Şimdi Ara

Samsung 40es7000 ve D-Smart Cam Modul (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kemalkou

Arkadaşlar Dsmart FEC değerlerini 5/6 yapmış, yeni durumda ES7000 lerde HD kanallar çalışıyor mu?

[Sansungda sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, doğru mu anlıyorum?

Modüllü D-Smart, Biss şifresi giren kanalları açamıyor mu?

Yani D-Smart'ta Biss şifresi girme diye bir durum mu var?

Digitürk'te bu yok bildiğim kadarıyla.

Normal kutulu D-Smart alanlar napıyor? Şifre mi giriyor?
  • Biss girilebilen bir alıcınız yoksa izleyemezsiniz. Bildiğim kadarıyla Vestel'in bir modeli hariç hiçbir TV dahili alıcısında biss girilmiyor. Âmâ biss girilen harici bir uydu alıcısı alırsanız modülle kullanabilirsiniz.
  • Ayrıca D smart uydu alıcıları bu işleri otomatik güncellemelerle siz farkında olmadan hallediyor.
  • Herkese Mrb. Bende de Samsung 55ES7000 var ve bu D-Smart Cam modulünde sıkıntı çekiyorum.Modül takılı olduğu halde şifreli sinyal diyor d smart kanalları açılmıyor.Tv sürümünü güncelledim. D smartı aradım fakat sistemde herşeyin normal olduğu gelmesi gerektiği söyleniyor. İlk tv yi aldığım gün d smart normal çalışıyordu. Daha sonra çıkarıp diğer rcvr a taktım yine çalıştı ama geri tv ye taktıktan sonra bu sorunu yaşadım.Sizce bunun sorunu ne olabilir.Eğer yardımcı olur iseniz çok sevinirim.
  • modülü kontrol edin tam yerine oturmuş mu ,kart doğru yönde mi
  • Her şeyi defalarca kontrol ettim yeniden denedim ama bir türlü olmadı.Anlamadım gitti.
  • Bunun nedeni Dsmartin yaptigi FEC 5/6 degisikliginden olabilir. Bende de ayni sorun var, full paketim var ancak kullanamiyorum HD kanallar icin.
  • Peki bu sorunu nasıl çözecez anlamadım. D smartı aradım samsung müşteri hizmetlerini aradım. Fakat bir çözüm üretemediler. Teknik servisi çağırdım bakalım onlar na yapacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ModModule

Peki bu sorunu nasıl çözecez anlamadım. D smartı aradım samsung müşteri hizmetlerini aradım. Fakat bir çözüm üretemediler. Teknik servisi çağırdım bakalım onlar na yapacaklar.

Tservis bu konuda yetersiz benim kurulumu yaparken dsmartla uyumlu oldugunu bile bilmiyorlardi

• arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı ?
  • Merhaba arkadaslar, Bu forumlardaki en buyuk handikap sorun yasayan arkadaslarin sorunlarini cozduklerinde bunu nasil yaptiklarini buradan paylasmamalari.
    Oncelikle sunu paylasayim ki Dsmart CAM modul, Samsung ES... serisi televizyonlarda sorunsuz calisiyor
    Simdi burada bahsedilen sorun benim de basimda.Yani Dsmart modul+46ES7000 kullaniyorum. Televizyonu ve modulu bir yildan fazladir birlikte kullaniyorum. Ancak listelerde Dsmart anten tipini kullanmayi yeni kesfettim.Simdiye kadar normal uydu taramasindan buldugum kanallarin icindeki Dsmart kanallarini module cozdurup izliyordum. Dsmart taramayi bulunca tvyi sifirlayip yeniden kurdum. Ama simdi ful dsmart paketimdeki kanallarin bazilari servis yok bazilari sinyal yetersiz gibi mesajlar veriyor veacilmiyor. Bu sorunum nasil cozulur. Sorun nereden kaynaklaniyor olabilir. Not: Modulu ayni tesisata bagli olan uydu alicisina taktigimda kanallar sorunsuz calisiyor. Ilginize simdiden tesekkurler.

• obaci O kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Yaşadığınız bu problemleri ben de yaşadım ve uzun çabalarımdan sonra çözmeyi başardım. Bu sorunların çözümü, özetle şöyle:

Tv'de menu, kanallar sonrasında DSmart değilde, anten (aerial) kısmını seçip ardından, uydu (satellite) kısmında uduları ve frekansları manuel girip tarama yapmak gerekiyor tüm kanallar sıkıntısız bulunuyor bu şekilde.

Uydu ve frekanslar son bir hafta içinde güncellendi. DSmart'ın kendi sayfasında güncel uydu frekanslarını bulabilirsiniz.

Kolay gelsin.
  • Arkadaşlar Merhabalar d smart modul aldım spor hd paket fakat sadece maç izlerken spikerin sesi hiç gelmiyor tribün sesleri var mh ile görüştüm sinyal kaynaklıdır dedi ama tüm kanalları izleyebiliyorum

TV MODELİ : SAMSUNG 40D8000

yardım bekliyorum ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.