Şimdi Ara

Samsung 3.çeyreği de liderlikle kapattı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Symbianist

Koskoca LG, HTC, Sony gibi firmalar ilk beşte yok. Şaşılacak durum. İlk ikiyi saymazsak çinliler piyasayı ele geçirmiş.

Çinli markaları Çin pazarı uçuruyor. Nüfus 1.5 milyar. Samsung ve Apple ın dünya genelinde bu kadar çok satabilmesine şaşırmak lazım aslında. Çin markaları ortadayken Samsung ve Apple ciddi başarı elde etmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhamnet -- 29 Ekim 2016; 22:19:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla sirf ulkemizdeki yatirimlari dolayisiyla bir sonraki cihazim samsung olacak. Dijital kutuphanesinden hastanesine varincaya kadar milyon dolarlik yatirimlar yapiyor. Apple da yapsa ya? Goruldugu gibi Sirf para kaynakli hareket etmemsi lazim sirketlerin.

Not: iphone kullanicisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oppo ve vivo hakettikleri yere gelmiş xiaomiden çok büyük çıkıs bekliyorum o mi4 ile girdikleri buhranlı dönemden çıktılar mi5 gibi f/p oranı yüksek amiral gemisi mi5s minote2 mi mixx yeni cihazları miui 8 ile büyük bi atılım yapar

• huawei marka telefon hiç kullanmadım ama bana çok kaliteli bir markaymış hissi veriyor nedense.

özellikle çinliler çok seviyor.

bir de huawei fiber alt yapı teknolojilerinde ya da 4g 5g kısacası gsm baz sektöründe de avrupa amerika piyasasının anasını ağlatan bir şirket.

adamlar teknolojileri çala çala tüm pazarları ele geçiriyor. Ben yenilikçi teknoloji üreten bir şirket olsam çinde fabrika kurup üretim yapmam hayatta.

airbus çine fabrika kuruyormuş. Bu adamlar 10 sene sonra airbustan daha kaliteli uçak yaparlarsa şaşırmam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.