selam arkadaşlar. 2 gün oldu samsung 32c650 lcd tv alalı.gayet güzel walla hoşuma gitti :)) yalnız bazı anlayamadığım sorunlar var yardımcı olabilirseniz sevinirim... 1) Menüden saat seçeneğini bir türlü etkinleştiremiyorum.Sadece otomatik ve manuel seçeneği çıkıyor.Saati bir türlü göstertemedim tv de... 2)Allshare kısmından samsung telefon ile bağlantı kurulabiliyormuşuz.Bunu nasıl yapacağız?Bir türlü beceremedim...
bildiğim kadarıyla saat devamlı göstermiyor. sadece kanal geçişlerinde çıkıyor ..
samsung wave var bende ve kolay bir şekilde telefonunlaki video müzik ve resimlerimi televizyondan oynatabiliriyom.Bağlantı için televizyonumuzu ilk önce modem veya switch imize (cat5 ethernet kablosu) ile bağlamamız gerekiyor. Bu bağlantıdan sonra televizyonun ayarlarından ağ sekmesine gelip ağı tara denilecek. televizyon tarafı bu kadar. Gelelim telefon kısmına ki oda çok basit diğer samsunglarda nasıl bilmiyorum ama hepsinde aynıdır heralde wavede nasıl yaptığımı anlatayım ilk önce telefondan wiraless ile modemimize bağlı olmamız gerekiyor dahasonra telefonumuzdaki ayarlar- bağlantılar- Allshare sekmesini açıyoruz dosyayı telefonumdan başka oynatıcıda yürüt diyoruz. hangi içeriği yürüteceğimizi seçiyoruz. ortam yürütmek için bir aygıt seçiyoruz bu aygıt televizyonumuz olacak (benim televizyonumun adı TV-32c650 değiştirmedim muhtemelen sizinkide öyledir) televizyonu seçtiğimizde televizyondan telefonumuzun bağlanmasını kabul ediyoruz ve izliyoruz. Şimdiden iyi seğirler....