Şimdi Ara

Samsung 28' 4K Gaming Monitor Satılık ( 2 günlük )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Dün vatanbilgisayar antalya lara şubesinden aldığım samsung 28" 4k monitör, bana göre olmadıgını anladığım için satıyorum. malesef vatan bilgisayar ürün ayıplı olmadığı sürece değişim veya iade yapmadığı için satıp kendime uyacak bir monitör alacağım.

ürün: http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-28-lu28d590ds-uf-1-ms-uhd-4k-gaming-monitor.html

isteyene whatsapp tan, detaylı açma kapama, çalışırken videosunu resmini gönderebilirim. ürün resmen sıfır ayarında daha dün çıktı kutudan toplamda 4 saat bile çalışmadı.

0 fiyatı 1560tl, 1250tl ye ben vermeyi düşünüyorum. Garantisi faturası var, 2 sene. veya 144mhz 2k monitörler ile takas.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• güncel
  • Son oluru nedir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus pb258q ile takas olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeti.

Asus pb258q ile takas olur mu

Asusun şu 27" 144hz 2k larıyla dusunuyorum sadece takası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNuAzKaEn

Hocam kesinlikli kötü niyetle söylemiyorum ama orda falan hiçmi denemediniz yazık günah 3-5 günlük monitörü zararına satıyorsunuz paranız çoksa bişey diyemem ama bişeylerden kısıpta aldıysanız gerçekten çok üzücü bir durum inşallah satarsınız

Orda deneyemedim çünkü teşir ürünü yoktu. Evet artık biraz zarar edicem ama napalım. böyle böyle tecrübe ediniyoruz=))
  • Yinede pb258q ile takas düşünürseniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren441

Dün vatanbilgisayar antalya lara şubesinden aldığım samsung 28" 4k monitör, bana göre olmadıgını anladığım için satıyorum. malesef vatan bilgisayar ürün ayıplı olmadığı sürece değişim veya iade yapmadığı için satıp kendime uyacak bir monitör alacağım.

ürün: http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-28-lu28d590ds-uf-1-ms-uhd-4k-gaming-monitor.html

isteyene whatsapp tan, detaylı açma kapama, çalışırken videosunu resmini gönderebilirim. ürün resmen sıfır ayarında daha dün çıktı kutudan toplamda 4 saat bile çalışmadı.

0 fiyatı 1560tl, 1250tl ye ben vermeyi düşünüyorum. Garantisi faturası var, 2 sene. veya 144mhz 2k monitörler ile takas.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Selam dostum ürünü istersen iade edebilirsin,kanuni hakkın bu senin...

http://www.tuketici.gov.tr/?wapp=haberler_tr&cat=duyurularGN&open=6&id=0F13EC97-F7E4-4103-BE95-D7951A98FBA2

• DI2ACULA D kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle biliyordum, hatta Antalya tüketici hakları heyetini aradım, oradaki bilirkişi de, malesef yapabilecek birşey yok dedi. Sanırım monitör tvgibi ürünlerde böyle. Vatan da " eğer internet mağazamızdan almış olsaydınız, değiştirebilirsik fakat mağazadan aldığınız için değişim iade olmuyor " dedi

• eren441 kullanıcısına yanıt
    Seneler evvel (2007) vatandan laptop almıştık. Kusur olmamasına rağmen memnun kalmadığımız için iade alıp aynı tutarda kupon vermişlerdi. Sonra o kuponu mağazada kullanmıştık. Şansınızı zorlasanız mı acaba gerçekten ben de üzüldüm. Yapabilecek birşey yoksa da canınızı sıkmayın her işte hayır vardır

Ayrıca monitörde bana hitap ediyor ama şu an durumum yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: suvari25

Seneler evvel (2007) vatandan laptop almıştık. Kusur olmamasına rağmen memnun kalmadığımız için iade alıp aynı tutarda kupon vermişlerdi. Sonra o kuponu mağazada kullanmıştık. Şansınızı zorlasanız mı acaba gerçekten ben de üzüldüm. Yapabilecek birşey yoksa da canınızı sıkmayın her işte hayır vardır

Ayrıca monitörde bana hitap ediyor ama şu an durumum yok :)

Valla dediğim gibi önce vatan'ı sonra tüketici hakları derneğini aradım. 2 tarafta, malesef yapabilecek birşey olmadığını söyledi. neyse artık dediğin gibi vardır bir hayır :)
  • fıyat duserse takıb
  • Valla aynısını bana teknosa yaptı casper notebook almıştım memnun kalmadım dedim direk iade aldılar kupon verdiler hatta paramı iade ettiler

• Teknosadan mouse aldım elime ufacık geldi, kutusunu bile yırtarak açmıştım gittim derdimi anlattım iade ettiler.
  • monıtor tarafımdan satın alınmıstır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.