Şimdi Ara

samsung 42b450 plazma tv+samsung ht-tz215 alıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hepinize iyi günler diliyorum.
    Daha önce burada benzer bi konuyla ilgili sorum olmuştu ve yine bi sorum daha olacak siz değerli üstadlarıma
    önümüzdeki hafta sonu taknosadan samsung 42b450 hd ready tv yi 1849tl /12 taksit fiyatıyla ve araştırdım ama fazla değil evkurdan da yine 789tl / 12 taksite samsung ht-tz215 ses sistemini almak istiyorum her iki firmaylada anlaştık ve fiyatlar da önümüzdeki haftanın sonuna kadar sabit kalacağını söylediler.Evkurda bu iki ürünü ses sistemini bu plazmaya bağlı olarak deneme fırsatım oldu çok hoşuma gitti ayrıca tvnin en çok kullanacağım yönü sd yaınınıda çok içime sindi
    eğer neden plazma alacağımı sorarsanız da daha önce burada lcd mi alayım plazmamı dediğimde ihtiaçlarım doğrultusun da plazma (samsung pio yada pana) önerileri en yüksek notu almıştı.Alacağım tv de sadece normal bi sd tv yayını seyredip ara sıra dvd film izleyim bir de maçları izleyeceğim.Ps3 gibi takıntılarım yok hiç te merakım yok demiştim ve kesinlikle plazma almamı önerdi herkes teşekkür ederim herkese
    Sizce bu iki model iyi bir seçimmidir.bu fiyatlara yani tv için max.2000 ses sistemi için max 800 tl civarların da başka ne önerileriniz olur acaba..
    Herkese teşekkürler saygılar tks....

• ben size lg nin ev sinema sistemlerini tavsiye edebilirim. daha şık ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum.
  • S.a. maksadım konuyu hortlatmak, zortlatmak degil.. samsung ht tz215 aldım bir arkadaşlar ikinci el fakat dvd sinde ses kartı yanmış. Şimdi samsung yetkili servisine verdim sanmıyorum bir parça bulup tamir etsinler.. Bu dvd çalışmaz yaptırılamaz ise bunun yerine sıkıntı olmayacak cihaz ne bulabilirim? Hoparlörler vs sağlam. . Kullanılmış yada sıfır bana amfi görevi yapacak donanimda ne uygundur yada sizde varmı önerilerinizi fikirlerinizi paylasirmisiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.