Henüz bekliyoruz bağlamaya gelmediler. Şuanda evde oturan olmadığı için acele etmiyoruz. Geçen hafta başında aradım 9 gün içerisinde bağlanıyor diye cevap döndüler. Conax modül sipariş ettim daha o gelmedi 1-2 güne kadar bağlamazlarsa ararım.
uppp
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimyuksel
Henüz bekliyoruz bağlamaya gelmediler. Şuanda evde oturan olmadığı için acele etmiyoruz. Geçen hafta başında aradım 9 gün içerisinde bağlanıyor diye cevap döndüler. Conax modül sipariş ettim daha o gelmedi 1-2 güne kadar bağlamazlarsa ararım.
nedir durum?
Uydunet ve Teledünya bağlandı henüz evde oturmaya başlamadığım için keyfini çıkarma fırsatı bulamadım.
Ama görüntü HD ve herhangi bir problem yok Conax modülle birlikte sorunsuz izliyorum. Cumartesi günü evlendikten sonra oturmaya başlayacağım bu evde. İnterneti ise ancak TV ye bağlayarak test etme fırsatı bulabildim. Performansı konusunda fazlaca bir şey söyleyemicem.
TV kumandası aracılığıyla Teledünyanın birçok özelliğine erişebileceğimi gördüm bu arada bu da sevindirici (Info, Program akışı gibi...)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme