Şimdi Ara

Samsung 205BW & BenQ FP-202W ?? Hangisi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    20" WideScreen Bi LCD monitör alıcam.. Ama bu ikisi arasında kararsız kaldım..

http://www.mavibilgisayar.com/

Bu sitedeki özelliklere bakınca tek fark BenQ'nun 8ms tepki süresi ve Samsung'un 6 ms tepki süresi oluşu gibi gözüküyor..
    Tam anlamıyla LCD monitörler hakkında teknik detayda bilgi sahibi değilim..
    Ama bu iki model arasındaki 50$'lık farkın sadece tepki süresinden kaynaklanacağını sanmıyorum..

BenQ = 366$+KDV // Samsung = 414$+KDV

Bütçem 600-700 YTL arasında..
    Önerebileceğiniz başka marka var mı? Veya bu ikisi arasında tercih yapsam hangisi almam daha karlı ve faydalı olur..?
    Çoğunlukla oyun oynuyorum.. Ve film izliyorum..

Ve bu arada kendi elimdeki Acer AL1913S model 19" LCD monitör'ü 380 YTL'ye sattım.. Sizce iyi bi fiyat mı? Yoksa düşük mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovelamore -- 1 Ekim 2006; 17:28:59 >

• Kendi monıtorunu normal fiyata satmışın..

Bu ikisi arasındada nıyeyse bana tipinden ötürü benq daha cekıcı gelıyor..

http://forum.donanimhaber.com/m_9543674/tm.htm

burdakı arkadasın resımlere bakarsan daha ii anlarsın beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

Kendi monıtorunu normal fiyata satmışın..

Bu ikisi arasındada nıyeyse bana tipinden ötürü benq daha cekıcı gelıyor..

http://forum.donanimhaber.com/m_9543674/tm.htm

burdakı arkadasın resımlere bakarsan daha ii anlarsın beni
    Forumdaki iki başlığı da okudum.. Samsung'un incelemesini de BenQ'nun incelemesini de..
    Bunlara rağmen hala kararsız olduğum için bu başlığı açma gereği duydum.. (:

Koçpa Bilgisayar İstanbul'daki en ucuz BenQ satıcısı gibi gözüküyowww.teknofiyat.com 'da aratınca.. 700 YTL (KDV Dahil) gibi bi fiyatı var..
    Yine Koçpa'da Samsung'un fiyatı da aşağı yukarı 700 YTL (KDV Dahil).

Anlayamadığım nokta buwww.mavibilgisayar.com nasıl BenQ'yu 366$ (+KDV), Samsung'u 414$ (+KDV) 'dan satıyor.. (:
    Valla BenQ'ya karar verirsem gidip Ankara'dan alıcam gibi.. (:

• samsung hakkında bir çok topik var bak değerlendir.sonuçta parayı verecek sensin.

markalar arasında fiyat farkı olabilir.illa özelliklerinin farklılığından kaynaklanacak diye bir şey yok bence.

19' lcd için fiyat normal.gözün arkada kalmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenRose

samsung hakkında bir çok topik var bak değerlendir.sonuçta parayı verecek sensin.

markalar arasında fiyat farkı olabilir.illa özelliklerinin farklılığından kaynaklanacak diye bir şey yok bence.

19' lcd için fiyat normal.gözün arkada kalmasın
    Ya zaten mavi bilgisayar dışındaki yerlerin çoğunda bu iki modelin de fiyatları birbirine çok yakın..
    Burda böyle neredeyse 100 ytl fark olması biraz kafamı karıştırdı açıkçası..
    Yarın gidip alıcam..
    Artık görerek almak ta fayda var heralde.. Çünkü ikisi de çok benzer özelliklere sahip..
    Aldıktan sonra ,artık hangisine karar verirsen (:, izlenimlerimi aktarırım sizlere..

