Şimdi Ara

SAMSUNG 226CW KULLANANLAR BURAYA!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kos1

quote:

Orjinalden alıntı: 4L1

Playstain 3 ve xbox lara dvı hdmı adaptörle bağlarsanız süper görüntü alırsınız çünki monitörde HDCP VAR BEYLER YÜKSEK BANT GENİŞLİGİNDE VERİ KORUMA

SAMSUNG 226CW
    2 MS TEKPKİ SÜRESİ
    1000:1 GERÇEK KONTRAST (KONTRAST ÖNEMLİ DEGİL 700:1 DE YETERLİ TN DE 1000:1 İDEAL MAX)
    DVI GİRİŞİ VE KABLOSU YANINDA
    AYNI DİZAYN VE KASA BW İLE
    BW DEN FARKI CCFL ARKA AYDINLATMA SAYESİNDE %97 RENK GAMUTU YANE %97 RENK GERÇEKLİĞİ

vatan bilgisayarda ölü piksel garantisi dahilinde 405 $ + kdv
    PANEL TN SAMSUNG A AİT BİR PANEL AMA DERECESİNİ BİLMİYORUM...

ÜRÜN GAYET GÜZEL KULLANIYORUZ HER GÜN TEST EDİYORUZ RENK GAMI ( DERİNLİGİ GERÇEK 16.7 MİLYON RENK )AÇISINDAN VE RENK GERÇEKLİĞİ AÇISINDAN HEPSİNE TAKIYOR BU BİR GERÇEK

cok saol arkadaşım verdiğin bilgiler için çok faydalı oldu gerçekten.peki birşey sormak istiyorum dvi çıkışla hdmi çıkışı arasında bir fark varmı ben bunu merak ediyorum dvi çıkışı olan bu monitöre ben hdmi kabloyu direk takabilirmiyim yoksa dönüştürücü felan mı takmalıyım???nedir bu dvi hdmi farkı??sanırım hp 2207h de hdmi çıkışı da var.
    @sedatss şimdi hangi kabloyla kullanıyorsun acaba hocam?bana onerırmısın bu monıtoru almamı yada hangı monıtorlerı onerırsınız samsung ve hp modelleri arasında.hpnın 2207h sanırım parlak ekranmış bu çok sorun yaratırmı,cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Selamlar,

Dostum 22 lik hp, samsung cw ya göre daha pahalı ve parlak ekran..Kabul etmek gerekir ki parlak ekran monitörlerde renkler bence daha canlı..Ama o ekrana yansıyan ışıklar beni hiçbir zaman cezbetmedi..xbox da hdmi çıkış varsa hp direk bağlanır hdmi ile.Cw yu ise aparatla bağlarsın herhalde..4l1 in de dediği gibi hdcp desteği de var monitörün..

hp de dvi çıkışı yok bu arada..Pc de kullanacaksan ekran kartının hdmi çıkışının olması lazım ki şu anda hdmi çıkışı ekran kartlarında hala standartlaşmadı.Bu hp için bir eksi bence..

• Kos1 bu arada xbox ı analogtan bağlayacaksan cw yu alma derim çünkü görüntü çamur gibiydi ben bağladıgımda ama aparat ile digital bağlarsan muhakkak iyi görüntü alırsın

REsimler..devam edecek..

Crysis

http://img229.imageshack.us/img229/8664/27967936xv7.jpg

http://img140.imageshack.us/img140/896/crysis1gf2.jpg

film

http://img292.imageshack.us/img292/3254/filmws0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 22 Mayıs 2008; 21:35:54 >

• http://www.benq.com.tr/products/LCD/?product=1269&page=features
    arkadaşlar yardımcı oldugunuz ıcın cok tesekkur ederım bırde aklımda bu urun var bunda hdmi standart geliyor,sanırım vga ile pcye de bağlayabiliyoruz yanında vga kablosu da geliyor oradan pc ye bağlarım.buda hp ye yakın bir fiyatta 600-650 civarı.566 ya indirime girmiş gigatek de.cw de çok güzel aslında ama karar veremedim hdmistandat olması bunu düşünmemde rol oynadı.
  • arkadaşım bgn ben de aynı senin durumundaydım. vatan computer a gittim benq x2200w ya da cw arasında kaldım. cw almak niyetiyle gitmiştim zaten. onu aldım. ve çok memnunum. benq yu kullanmadığım için bişey diyemem ama cw çok iyi yani. gözün arkada kalmasın.
  • arkdaşlar bu cw yi aşağıya doğru eğmenin yolu yokmu? genelde monitörler 5cm aşağı 20cm yukarı bükülebiliyor. bu monitör de yukarı bükülüyor ama aşağı eğilmiyor mu hiçbi şekilde???
  • KARDEŞ HDMI SADECE 24 PİN YANE 6 PİN DAHA FAZLA BİLDİGİM KADARIYLA BUDE SES İÇİN GERİYE GÖRÜNTÜ AYNI OLUOR DANDİK DÖNÜŞTÜRÜCÜ KULLANIRSANIZ GÖRÜNTÜ BOZULUR AMA PAHALI ALTIN UÇLU KULLANIRSANIZ BİŞE OLMAZ YANE UCUZ 5 10 YTL LİK DÖNÜŞTÜRÜCÜ ALMAYIN

quote:

Orjinalden alıntı: kos1

quote:

Orjinalden alıntı: 4L1

Playstain 3 ve xbox lara dvı hdmı adaptörle bağlarsanız süper görüntü alırsınız çünki monitörde HDCP VAR BEYLER YÜKSEK BANT GENİŞLİGİNDE VERİ KORUMA

SAMSUNG 226CW
    2 MS TEKPKİ SÜRESİ
    1000:1 GERÇEK KONTRAST (KONTRAST ÖNEMLİ DEGİL 700:1 DE YETERLİ TN DE 1000:1 İDEAL MAX)
    DVI GİRİŞİ VE KABLOSU YANINDA
    AYNI DİZAYN VE KASA BW İLE
    BW DEN FARKI CCFL ARKA AYDINLATMA SAYESİNDE %97 RENK GAMUTU YANE %97 RENK GERÇEKLİĞİ

vatan bilgisayarda ölü piksel garantisi dahilinde 405 $ + kdv
    PANEL TN SAMSUNG A AİT BİR PANEL AMA DERECESİNİ BİLMİYORUM...

ÜRÜN GAYET GÜZEL KULLANIYORUZ HER GÜN TEST EDİYORUZ RENK GAMI ( DERİNLİGİ GERÇEK 16.7 MİLYON RENK )AÇISINDAN VE RENK GERÇEKLİĞİ AÇISINDAN HEPSİNE TAKIYOR BU BİR GERÇEK

cok saol arkadaşım verdiğin bilgiler için çok faydalı oldu gerçekten.peki birşey sormak istiyorum dvi çıkışla hdmi çıkışı arasında bir fark varmı ben bunu merak ediyorum dvi çıkışı olan bu monitöre ben hdmi kabloyu direk takabilirmiyim yoksa dönüştürücü felan mı takmalıyım???nedir bu dvi hdmi farkı??sanırım hp 2207h de hdmi çıkışı da var.
    @sedatss şimdi hangi kabloyla kullanıyorsun acaba hocam?bana onerırmısın bu monıtoru almamı yada hangı monıtorlerı onerırsınız samsung ve hp modelleri arasında.hpnın 2207h sanırım parlak ekranmış bu çok sorun yaratırmı,cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

• @clubsoda,4L1,sedatss arkadaşlar çok saolun yardımınız için peki bir arkadaş benq x2200w ile 226 cw arasındaki farkları açıklayıp karşılaştırma yapabilirmi?artılarını eksilerini yazabilirmi?biliyorum kullanmadınız hiç benq ama kağıt üzerinde size göre önemli artı ve eksileri nelerdir?
  • @clubsoda monitörün hayırlı uğurlu olsun.Ben monitörün biraz aşağı bakmasını alt kısma cd koyarak sağladım.Görüş açısı çok daha iyi oldu..

Kos1 benq nun iddiası gerçek 2ms lik tepki süresi vermesi,benq da gamut %92 samsung da %97..Ama benq daha pahalı ve ölü piksel çıkma durumu biraz daha fazla.(gerçi sorun değil birçok firma garanti veriyor).

Benimde karşılaştırma fırsatım olmadı ama 2 monitörü de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin..
  • BEyler bugün 226cw ile benq x2200'ı yanyana test etme şansım oldu. BEnq samsung'a göre daha parlaktı ama samsungda renkler daha canlı ve görüntü daha keskindi.Ama ergonomi ve panel görüntüsü benq da daha iyi bence..

Şahsi görüşüm aradaki fiyat farkında değmez. cw tercih edilebilir..
  • arkadaşlar bulamadım bu monitörü hiç bi yerde kapıd aödeme ile nerde bulabilirirm
  • Horrrtt. 6. Yila girdik hala emektar ile yola devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatss

Horrrtt. 6. Yila girdik hala emektar ile yola devam

haha yukardaki eski mesajlarımı gördümde

Bende aynı HP ile devam ediyorum :) HDMI ile laptop bağladım şimdi öyle kullanıyorum. Bir ara da tv olarak kullanmıştım.

Geçenlerde de açılıp kapanmaya başlamıştı. Görüntü gelmiyordu sürekli reset atıyordu monitör. Meğer güç kaynağındaymış arıza. Kondasatörler şişmiş. Monitör öldü diye üzülüyordum. Kondasatörleri değiştirdim 6 tane falan. Yine canavar oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: sedatss

Horrrtt. 6. Yila girdik hala emektar ile yola devam

haha yukardaki eski mesajlarımı gördümde

Bende aynı HP ile devam ediyorum :) HDMI ile laptop bağladım şimdi öyle kullanıyorum. Bir ara da tv olarak kullanmıştım.

Geçenlerde de açılıp kapanmaya başlamıştı. Görüntü gelmiyordu sürekli reset atıyordu monitör. Meğer güç kaynağındaymış arıza. Kondasatörler şişmiş. Monitör öldü diye üzülüyordum. Kondasatörleri değiştirdim 6 tane falan. Yine canavar oldu

Nostalji oldu vallahi ne guzel. monitoru kurtarmaniz cok guzel olmus. Hdmi da var ohh miss..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.