SLM. Arkadaşlar LG 49UF6807 Modelini bu hafta Bimekste 2,799 tl ama 417 tl hediye çeki veriyor ne dersiniz alınır mı.Alıp kullanan arkadaşlar var ise tavsiye eder mi
OSMANÇAVUŞ
kullanıcısına yanıt
Benim gönlüm LG'den yana ama sırf true motion özelliğini koymadıkları için almıyorum. Görüntülerde akıcılık yok, en basit görüntü bile titreyerek oynuyor. Bir süre izleyince bariz belli olmaya başlıyor. Bazı alan arkadaşlar görmezden gelmeye çalışıyor ama benim içime sinmez yani.
true motion nedir anlamadım
OSMANÇAVUŞ
kullanıcısına yanıt
Görüntülerde akıcılık yok, en basit görüntü bile titreyerek oynuyor. Bunların olmasını önleyen bir yazılım (ek olarak donanım da bulunabilir).
quote:
Orijinalden alıntı: BYRM81
Lg tv yi Vatan mağazalarında haftasonu 2399 TL yanında da AN-MR 600 sihirli kumanda ile birlikte 2448 TLye satıyoruz.Tv de önceliğin görüntü ise samsung,işletim sisteminin sunacağı smart deneyimse samsung,uygulama çeşitliliği ise samsung,malzeme kalitesi ise lg yi seçin.Ne alırsanız alın şimdiden hayırlı olsun ama ne olursa olsun lg nin 2015 uf serilerinin görüntüsünü samsung'la kıyaslamayın.NOT: bu yazıyı gayet objektif bir tv satış danışmanı,oldukça dürüst bir forumdaş ve Samsungu hiç beğenmeyen birisi olarak yazıyorum
Hocam, 2015 UF serilerini Samsung la kıyaslamayın derken ??? Yani LG 49UF6807, SAMSUNG 48JU6070 den daha mı iyi??
Bu yazdığın iki tvde yapılacak en tarafsız yorum al birini vur ötekine olur hocam.Alabiliyorsan 6470 modelini veya üst serileri al bence.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme