Şimdi Ara

Samsung 27chg70 colorbanding? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam mediamarkta tüm monitörler ve tvlere baktım elimde video ile gittim herseyde color banding vardı, tek Samsung qled tvlerde yoktu onda da gerçek 10bit panel var, deathstranding videosunu açtım 4k ve en ufak banding yoktu şaşırdım kaldım efsane bir görüntüydü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • karaniler kullanıcısına yanıt
    aynen

color banding in ortadan kalkması için gerçek 10 bit panel olması gerekiyor ya da elden geçmiş/işlenmiş/banding göz önüne alınarak üretilmiş "kaliteli içerik" olacak başka çözüm yok banding bende yok vs diyenler külliyen yalan söylüyor inanmayın zamanında dell marka monitörlerde banding meselesinde çok yazdık işi bilmeyen daha dünyadan haberi olmayan adamcıklar var diyorlardı ki "banding kayboluyor" "bir ayar çektim düzeldi" "dell panelleri yeniledi yeni seride banding yok" en komiği de bu ; "bendeki monitörde yok"
  • ilker burak kullanıcısına yanıt
    Tamamen katılıyorum, bugün bu dediğinizi tastikledim. Son model 4k TV lerde bile banding gözükürken(8bit), monitörde olmama gibi bir durum yok ki oradaki tüm monitörlerde vardı. Bu banding i bu monitörü alana kadar eski TV im ve monitörümde farketmiyordum çünkü renkleri cansız ama bu monitör de renkler daha canlı olunca gözüme geldi sonra karşılaştırma yapınca onlarda da olduğunu gördüm. Şuan resmen hangi ekranda ne izlersem izleyeyim hep banding arıyorum 😀

Hocam yok mu bildiğiniz güzel bir monitör, Samsung u iade ettim monitör lazım 😀 LG nin 1ms ips ini mi beklesek yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

Hocam yok mu bildiğiniz güzel bir monitör, Samsung u iade ettim monitör lazım 😀 LG nin 1ms ips ini mi beklesek yoksa.
    ben dedim hocam size ürünler güzel olsa ben de kullanırım seve seve ama yok malesef iade ettim ben de paranın karşılığı değiller rezalet problemleri var çoğu samsung ürününde olduğu gibi ve teknik destek ve müşteri memnuniyeti de 0 ...

ben ips glow sevmediğim için va panele yöneldim tn almak istemedim ve 32gk850f aldım memnunum ne clouding ne başka bişi samsung daki sorunların hiç biri yok şimdilik belirteyim color banding var samsung la aynı seviyede hemen hemen güya samsung 10 bit :D

lg 1ms ips panellere gelince :) bendeki va da güya 5ms 1ms modu var falan ama gerçekte panelde gerçekleşen gtg 6-7 ms civarı o değerlere çok bakmayın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 25 Haziran 2019; 20:23:22 >

Sağolun hocam, AOC agon 322QC4 e gözümü kestirdim sizce nasıldır? Normalde asus un aynı düzeydeki monitörünü düşünüyordum ama yatay çizgi sorunu varmış pikseller de.

• quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

Sağolun hocam, AOC agon 322QC4 e gözümü kestirdim sizce nasıldır? Normalde asus un aynı düzeydeki monitörünü düşünüyordum ama yatay çizgi sorunu varmış pikseller de.
    hocam curved va almayın diye söyleyim ben sadece :) gerisi size kalmış ya 32gk650f 32gk850g 32gk850f ya da 27" ips 144hz bakın ya da ucuz olsun derseniz 27" 144hz tn başka düşünmeyin benzer sorunlar yaşamak istemiyorsanız

ben dediğim gibi 32gk850f aldım memnunum ips glow la uğraşamam tn de almak istemedim seçim sizin yine tabiki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.