• quote:

Orijinalden alıntı: dovelamore

Ya zaten mavi bilgisayar dışındaki yerlerin çoğunda bu iki modelin de fiyatları birbirine çok yakın..
    Burda böyle neredeyse 100 ytl fark olması biraz kafamı karıştırdı açıkçası..
    Yarın gidip alıcam..
    Artık görerek almak ta fayda var heralde.. Çünkü ikisi de çok benzer özelliklere sahip..
    Aldıktan sonra ,artık hangisine karar verirsen (:, izlenimlerimi aktarırım sizlere..

Alıntıları Göster
    Yok mu başka yorumu olan arkadaş? ):

• quote:

Yok mu başka yorumu olan arkadaş? ):

Alıntıları Göster
    BenQ u bir rkadaşıma aldım. Severek kullanıyor. DivX performansı harika. Yükseklik ayarı yok samsung da varsa belki o tercih edilebilir. İkisi arasında ben BenQ diyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG E2260S-PN MONİTÖR NASIL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

BenQ u bir rkadaşıma aldım. Severek kullanıyor. DivX performansı harika. Yükseklik ayarı yok samsung da varsa belki o tercih edilebilir. İkisi arasında ben BenQ diyorum...

Alıntıları Göster
    Samsung'ta war mı bilmiyorum tam emin değilim..

www.netsiparis.com sitesindeki resimlerinde hem ayakta hem yatay resimleri var ama ayarı olup olmadığına dair bi bilgi yok..

BenQ'da olmadığını öğrenmiş olduk.. Teşekkürler sarpuli..

Samsung'da yükseklik ayarı olup olmadığını bilen arkadaş var mı?

• quote:

Samsung'ta war mı bilmiyorum tam emin değilim..

www.netsiparis.com sitesindeki resimlerinde hem ayakta hem yatay resimleri var ama ayarı olup olmadığına dair bi bilgi yok..

BenQ'da olmadığını öğrenmiş olduk.. Teşekkürler sarpuli..

Samsung'da yükseklik ayarı olup olmadığını bilen arkadaş var mı?

Alıntıları Göster
    Benq aldım çok memnunum.Tipi harika bence..bütün sistemim simsiyah oldu . 2 sene ölü pixel garantisi de cabası..

• quote:

Orijinalden alıntı: DARTHANZİ

Benq aldım çok memnunum.Tipi harika bence..bütün sistemim simsiyah oldu . 2 sene ölü pixel garantisi de cabası..

Alıntıları Göster
    Hmm bu ölü pixel garantisi hakkında hiç bi fikrim yoktu..
    Yalnız 2 sene olmasının bi önemi yok.. Kaç taneye garanti verdiği önemli..
    Zaten ilk açıldığında çıkmıyosa ölü pixel, kullanıldıkça çıkma olasılığı çok düşük..

Şu an için aklımda olan sorular;

* Samsung'da yükseklik ayarı olup olmadığı?
    * BenQ'daki ölü pixel garantisinin kaç taneden başladığı?
    * Samsung'da ölü pixel garantisi var mı?

• quote:

Hmm bu ölü pixel garantisi hakkında hiç bi fikrim yoktu..
    Yalnız 2 sene olmasının bi önemi yok.. Kaç taneye garanti verdiği önemli..
    Zaten ilk açıldığında çıkmıyosa ölü pixel, kullanıldıkça çıkma olasılığı çok düşük..

Şu an için aklımda olan sorular;

* Samsung'da yükseklik ayarı olup olmadığı?
    * BenQ'daki ölü pixel garantisinin kaç taneden başladığı?
    * Samsung'da ölü pixel garantisi var mı?

