Şimdi Ara

Samsung 40d6390 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

2000 TL civarında bir bütçem var. Full LED olan 40" bir TV almaya karar verdim. Samsung 40D6000'i elektroworld'de test edip görüntüsüne hayran kaldım. Sanıyorum büyük ölçüde 200hz olduğu için mükemmel bir görüntü sunuyor.

daha sonra nete girip araştırmaya başladım. Ve aşağıda linki bulunan 40D6390'da karar kıldım. Fiyatı Bonus 9 taksit olmasına rağmen 1906 TL olarak gözüküyor. Diğer siteleri incelediğimde müthiş pahalı fiyatlar gördüm. 40D6000 için bile mağazalarda 2500 TL'lerden bahsediyorlar. Elektroworld'de baktığım 40D6000 için 2499 TL etiket koymuşlardı.

Araştırmalarım sonucu D6390 ile D6000 arasındaki farkın dahili uydu alıcısı olduğunu farkettim. Onun dışında bir fark gözüme çarpmadı. 6390 biraz daha üst model olduğu için HD uydu alıcısı koymuşlar.

Bir de alalimbakalim.com adlı markette Wireless aparatını da ücretsiz veriyorlarmış sanırım. Çünkü şu adreste (http://www.alalimbakalim.com/urun/amsung-40d6390-3d-full-hd-200-hz-led-tv.aspx?ref=akakce&v=1.87.9&ttype=Reviews#pt) şöyle bir yorum yazılmış

quote:

çok memnun kaldım (bünyamin çiçek - 18.08.2011 14:11:51)
    TV mi önceleri bi tereddütlede olsa alma kararı aldım. ertesi gün hemen TV yi gönderdiler. Samsung un Wi-fi Bağlantı cihazı içinde yoktur sanıyordum ama içinden 110 tl değerinde ki wifi cihazıda çıktı. Aldığıma memnunum.. Tavsiye ederim. Alibey e teşekkürler.

Özetle
    Sizce 40D6390 bu fiyata alınır mı ?
    alalimbakalim.com'dan alınır mı ?
    Ve 40D6000'in 6390'a göre bir avantajı var mı ? Alt model olmasına rağmen onun fiyatı daha fazla çünkü.
    Bir de bu paralel ithalat olayı nedir ? Garantisi yok demek mi yani ?

1906 TL ve 9 Taksit (bonus) imkanı sunan market:http://www.alalimbakalim.com/urun/amsung-40d6390-3d-full-hd-200-hz-led-tv.aspx?ref=akakce&v=1.87.9

• quote:

Orijinalden alıntı: KEOPS_2

evet beni gözlükler geldi ama plastik olanlardan
    denedim sadece hd değil bütün kanalları çeviriyor bu 3 d tuşu aynı zamanda avi formatındada denedim hepsini çeviriyor fakat ya bu gözlüklerde iş yok orjınal gözlük lazım herhalde

normal sd yayınlarda 3d tuşuna bastığımda no avable diyor sende çevriliyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hudepe

quote:

evet beni gözlükler geldi ama plastik olanlardan
    denedim sadece hd değil bütün kanalları çeviriyor bu 3 d tuşu aynı zamanda avi formatındada denedim hepsini çeviriyor fakat ya bu gözlüklerde iş yok orjınal gözlük lazım herhalde

normal sd yayınlarda 3d tuşuna bastığımda no avable diyor sende çevriliyormu

ne varsa çeviriyor dostumda yanlız seyredemiyorum o ayrı hatta kanal 7 de denedim bidaha sen sorunca çevirdi
    yanlız bende d smart var hd li ondan farkeder mi bilmiyorum biraz anlatsana şu dahili alıcıdan kanal bulmayı falan

• quote:

2D-3D converter yok deniyor ama hd görüntülerde 3D tuşuna başınca 3D oluyormuş gibi görünüyor ama gözlük olmadığı için bende bakamadım converter yoksa ozaman 3D tuşuna basınca neden buğlu oluyor ne işe yarıyor

bu ürün desteği sadece samsungun alman sitesinde var ingiltere ve kore dede yok yazılım güncellemek isteyenler burayı takip edebilir türkçe dil desteği şimdilik yok ben güncelledim.

http://www.samsung.de/de/Privatkunden/TVHeimkino/Fernseher/LEDTV/ue40d6390/UE40D6390SSXZG/detail.aspx?atab=support&aguid=5b0f9eca-96f6-4950-b6e8-903edf9e50d2&dl=firmware

sağol dostum benimde işime yaradı sürümü yükselttim

• evet şimdi baya bişeyler buldum dahili alıcıdan 3 d test yayınını buldum benim plastik gözlüklerle seyrediliyor on numara sonunda izleyebildim:::::::::::::::)

ancak dahili alıcıdaki sd kanalları çevirmiyor benim d smart alıcısı 3d destekliymiş bu arada bunu öğrendim
  • benim tek sorunum biss key girecek bir yer bulamadım trthd trtspor ntvspor maçlarda şifreye giriyor bir çözebilsem
  • quote:

evet şimdi baya bişeyler buldum dahili alıcıdan 3 d test yayınını buldum benim plastik gözlüklerle seyrediliyor on numara sonunda izleyebildim:::::::::::::::)

ancak dahili alıcıdaki sd kanalları çevirmiyor benim d smart alıcısı 3d destekliymiş bu arada bunu öğrendim

gözlüğü kaça nereden aldın model ne 3d çevirince güzel görünüyormu aceba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hudepe -- 2 Eylül 2011; 1:03:17 >
  • Arkadaşlar, tv on numara beş yıldız ama şu 3d izleme olayı nasıl oluo ya ben anlamadım... megamind 3d film var elimde playstation 3 e takıorum hdmı ile bağlıorum.. kumandadan 3d tuşuna bastıktan sonra bi yanyana seçeneği bi de alt alta seçeneği çıkıo gözlüğü aktif hale getirdikten sonra gözlükte beliriyo bişyler ama görüntü içiç geçmiş halde oluyo verim alamıyorum.. Doğru kullanımı nasıl acaba bilen varmıdır acaba????
  • quote:

quote:

evet şimdi baya bişeyler buldum dahili alıcıdan 3 d test yayınını buldum benim plastik gözlüklerle seyrediliyor on numara sonunda izleyebildim:::::::::::::::)

arkadaşım gözlük basit bildiğin plastik gözlük tv ile beraber almıştım 3 ünü 55 tl ye
    ancak bu gözlüğün birşey çevirdiği yok 3d yayınları izleyebiliyosun sadece örneğin bilgisayardan giriyorum 3dfotoğrafları falan güzel gösteriyor.
    tv de ise şu 3d test yayını var onu izleyebiliyorum çok güzel gösteriyor hani şu mağazalarda izlediğimiz 3d varya dışarı falan akıyor görüntü ve derinleşiyor
    ancak bu gözlükle yayınları 3d ye çevirdiğimle izleyemiyorum

bu aralar internetle uğraşıyorum wreless yok da vınn var acaba bilgisayardan tv ye interneti aktarabilirmiyim

bilen birarkadaş varmı böyle birşey mümkün mü

• Selam,

Vallahi daha önce yazdım yardımcı olun diye ama belliki kimse bilgi sahibi değil. Ben de bugün bir sipariş verdim. Yarın kurduracağım insallah. Yarından itibaren an be an bu başlıktan tüm tecrübelerimi aktaracağım.

İyi çalışmalar.
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşım gözlük basit bildiğin plastik gözlük tv ile beraber almıştım 3 ünü 55 tl ye
    ancak bu gözlüğün birşey çevirdiği yok 3d yayınları izleyebiliyosun sadece örneğin bilgisayardan giriyorum 3dfotoğrafları falan güzel gösteriyor.
    tv de ise şu 3d test yayını var onu izleyebiliyorum çok güzel gösteriyor hani şu mağazalarda izlediğimiz 3d varya dışarı falan akıyor görüntü ve derinleşiyor
    ancak bu gözlükle yayınları 3d ye çevirdiğimle izleyemiyorum

bu aralar internetle uğraşıyorum wreless yok da vınn var acaba bilgisayardan tv ye interneti aktarabilirmiyim

bilen birarkadaş varmı böyle birşey mümkün mü

normal hd yayını 3d tuşu ile çevirince izleyemiyorsun doğru anlamışmıyım
    normal ttnet modemi ile bağlanıp update etmiştim wınn ile bilmiyorum nasıl olduğunu

• arkadaşım bildiklerimi paylaştım işte ekstra bişey soruyosan cevap vereyim bende sabahtan akşama kadar başındayım tv nin izinde çözmeye çalışıyorum

hayırlı olsun nerden kaça aldın
  • Paylaştım burada gün geçtikçe ekleyeceğim:http://forum.donanimhaber.com/m_52263071/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Samsung 40D6390 satın aldım. 2D yayınları 3D ye çeviremiyorsunuz, sadece 3D filmleri kendi gözlüğüyle izleyebiliyorsunuz.
    2D-3D convertor özelliği D6500 ve üzeri modellerde var. Satın alacak arkadaşlara, 3D yayın yapan kanal olmadığından, en az D6500 modelini tavsiye ederim.
    Bu arada ek program yüklenerek 2D-3D convertor özelliği kazandırılabilir mi bilmiyorum? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.