Acele ederse Çiğli Metro Gross'da 3 adet kapalı kutu birisi sadece pixel testi için bana açılmış olmak üzere var 1 tane de teşhirde var. Yalnız ben açılı izleme hastası olduğumdan lcd'den vazgeçtim. LCD teknolojisi gereği özellikle siyahlar laciverte dönüyor loş ortamda testte bunu görüp bıraktım. Eğer açık ürünü alırsanız (kutu açık) sıfır ölü pixeldi testi yapıldı ve kutusuna geri kondu. Modülü neydi bilmiyorum, o kadar incelemedim inceleyecek kadar da incelik bilmiyordum modülle ilgili. Gaziemir Metro Gross'daki stok miktarını ise bilmiyorum oraya gitmedim. Yalnız teşhirdekinin ekranını neyle sildilerse yakından inceleyince sürülmüş tarla gibi bez izleri var
çiğlideki metroda bende bugün 46C650 yi test ettim.söyledikleriniz cuk oturuyorsiyahlar dar açıdan grimsi oluyor.birde ekranı neyle sildilerse resmen çizmişler. bu tv benimde pek hoşuma gitmedi.sd yayın performansıda pek içaçıcı değildi.
quote:
Orijinalden alıntı: yavuzazgin
tam bir kabus tv yi aldım eve geldim kurdum tv açılmıyor kafayı yedim ... hemen geri götürdüm degiştirsinler diye tabiki bilindik yokuşa sürmeler basladı. yok servise verecez servis bakacak falan ... netice paramızla rezil olduk yani.... tv yi bıraktım orda geldim pazartesi samsung servis gelecekmiş güya bakalım ne olacak
Bende cuma alıp cumartesi samsung servise kurdurdum(Kıllık yapmasınlar diye) Hiç bir sorun yok lcd olarak gördüğüm en iç açıcı f/p'ye sahip alet...Gayet memnunum,özelliklede usbden bu kadar geniş formatlı medya oynatma özelliği ve aletin sorunsuzlugu beni çok etkiledi
benimkinide degişseceklermiş aksam alacagım gidip yenisini
hocam garantisi nedir diye sormuştunuz ben de size sorayım, nedir garantisi?
Özellikler açısından 3D olmaması dışında birçok özelliği içinde barındırıyor gibi. Bulunduğum yer itibariyle internetten şipariş vermek durumundayım ve teknomarketlere gidip görme şansım pekyok bu yüzden kullanıcı görüşleri benim için önem kazanıyor. bende 46C650 teknosepetden almayı düşünüyorum. Daha çok SD yayın seyredeceğim, bunun dışında çeşitli çözünürlükte olan film arşivim var ve bunların içinde yüksek çözünürlüktekiler az, oyun fazla oynamam ve internet tv özelliğini yeri geldiğinde kullanabilirim. Bu durumlar için bu tv iyimidir. Özellikle eksileri nelerdir. Özellikle SD yayınlar için (Çünkü gündüzleri kadın-evlilik programları için daha sık kullanılacak gibi) değerlendirmeler rica olunur. Bu özelliklere yakın daha iyi görüntü kalitesi olabilecek başka tv önerilerinizde varsa karşılaştırılarak önermeniz rica olunur.
quote:
Orijinalden alıntı: gastser Özellikler açısından 3D olmaması dışında birçok özelliği içinde barındırıyor gibi. Bulunduğum yer itibariyle internetten şipariş vermek durumundayım ve teknomarketlere gidip görme şansım pekyok bu yüzden kullanıcı görüşleri benim için önem kazanıyor. bende 46C650 teknosepetden almayı düşünüyorum. Daha çok SD yayın seyredeceğim, bunun dışında çeşitli çözünürlükte olan film arşivim var ve bunların içinde yüksek çözünürlüktekiler az, oyun fazla oynamam ve internet tv özelliğini yeri geldiğinde kullanabilirim. Bu durumlar için bu tv iyimidir. Özellikle eksileri nelerdir. Özellikle SD yayınlar için (Çünkü gündüzleri kadın-evlilik programları için daha sık kullanılacak gibi) değerlendirmeler rica olunur. Bu özelliklere yakın daha iyi görüntü kalitesi olabilecek başka tv önerilerinizde varsa karşılaştırılarak önermeniz rica olunur.
ben tv yi 2 aydır kullanıyorum sd ve hd performansı süper diyebilirim bu birazda kablolamayla alakalı.sakın marketlerdeki görüntüyü baz almayın çünkü bu gerçek görüntü değil.ps3 oynuyorum aynı zamanda ve d smart dan hd yayın izliyorum harddisk haricinde mükemmel diyebilirim.almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.alanlarada hayırlı olsun.