Şimdi Ara

Samsung 40C650 Tuner Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Henüz bekliyoruz bağlamaya gelmediler. Şuanda evde oturan olmadığı için acele etmiyoruz. Geçen hafta başında aradım 9 gün içerisinde bağlanıyor diye cevap döndüler. Conax modül sipariş ettim daha o gelmedi 1-2 güne kadar bağlamazlarsa ararım.
  • uppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimyuksel

Henüz bekliyoruz bağlamaya gelmediler. Şuanda evde oturan olmadığı için acele etmiyoruz. Geçen hafta başında aradım 9 gün içerisinde bağlanıyor diye cevap döndüler. Conax modül sipariş ettim daha o gelmedi 1-2 güne kadar bağlamazlarsa ararım.

nedir durum?
  • Uydunet ve Teledünya bağlandı henüz evde oturmaya başlamadığım için keyfini çıkarma fırsatı bulamadım.

Ama görüntü HD ve herhangi bir problem yok Conax modülle birlikte sorunsuz izliyorum. Cumartesi günü evlendikten sonra oturmaya başlayacağım bu evde. İnterneti ise ancak TV ye bağlayarak test etme fırsatı bulabildim. Performansı konusunda fazlaca bir şey söyleyemicem.

TV kumandası aracılığıyla Teledünyanın birçok özelliğine erişebileceğimi gördüm bu arada bu da sevindirici (Info, Program akışı gibi...)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.