Şimdi Ara

Samsung 4623F Ve 4623FN Resetleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
89.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeş bilgi paylaştıkça değerlenirmiş. ben BİLDİKLERİMİ paylaşırım. bildiklerim mutlaka yaşadıklarımdır. bilmediğim bir konu hakkında yorum yapmam. doğru bu işi sadece ahmet ve ben yapmıyoruz. Ama boş yerede yanlış bilgi vermiyoruz en azından bu işi yapan diğer arkadaşlar gibi. Hiç bir yazıcıya farklı yazılım atamazsınız demedim zaten ama bu 4623 lerde bu iş mümkün olmadığını söyledim. İstersen dene zararını karşılarım.oke
  • KARDEŞ BU İŞİ BENDE YAPIYORUM BENDE BAŞIMA GELEN OLAY YÜZÜNDEN BİLGİM VAR MÜŞTERİM FN YAZICIYA F VERSİYON YAZILIM ATMIŞ SYSTEM ERROR VERİYOR TONER TANIMIYOR TARAYICI KAFASI ÇARPIYOR DENENMEYEN YÖNTEM DE KALMADI.
  • S.A

Samsung SCX-4623f V2.01.00.98 yazıcım var

Serino: Z2W5BAAZA02330H

resetlemem için yazılım gönderebilirmisiniz.

Şimdiden teşekkür ederim.
  • Merhaba
    Samsung Scx 4623f /STS
    V2.01.01.01
    SERİ NO : Z2W5BFFC200731H

Bana yardım edermisiniz .

Mail adresim : ayseyasatan@windowlive.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso666

arkaşlar alın size 1000 dolarlık dedikleri program burdan indirin kendi fixinizi kendinizin yapın link burdahttp://www.fayloobmennik.net/1251957
    hizlitoner alın size ücretsiz program

yapamayan arkadaşlar varsa serial numarasını ve versiyonu yazsın gonderim burdan iyi günler boşuna para kaptırmayın

selam huso666
    sana zahmet olmazsa
    scx-4623fn
    2.01.01.00
    sn:Z2VJBFFB403321H
    ilgine tşk.
  • Samsung SCX 4623F Reset Yazılımı ile tonerlerinizi chipsiz olarak çalıştırabilirsiniz. Reset yazılımı ile bir defaya mahsus yazıcınıza işlem yapmanız yeterlidir. Her dolumda ödemek zorunda kaldığınız chip ücretinden tek seferde kurtularak daha fazla tasarruf edebilirsiniz.

Sürümler

- v2.01.01.01
    - v2.01.00.99

Sürümleri için;

Mail : emreok.92@hotmail.com

Seri NO ,ve Versiyon Bilgilerini mail olarak attıgınız anda 2 dakika içinde size yazılım gönderilecektir.
    ÜCRETİ : 10 TL dir. Hesap bilgilerini mesaj yolu ile isteyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rpgturk -- 5 Nisan 2013; 12:42:59 >
  • para ile yazılım satan arkadaşlar o aldığınız paralar helal değil ..insanlar burda o yazılımları bedava arıyorlar zaten sanki kendiniz uğraştınızda bilmem nede bide para istiyorsunuz bir kere biri yapmış millet onu almış yok parayı yatırın programınızı hazırlim falan..aç gözlülükte bi yere kadar..adam sahibinden com da sayfa açmış reset programları diye yazım 15 tl sonrada forum sayfalarında boy boy paylaşıyorlar..insafsızlar sayfalarca arıyoruz hep boş ölü linkler saçma sapan linkler bilmem ne..bazılarıda burda bedava arıyor sonra oda çakallık yapıp bakıyor iyi para var oda başlıyor satmaya ..

• arkadaş sende ne ayaksın millet bedava arıyor sen iin ticaretindesin bide imza diye ayet koymuşsun çokmu müslüman oluyon öyle
  • izmirli arkadaşlar;

izmir de toner dolum işi yapıyoruz. tonerlerini bizden doldurtan müşterilerimize ml 2165, scx 3405, scx 4623 resetleri ücretsiz yüklüyoruz.
    yazıcıyı kapıp gelene, toner dolumu sonrası reset bedava.

http://www.izmirtonerizmir.com

selamlar
  • Model Name : SCX-4623F
    SCX-4623 Series Seri No: Z2W5BJAC3000LXV
    Firmware Version : 2.01.01.01
    Engine Version: 1.02.45
    Emulation Version : SPL 5.35 06-03-2009
    Installed Date : 25.6.2013
    Capacity: 1.0 K
    Serial : CRUM-12030737673

Ayrıca nasıl atılacağı ile biraz açıklama yapabilirmisiniz.
    Yardımlarınız için şimdiden sağ olun. ozerorhan@gmail.com ozerorhan@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.