha bide benQ var özellikleri benzer, fiyatıda aynı. Ben samsung dedim inşallah yanılmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Computerstudent -- 10 Eylül 2006; 13:09:51 >

• Benq ile Samsung 20" modellerini karşılaştırdığında gerek tepkime gerek kontras olarak Samsungun daha iyi olduğunu göreceksin

Şimdiden hayırlı olsun
  • Bende bu monitörden alacağım
    Fiyatları uygun ve güvenilir bi yer tavsiye edebilirmisiniz. Forumları araştırdım ama bir iki yerin adı geçiyor sürekli netsipariş, hepsiburada,vatan gibi. Başka yerler varmı,bu isimlerin dışında.

Çorum da olduğum için internetten almak zorundayım. Başka altenatifim yok.

Bişi daha sorucam biraz beklesem ucuzlama ihtimali varmı sizce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 10 Eylül 2006; 15:51:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: homebird

Bende bu monitörden alacağım
    Fiyatları uygun ve güvenilir bi yer tavsiye edebilirmisiniz. Forumları araştırdım ama bir iki yerin adı geçiyor sürekli netsipariş, hepsiburada,vatan gibi. Başka yerler varmı,bu isimlerin dışında.

Çorum da olduğum için internetten almak zorundayım. Başka altenatifim yok.

Bişi daha sorucam biraz beklesem ucuzlama ihtimali varmı sizce.

www.estore.com.tr den 690 liraya 5 taksitle aldım. ölü piksel fln yok. çok ii performansı

• Arkadaşım sen mönitörü ne için kullanacığını belirtmemişsin. Film mi oyun mu çalışmak için mi? Bunları belirtmelisin.
    Bu forumda bir arkadaş da çizim-tasarım yapmak için 205BW almıştı. Fakat ekran çok büyük gelmiş gitmiş 940BW ile değiştirmiş.
    Ama sen oyun ve film için alıyosan sorun yok. Çok iiii mönitördür

quote:

Orjinalden alıntı: Computerstudent

Fiyat/performans olarak daha iyisi varmı bilmiyorum ama bir ay düşündükten sonra bunda karar kıldım.19' olanıda var ama tam tam performans alabilirmiyim emin olamadım.
    Sonucta PC nin en uzun soluklu bileşeninden birini alıyoruz epey bi kullanacağız. 19' göre 200 YTl ye yakın fark var. Bu farka değeceğini düşünüyorum ama, bilemiyorum artık...
    Ha bide benQ var özellikleri benzer, fiyatıda aynı. Ben samsung dedim inşallah yanılmam.

• Tavsiye Etmiyorum Görüntü Ve Masaüstü Simgeleri Bile Basık Duruyor..!
  • film içinse
  • Mükemmel bir monitör ben 1.5 aydır kullanıyorum valla arkadaş basık filan(acaba sen çözünürlüğü ayarlamadınmı?) demişsin bende hiçde öyle durmuyor özellikle oyun preforması çok güzel almanı tavsiye ederim
  • Al al güzel monitör..
  • GW serileri daha canlı renkler sunuyor BW serisine nazaran...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thrax

GW serileri daha canlı renkler sunuyor BW serisine nazaran...

Konu baya eski zaten 205bw den sonra 206bw çıktı ben onu kullanıyorum 2 yıla yakındır tabiki şimdi daha kaliteli lcd ekranlar çıktı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.