Şimdi Ara

Samsung 40ES5500 Almayı düşünüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
10.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bonder

Cihazı aldım dün eve kuruldu arkadaşlar.
    @Flood64 teşekkürler.

Güle güle kullan arkadaşım..Ps3 performansı güzel input lag olmuyormuş yabancı forumlarda okuduğuma göre.. sende böyle bi sıkıntı yoktur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flood64

quote:

@Flood64 teşekkürler.

Güle güle kullan arkadaşım..Ps3 performansı güzel input lag olmuyormuş yabancı forumlarda okuduğuma göre.. sende böyle bi sıkıntı yoktur heralde

Henüz Ps3 deneme fırsatım olmadı deneyince izlenimlerimi aktarırım. Teşekkürler.
  • kliksa'da 1200 tl ayrıca worldpuan kampanyası var onuda düşünce 1.080 liraya geliyor. fiyat iyi midir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibohas

kliksa'da 1200 tl ayrıca worldpuan kampanyası var onuda düşünce 1.080 liraya geliyor. fiyat iyi midir sizce?

vatanın %30 indirimiyle 1119 TL ye almıştım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

@Flood64 teşekkürler.

hayırlı olsun güle güle kullan

web tarayıcıdan flaş video açıyormu videoları tam ekran yapıyormu

web tarayıcıyla flash video açıyor hatta digiplayla'da aboneligin varsa maçları izleyebiliyorsun

ayrıca
    ip tv olayıda var nstreamplayer yükleyerek izleniyor
    android telefonun varsa aynı ag içindeyken tvyi yönetebiliyorsun
    maus ve klawyeda takıyorsun
  • bu tvde wifi yok internete nasıl bağlanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ficu -- 8 Aralık 2012; 15:45:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ficu

bu tvde wifi yok internete nasıl bağlanıyorsunuz?

Ethernet girisi var ya da wifi dongle ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar gorüntü rengi otomatik değişiyor ayarını bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün vatandan 1120 liraya sipariş verdim.inşallah iyi çıkar.netten film izleyebiliyoruz değil mi web browser ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ficu

bugün vatandan 1120 liraya sipariş verdim.inşallah iyi çıkar.netten film izleyebiliyoruz değil mi web browser ile?

Tam ekran flash desteği mevcu cihazda.Tak bir klavye mouse takıl
  • ARKADAŞLAR HDMI KABLO İLE TVYE BİLGİSAYAR BAĞLADIĞIMDA RENKLER BOZUK ÇIKIYOR.NERDEYSE HİÇBİRŞEY SEÇİLEMİYOR.AYRICA TVYE BAĞLIYKEN SES YİNE BİLGİSAYARDAN GELİYOR TVDEN GELMİYOR.BUNLARI DÜZELTMEK İÇİN NE YAPILABİLİR ACABA?
  • televizyona bağladığın bilgisayarın harici ekran kartı olması lazım. bendeki laptop hdmi bağlıyorum( laptopu tv bağladığında laptobun şarjı bağlı oldun ) . senin anlatmış olduğun sıkıntı ile karşılaşmadım. seside tv alıyorum. bağladığın bilgisayar masaüstümü yoksa laptop mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamahora

televizyona bağladığın bilgisayarın harici ekran kartı olması lazım. bendeki laptop hdmi bağlıyorum( laptopu tv bağladığında laptobun şarjı bağlı oldun ) . senin anlatmış olduğun sıkıntı ile karşılaşmadım. seside tv alıyorum. bağladığın bilgisayar masaüstümü yoksa laptop mu ?

bende laptop bağlıyorum hdmi kablo ile ama renkler bozuk çıkıyor herşey pespembe çıkıyor ve ses laptoptan geliyor tvden değil
  • bir yerde yanlış yapıyorsunuz gibi geliyro. ben daha önceki lcd ekran tv bile bağlayabiliyordum. şuan 40es550 var ve laptopu bağlayarak kullanıyorum. ses ise tv alıyorum. hdmi kablosunu bir kontrol et istersen olmaz ise telefonu verim. akşam eve geçtiğimde birlikte yapalım.
  • Burayı tavsiye ederim şok fiyat...

http://tinyurl.com/samsung40ES5500
  • Dün biz de vatan'dan aldık 850 TL'ye. Paraf kart 150 tl indirim veriyor teknoloji mağazalarında haberibiz ola. Liste fiyatı 999 idi 850 ye aldık. Teknosa'da 1049 TL yazıyor, Paraf kartınız varsa 900 TL'ye alabilirsiniz. Görüntü kalitesinden gayet memnunum. Yeni tv lerde sanırım çoğu özellik kısılıyor, sadece çift çekirdek işlemci gibi şeyler ekleniyor. Ama bu tv yi düşünen varsa bugün kampanya son kaçırmasın derim. Çoğu teknoloji mağazasında geçerli o paraf kampanyası
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.