ben çift sim kartlı bır telefon almak ıstıyorum.. hangısını tavsıye eedrsınız benim yenı cıkan 3212 modeli ilgimi çekti tavsıye edermsnz ?
Eğer hala almadıysan hemen al hiç durma. 1 ay'dır kullanıyorum herşeyi ile mükemmel, daha önce nokia kullanıyordum ama alışmak çok kolay ben 1 günde alıştım. Ses mükemmel kartlar arasında geçişler 1 saniyeden daha kısa , ikiside aktif ve kullanımı kolay. İstersen kartlardan birini varsayılan olarak ayarlayabiliyorsun o zaman o ayarladığın kart ilk tercih olarak çalışıyor veya varsayılan ayarlamazsan, son kullandığın operatör devreye giriyor. Rehbere yeni atama yapacağın zaman hangisine istersen veya ikisine birden atama yapabiliyorsun . Yalnız bunun kamerası düşük yani kamerası iyi olsun diyorsan alma. Şarjıda çok iyi gidiyor, ben sabaha kadar açık tutuyorum normal bir konuşma ile 4-5 gün gidiyor, şayet istemezsen operatörlerden birini pasife alabiliyorsun. Bilmem yardımcı olabildimmi.
bende çift hatlı bir tel bakarken bu dikkatimi çekti. yalnız kafamı kurcalayan bir durum var tel in menüsü resimlerde gösterildigi gibi yeşil mi? menü olrak bu menü mü var?
Arkadaşlar bende çift sim telefon arıyorum bu telefonu kullanan arkadaşlar memnun mu ? Aradığım tek kriter iki hattın sorunsuz hızlı kullanılması ve ses kalitesi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme