Merhaba arkadaşlar Ben şu iki tv arasında kaldım Samsung 40" Full Hd Lcd Televizyon (3D) LE-40C750 Philips 40'' Full Hd Led Televizyon 40PFL8605H/12 (3D) + Philips 3D Televizyon Gözlüğü
İkisinin de fiyatları birbirine yakın ve bütçemin seviyesinde Benim şimdi iki sorum olacak philipste tepki süresi 1 ms samsung da biraz daha fazla 2,4 tü heralde bu çok farkerder mi? Benim PC tv nin yanında HDMI dan bağlantım var, ben bu iki tv de de bilgisayardan veya usb hdd den 3D film koyup izleyebilirmiyim? yoksa 3d için ille Bluray mi lazım? Çok kararsız kaldım, formu araştırdım herkes birşeyle diyor ama karar vermedim. Bu arada bimeks te Samsung 46C750 117 Ekran 3D LCD TV indirimli az önce gördüm o da bunların fiyatı ile aynı şimdi kafam iyice karıştı. Dediğim gibi amaç HD digitürk reciverından(yakın zamanda dreambox 800 hd ye gebilirim) SD yayını daha kaliteli almak, ikincisi ise 3D filmleri bilgisayarımdan TV ye hdmı ile veya USB HDD üzerinden izlemek. Bir de alt yazı sorunu olmaz heralde bu TVlerin?
Teşekkürler
konu az önce açıkmış saatlerce forumda olunca bu arada biri açmış farkedemedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme