estağfurullah,afedersiniz kendim gibi ankarada yaşıyor düşündüm sizi.Sony centerlarda rahat bulursunuz. W805 orta segment, W905 ise üst segment tvdir. Tv konusunda ilgili bir kişi için aralarında çok fark vardır ama standart bir tv izleyicisi için fiyat farkına değecek bir fark yoktur(subjektif bir yorum tabi).
w805 400hz ips panel pasif 3d w905 800hz va panel aktif 3d
bu değerler w905in görüntüsünün daha doğal ,hızlı sahnelerde daha akıcı olmasını sağlamıştır.Tabi siyah renk kalitesi de çok daha iyi.
Eğer play station düşünmüyorsanız samsung f7000 öneririm. Panel kalitesi,hızlı sahnelerde akıcılığı,siyah derinliği w805ten daha iyi olmakla beraber hafta sonu kampanyalarıyla da fiyatı w805ten daha uygun hale gelmektedir.
llvrsnL
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim cevabiniz için artik 46f7000 ve 46f8000 de seceneklerim arasında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
46''f7000 kullanıcısıyım önceden es7000 televizyonumdan soft ap özelliğini kullanarak wifi paylaşımı yapabiliyordum. f7000 televizyonumda ağ menüsüne giriyorum soft ap diye bir seçenek yok wifi paylaşımı yapamıyorum bu özelliğin olması için ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun?
Arkadaslar 2 yildir 47ES7000 kullaniyorum 800 hz diye aldim. Fakat usb den film seyreterken goruntu akiyor hz cok guzel ama tele dunya kullanirken hz hic alamiyorum. Arkadasimda lg var onda boyle olmuor teledunyada goruntu akiyor .. Bi fikri olan var mi
Eveeet sonunda dün Samsung46f7000 modelini Antalyadan bizimkilere aldirdim. Ben kendim Almanya´da oldugum icin Aileme tavsiye etmistim ve indirime girdiginde hemen alin dedim. Ama bizimkiler galiba aldiris etmediler ve 1 haftaligina Antalya disina tatile gitmisler bu zaman icerisinde Teknosa´da ürün 3099 a kadar seri sonu olarak indirime girmis. Ben bi gayret Bizimkileri arayayim alsinlar derken, oda ne.. Millet fiyata hücum etmis ve sonuc´da Antalya Teknosa´da ürün tükenmis. Tabii ben bizimkilere ulasamadigimami yanayim Televizyonu kacirdigimizami yanayim derken. Babam beni söyledigi aynen su: Oglum istedigin Televizyon malesef Teknosa´da tükenmis... deli oldum tabii. Sonra burdan yani Almanyadan direk Türkiye Teknosa Antalya merkezine telefon actim. Durumu anlattim onlarda malesef beyefendi hepsi tükendi sadece magazalarda teshir ürünler kaldi. deyince bi umut Media Mark da vardir diye burdan arastirmaya basladim. orda buldum ama fiyati 3399 lira ve yaninda sadece 2 gözlük veriyorlar. biraz düsündükten sonra Antalya Samsung Ana Bayisini aradim ve orda son bir Adet Orjinal kabinda kaldigini ve yaninda 4gözlük verdiklerini söyleyince hemen buda kacmasin diye burdan ücreti havale edip ayirtdirdim. Fiyati 3399 TL yani Media Mark la ayni ama yaninda 4 gözlük var.
Neyse uzun lafin kisasi sonucda Babam TV yi alip eve geldi ve bende onlara Kutuyu acmamalarini ben mayis ayinda geldigim´de kendim kurucagimi söyledim.
Simdi sizlere biraz garip gelicek ama bir sey sormak istiyorum. TV yi Güncellememi tavsiye ediyormusunuz? ikincisi Güncelleme Canak üzerinden oluyormu cünkü evde suan icin Internet yok.
Beni Bilgilendirirseniz inannin cok sevinirim.
Simdiden yardimlariniz icin Tesekkürederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme