Şimdi Ara

Samsung 40ES7000[Kullanıcı Kulübü] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
50
Favori
165.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben Es7000 alalı yaklaşık 1 ay oldu. Dün akşam ilkkez bi 3d film alıp izleyim dedim ama bir türlü 3d gözlüklerle tv yi eşleştiremedim. Sonra farkettimli IR Blaster ve Smart Touch Control de tv ye bağlanmıyor. Smart Touch Control den sadece tv yi açıp kapatabiliyorum. Problem neden kaynaklanıyordur bi bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diveman

quote:

Orijinalden alıntı: matuk82

40es7000 1 aydır kullanıyorum, hareketli sahnelerde görüntü çok bozuluyor-bulanıyor, özellikle kameranın sağa sola doğru kaydığı sahnelerde aşırı derecede bulanıklaşma oluyor, bunu düzeltmenin yolu varmıdır?

bulanıklaşma hd yayınlarda da oluyor mu yoksa sadece sd yayınlardamı...

Hd yayınlarda da oluyor. Motion flow açıyorum, kapatıyorum, farketmiyor, hızlı sahnelerde blurlaşma oluyor malesef...
  • bende su anda kullandığım samsung 32c650 serisinde böyle bir olay kesinlikle olmuyor.Ne bir ışık sızması
    nede bir bulutlanma.Buna istinaden 40es7000 modeline yöneldim ama yeni seriler kalite olarak eskileri aratıyor mu
    acaba
  • Silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinim -- 16 Ekim 2012; 17:54:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diveman

bende su anda kullandığım samsung 32c650 serisinde böyle bir olay kesinlikle olmuyor.Ne bir ışık sızması
    nede bir bulutlanma.Buna istinaden 40es7000 modeline yöneldim ama yeni seriler kalite olarak eskileri aratıyor mu
    acaba

Arattığına emin olabilirsiniz. Bende de 32C650 var ayrıca 40ES7000 aldım daha 1 ay oldu şuanda arızada serviste. 32C650 maşallah taş gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi gunler tvyı alalı yaklasık 2 saat oldu tvden en ıyı goruntuyu elde etmek ıstıyorum bu yuzden ıyı bır goruntu ayarı lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

iyi gunler tvyı alalı yaklasık 2 saat oldu tvden en ıyı goruntuyu elde etmek ıstıyorum bu yuzden ıyı bır goruntu ayarı lazım

Herkes kendince en iyi performansı yakaladığı görüntü ayarlarını yazarsa çok iyi olur bence de.Ben mağazalara gidip orada beğenmiş olduğum görüntünün ayarlarına baktım.Elektroworld'de , Teknosa'da aynı ayarlardı.Kontrast Dinamik , arka ışık 20 , kontrast 100 , sonrakiler 40,55,55 şeklinde idi.Bu akşam iyice bir uğraşıcam kendime göre en iyiyi yakalamak için değerlendirmelerimi paylaşırım.
  • Arkadaslar ben 46es8090 aldim.. hic memnun degilim. LG 47lm860v almistim ilk basta sonra memnun kalmadim samsung 46es8090 degistirdim.. Anladim ki Lg harika birseymis... Samsung saace tek artisi software biraz SIK.. ama görüntü olarak lg daha güzeldi.. 3d zaten samsung ki lg nin yanina yaklasamaz... Cok pismanim satip tekrar LG almayi düsünüyorum.. Yoksa yanlis mi yapiyorum??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

quote:

iyi gunler tvyı alalı yaklasık 2 saat oldu tvden en ıyı goruntuyu elde etmek ıstıyorum bu yuzden ıyı bır goruntu ayarı lazım

Herkes kendince en iyi performansı yakaladığı görüntü ayarlarını yazarsa çok iyi olur bence de.Ben mağazalara gidip orada beğenmiş olduğum görüntünün ayarlarına baktım.Elektroworld'de , Teknosa'da aynı ayarlardı.Kontrast Dinamik , arka ışık 20 , kontrast 100 , sonrakiler 40,55,55 şeklinde idi.Bu akşam iyice bir uğraşıcam kendime göre en iyiyi yakalamak için değerlendirmelerimi paylaşırım.

kardes denedın mı gountu ayarlarını denedıysen yazar mısın?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

quote:

kardes denedın mı gountu ayarlarını denedıysen yazar mısın?

Evet kontrast Doğal , arka ışık 16 , kontrast 90 , 45 ,55,55 şeklinde ok. dir benim için .

• @Dere_Bey sıkıntılarını yazarsan bizide bigilendirmiş olursun...belkide sıkıntı yaptıgın seyler ayarlarla ilgidir..?

@alle33 s3 için remote programı sormustu işte link.."allshare" mouse işinide ahl edebiliyorsun..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.allShareControl&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zZWMuYW5kcm9pZC5hbGxTaGFyZUNvbnRyb2wiXQ..

• quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

@Dere_Bey sıkıntılarını yazarsan bizide bigilendirmiş olursun...belkide sıkıntı yaptıgın seyler ayarlarla ilgidir..?

@alle33 s3 için remote programı sormustu işte link.."allshare" mouse işinide ahl edebiliyorsun..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.allShareControl&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zZWMuYW5kcm9pZC5hbGxTaGFyZUNvbnRyb2wiXQ..

Arkadasim sikintim 3d ile ilgili.. Filmleri izlerken görüntüyü titriyor gibi hissediyorum bazende sudaki dalgalanma gibi bir bulaniklik oluyor görüntüde.. Buda bir müddet sonra rahatsiz etmeye basliyor.. Belki gözün alismasi gerekiyordur biraz kasayim dedim bir saat kadar izledim gözlükleri cikarttiktan sonra gözlerimin yuvasindan cikacak gibi agridigini hissettim. Eger ayarlarla ilgili düzeltebilecigim bir sey varsa paylasirsaniz sevinirim.. Sirf bu yüzden gül gibi tvden sogudum..

• Wlan'ı bir türlü bağlayamadım tam gözüküyor full çekiyor seçiyorum sonraki diyorum tam şifre girecekken iptal oluyor ve tekrar aradığımda bulamıyor bu sefer ancak, fişi çekip tekrar taktığımda yine buluyor bir kaç saniye sonra geri kaybediyor ne iş anlamadım.
    Ayrıca Atv HD çekiyor Trt HD çekmiyor ikiside çeken var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Wlan'ı bir türlü bağlayamadım tam gözüküyor full çekiyor seçiyorum sonraki diyorum tam şifre girecekken iptal oluyor ve tekrar aradığımda bulamıyor bu sefer ancak, fişi çekip tekrar taktığımda yine buluyor bir kaç saniye sonra geri kaybediyor ne iş anlamadım.
    Ayrıca Atv HD çekiyor Trt HD çekmiyor ikiside çeken var mı ?

Geçmiş olsun aynı wifi sorunu bende de vardı. Televizyon servise gitti soğuk lehim varmış. 1 hafta içerisinde yaptılar geri getirdiler. Kendi kullandığım kanal listesini vereyim onu kullanın TRT HD de var içerisinde.

www.dosya.tc
    channel_list_UE40ES7000_1201.rar dosyas�n� indir - download
    http://www.dosya.tc/server22/44xnKf/channel_list_UE40ES7000_1201.rar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Dere_Bey

Arkadaslar ben 46es8090 aldim.. hic memnun degilim. LG 47lm860v almistim ilk basta sonra memnun kalmadim samsung 46es8090 degistirdim.. Anladim ki Lg harika birseymis... Samsung saace tek artisi software biraz SIK.. ama görüntü olarak lg daha güzeldi.. 3d zaten samsung ki lg nin yanina yaklasamaz... Cok pismanim satip tekrar LG almayi düsünüyorum.. Yoksa yanlis mi yapiyorum??

40es8000 var bende internette biraz araştırma yapıp ayarlar yapabilirsin görüntü için. 3d si şuan ne iyi 3d diğer tvlere kıyasla. Belki de 2d->3d çeviriyorsundur veya senin aldığın panelde sıkıntı olabilir bilemiyorum.

Sd yayınlarda izliyorsan görüntüler zaten her led de kötü görünür ledin amacı hd görüntü izlemek zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ravenlyx

quote:

Arkadaslar ben 46es8090 aldim.. hic memnun degilim. LG 47lm860v almistim ilk basta sonra memnun kalmadim samsung 46es8090 degistirdim.. Anladim ki Lg harika birseymis... Samsung saace tek artisi software biraz SIK.. ama görüntü olarak lg daha güzeldi.. 3d zaten samsung ki lg nin yanina yaklasamaz... Cok pismanim satip tekrar LG almayi düsünüyorum.. Yoksa yanlis mi yapiyorum??

40es8000 var bende internette biraz araştırma yapıp ayarlar yapabilirsin görüntü için. 3d si şuan ne iyi 3d diğer tvlere kıyasla. Belki de 2d->3d çeviriyorsundur veya senin aldığın panelde sıkıntı olabilir bilemiyorum.

Sd yayınlarda izliyorsan görüntüler zaten her led de kötü görünür ledin amacı hd görüntü izlemek zaten.

Sirf bu tv icin gittim.. HD paket aldim... HD yayinlarda sorun yok.. SD lerdende sikayet etmem.. benim sorunum 3D de arkadasim..Bütün TV lerin 3D demo videolarini buldum izledim.. Panasonic, Samsung, Sony, LG.. hani bu demolar pazarlama amacli yapilmis.. 3D efektlerin cok olabilcegi düsüncesiyle... ama bana tat vermedi LG kadar... daha dogrusu zevk almayi gectim.. rahatsiz etti beni.. umarim panelde sorun yoktur.

• Acıkcası 3d olayını bende kavramyamadım acaba kullanımla ilgili dogru mu yapıyorum diye bi baslık da actım ozellikle samsung da ki 3d için...herhalde bu konular hakkında pek bilgisi olan yokki cevap alamadık...bu konuda bilgisi olan varsa mekbule gecer...

http://forum.donanimhaber.com/m_66829043/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66930045
  • quote:

quote:

quote:

Sirf bu tv icin gittim.. HD paket aldim... HD yayinlarda sorun yok.. SD lerdende sikayet etmem.. benim sorunum 3D de arkadasim..Bütün TV lerin 3D demo videolarini buldum izledim.. Panasonic, Samsung, Sony, LG.. hani bu demolar pazarlama amacli yapilmis.. 3D efektlerin cok olabilcegi düsüncesiyle... ama bana tat vermedi LG kadar... daha dogrusu zevk almayi gectim.. rahatsiz etti beni.. umarim panelde sorun yoktur.

3d gözlükleri açtığına emin misin ? Ne gibi bir bozukluk var onu söylesen. Farklı film denedin mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 24 Ekim 2012; 1:33:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

3d gözlükleri açtığına emin misin ? Ne gibi bir bozukluk var onu söylesen. Farklı film denedin mi ?

Flicker ve Ghosting denilen olaylar.. COK CAN SIKICI.. Cok yoruyor gözleri.. Sadece bende olsa tamam gözlerim hassas yada 3D yi kaldiramiyorum diyicem ama esimde ayni seylerden sikayetci... Gözlükleri açmayi denedim.. hatta gözlükçüde yeni colormatik cam bile yaptirdim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Flicker ve Ghosting denilen olaylar.. COK CAN SIKICI.. Cok yoruyor gözleri.. Sadece bende olsa tamam gözlerim hassas yada 3D yi kaldiramiyorum diyicem ama esimde ayni seylerden sikayetci... Gözlükleri açmayi denedim.. hatta gözlükçüde yeni colormatik cam bile yaptirdim..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.