Bu modeli yurt dişindan bir arkadaşa getirteceğim, özellikleri arasında pixel pitch (nokta araliğinı) ' ini öğrenemedim. Bu monitor hakkında bilgisi olan varmı, ve bu nokta aralığının değerinin ne olduğunu?..
Bildiğiniz bir sağlam kaynak-link varsa paylaşabilirseniz sevinirim..
Kimse yardım etmiyecek mi ? Google dan çok arattırdım bulamadım, belki burdan bişey çıkar dedim ama malesef, geçmiş konular arasındada bulamadım... Aradığim nokta araliği ve kullanıcı yorumları, tavsiye eden varmi ?
bende bahsettiğin monitoru duydum.. turkiyede yok sanırım..
birde senin konudaki fotolar 2220WM nin görüntüleri sanırım..
220WM ile 2230WM farklı sanırım...
220wm ile 2220WM , dişardan bakildığinda birebir aynı modeller, özellik olarak farklarını bilmiyorum ama contrast ve parlaklık özellikleride aynı..
Bu monitör Amerika'dan mı gelecek... Eğer öyleyse burada nasıl çalışacak?... Benim bildiğim Amerika'da elektrik 110V Türkiye'de 220V.
monitor hakkında datasheet ya da dokuman yokmu hiç?
sitesinde de bulamadım...
Monitor geldi , kullaniyorum, Voltaj konusuna gelince 220 yide destekler 110 nuda , kullandığın power kablo önemli, 220 v a uygun power kablo kullaniyorum.. 310 ytl ye mal oldu bana , görüntü süper, ama hala nokta aralığinı öğrenemedim, arkadaş bavulunda getirdiği için kutusunu getirmedi..
Türkiyede yok şimdilik, benim gibi yurt dışından getirtme şanşı olanlara monitoru kesinlikle tavsiye ederim..