Alıntıları Göster
    samsung ta yükseklik ayarı var

büyük ihtimalle ikisinde de 0 ölü piksel garantisi yok... alırken dikkat edicen ama forumda 1-2 kişide üst üste 3-4 samsung alan ve ölü pixel le karlaşan insan var terciğin samsung olursa biraz daha dikkatli, olmalısın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: RaDReS

samsung ta yükseklik ayarı var

büyük ihtimalle ikisinde de 0 ölü piksel garantisi yok... alırken dikkat edicen ama forumda 1-2 kişide üst üste 3-4 samsung alan ve ölü pixel le karlaşan insan var terciğin samsung olursa biraz daha dikkatli, olmalısın bence

Alıntıları Göster
    Koyuncu dan bana söylenen 2 sene sıfır pixel garantisi ayrıca aracı firmada bunu onayladı... pixel saymama gerek yok yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: DARTHANZİ

Koyuncu dan bana söylenen 2 sene sıfır pixel garantisi ayrıca aracı firmada bunu onayladı... pixel saymama gerek yok yani..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DARTHNAZi

Samsung için mi?
    BenQ için mi ?
    ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: xo

quote:

Orjinalden alıntı: DARTHNAZi

Samsung için mi?
    BenQ için mi ?
    ???

Alıntıları Göster
    BenQ için
  • quote:

Orijinalden alıntı: peusan

BenQ için

Alıntıları Göster
    hangi ekran için bu sıfır piksel garantisi. gizliyorlar herhalde kimsenin haberi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutimuti

hangi ekran için bu sıfır piksel garantisi. gizliyorlar herhalde kimsenin haberi yok

Alıntıları Göster
    Koyuncu'nun BenQ ile çalıştığını biliyorum.. Tanıdıklarım da var orda..
    Ve bi ara Vatan Bilgisayar'da çalışırken, BenQ monitörlerinin hepsinde ölü pixel garantisi vardı, 1 tane bile..
    Sanırım bu güvenilebilecek bişey.. Aklım biraz daha BenQ'ya yatıyo gibi.. (:

Peki şöyle sorayım bi de.. Bu ikisi dışında bu fiyata yakın 20" WideScreen var mı tavsiye edebileceğiniz?

• quote:

Ve bi ara Vatan Bilgisayar'da çalışırken, BenQ monitörlerinin hepsinde ölü pixel garantisi vardı, 1 tane bile..

Peki şöyle sorayım bi de.. Bu ikisi dışında bu fiyata yakın 20" WideScreen var mı tavsiye edebileceğiniz?

Alıntıları Göster
    piksel garantisinin süresi nedir? parlak pikseller içinde geçerlimidir? yarı ölü pikseller için durum nedir?
    mail attım koyuncuya bakalım cevap vereceklermi.

• quote:

Alıntıları Göster
    daha önce Acer kullanmışsın ben sana yine Acer tavsiye edecem

http://www.superwarehouse.com/Acer_AL2032WA_Black_20_LCD_Monitor/ET.L380B.065/ps/624783

ben kullanıyorum çok memnunum özellik açısından samsung ve benq dan çok çok üstün en önemli özelliği S-IPS panel kullanması

• quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

daha önce Acer kullanmışsın ben sana yine Acer tavsiye edecem

http://www.superwarehouse.com/Acer_AL2032WA_Black_20_LCD_Monitor/ET.L380B.065/ps/624783

ben kullanıyorum çok memnunum özellik açısından samsung ve benq dan çok çok üstün en önemli özelliği S-IPS panel kullanması

Alıntıları Göster
    özellikleri dahabi tn panel karakteristiğinde. panel tipi nerde yazıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: mutimuti

özellikleri dahabi tn panel karakteristiğinde. panel tipi nerde yazıyor?

Alıntıları Göster
    Fiyatı bunlara nazaran daha pahalı gibi Acer'ın rotasmmm.

Valla arkadaşlar kararımı Samsung'dan yana kullanıyorum.. Yarın gidip alıcam..
    İnşallah hata yapmıyorumdur ama iki ürünün de kendi sitelerindeki özellikleri iyice inceledikten sonra kararımı Samsung'dan yana verdim..

Aldıktan sonra bu başlık altından izlenimlerimi yayınlarım.. Hepinize çok teşekkür ederim..

http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls20hawcbqxaa.asp?page=Features

http://www.benq.com/products/LCD/?product=594

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.