Şimdi Ara

Samsung 40C650 Full HD Kutulu ve Temiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Samsung 40C650 Full HD Kutulu ve Temiz
    Merhabalar.

Yeni ve daha büyük bir televizyon aldığım için eski televizyonumu satıyorum.
    Samsung 40C650 modeli Full HD 1080p meşhur efsane panel f/p canavarı.
    Kablolu internet bağlantısı ve USB den film oynatma gibi özellikleri var. Dahili uydu alıcısı yok.
    İsteyen özelliklerine bakabilir. Ben de buradaki tavsiyeler üzerine aldım. Çok da memnun kaldım.
    Tamir görmedi. Firmware update işlemi yapıldı. Çizik ölü piksel vs gibi hiç bir problemi yoktur.
    Kutusu evrakları ve orjinal kumandası ile beraber. Ciddi alıcılar gelip görüp denesinler. Beğenirlerse alsınlar.

Ankara içi elden teslimdir. Denedikten sonra beraber kutular alışverişi tamamlarız. Çek, senet, arsa, dededen kalma tarla, çıkma jant takımı, bijon anahtarı gibi şeyler de dahil takas olmaz. Banka havalesi veya elden alışveriş olur. Kargo ile gönderim son seçenektir. Ev kullanıcısıyım taksit ve karttan çekim söz konusu değil.

Vatanbilgisayardan 1800TL civarında almıştım. Fiyatta makul indirim yapabilirim. Evim Aydınlıkevler Lisesi yanındadır.Fiyat revize edilmiştir. Fiyatı ortalama ilanlara göre verdim. Tekliflere açığım. Ölücü harici pazarlık yapılır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güvenilir bir arkadaşımız. Rahatlıkla alışveriş yapılabilir. Alanada satanada şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence satmayın icerdeki bir odaya falan koyun .böyle tv kolay bulunmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek yaşıyorum. Bunun yerine 60KS8000 aldım. Diğer odalarda ne yerim ne de ihtiyacım var.

Fiyat güncel 850 TL cumaya kadar. Bir süre yurtdışında olacağım.

• on numara televizyon...
  • Pm attım.
  • Normalde son fiyatım 850 idi. Almaya niyetlenen arkadaşların söz verip gelmemeleri, arayacağım deyip aramamaları ve yurtdışındayken gelen teklifleri değerlendiremem sebepleriyle halen satılmadı. Bakmaya gelecek kişiye güvenip kutusunuda salona getirdim ve ayağıyla tuttum. Salondaki kalabalık artık göz yoruyor. Fiyat son 800 liradır. Daha önce 800 teklif eden arkadaşlardan ilk gelen alır. 799 olmaz 800 son.

• @sacabemu televizyonu satın almıştır. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.