Şimdi Ara

Samsung 51D550 3D plazma Kullanıcıları (126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.736
Cevap
28
Favori
184.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serdar4141

quote:

Orijinalden alıntı: LiLaLo

süper bişeymiş ya serdarcım, lakin buna adsl bağlantınızın olması gerekiyor dimi. Benim gibi komşudan ortak kullanırsanız interneti o dediğiiz iş yatar. sanırım bu ayın sonunda bireysel olarak internet bağlatacam :D zaten 1 odada çekiyor sadece :)

çok buyuk kolaylık oluyor madem boyle bır teknoloji var kullanmamak olmaz:)

Sırf bu anlattıklarından dolayı komşumla olan ortak internet paketi paylaşımımdan vazgeçecem. 3 kişi limitsiz kullanıyorduk, adam başınada 25 tl gibi bir rakam düşüyordu. Düşük görünebilinir rakam fakat tek bir odada oda masanın üstünde çekiyor, başka hiçbir yerde çekmiyordu.
    Dlna özelliğindende yararlanamıyordum çünkü modem komşudaydı :)
    Şimdi hesap yaptım
    ortak kullanırken
    tel=30
    internet (komsu)=25
    Dsmart Hd=32
    etti sana 87 tl
    ------------------
    bireysel kullanacaksam
    tel=30
    dmsart Hd+internet=67
    etti bana 97 :D

10 lira fark için dlna ve evin heryerinde çekmeme mahrumiyetimden kurtulacam, buna kesinlikle deyeceğine inanaıyorum.

Şunu çok merak ediyorum, Dlna özelliği ile film ve dosyalara ulaşmam yanı sıra laptopun ekranını plazmaya aktarıp orada daha büyük ekran olarak kullanabilirmiyim ? Bir nevi wireless adaptör görevi görecek dlna bağlantısı...Bu mümkünmü yoksa sadece dosyalara ulaşıp film mi izleyebiliyoruz ?

Birde dsmartın internet bağlantısı yavaşmıdır normal ttnet 8mbit sınırsıza göre. Yoksa farkı hissetmezmiyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiLaLo -- 18 Aralık 2012; 15:04:32 >
  • quote:

quote:

quote:

süper bişeymiş ya serdarcım, lakin buna adsl bağlantınızın olması gerekiyor dimi. Benim gibi komşudan ortak kullanırsanız interneti o dediğiiz iş yatar. sanırım bu ayın sonunda bireysel olarak internet bağlatacam :D zaten 1 odada çekiyor sadece :)

Sırf bu anlattıklarından dolayı komşumla olan ortak internet paketi paylaşımımdan vazgeçecem. 3 kişi limitsiz kullanıyorduk, adam başınada 25 tl gibi bir rakam düşüyordu. Düşük görünebilinir rakam fakat tek bir odada oda masanın üstünde çekiyor, başka hiçbir yerde çekmiyordu.
    Şimdi hesap yaptım
    ortak kullanırken
    tel=30
    internet (komsu)=25
    Dsmart Hd=32
    etti sana 87 tl
    ------------------
    bireysel kullanacaksam
    tel=30
    dmsart Hd+internet=67

10 lira fark için dlna ve evin heryerinde çekmeme mahrumiyetimden kurtulacam, buna kesinlikle deyeceğine inanaıyorum.

Şunu çok merak ediyorum, Dlna özelliği ile film ve dosyalara ulaşmam yanı sıra laptopun ekranını plazmaya aktarıp orada daha büyük ekran olarak kullanabilirmiyim ? Bir nevi wireless adaptör görevi görecek dlna bağlantısı...Bu mümkünmü yoksa sadece dosyalara ulaşıp film mi izleyebiliyoruz ?

Birde dsmartın internet bağlantısı yavaşmıdır normal ttnet 8mbit sınırsıza göre. Yoksa farkı hissetmezmiyiz ?

ben smile adsl 8 mg bite kadar kullanıyorum.ttnet nasıldır bılmıyorum ama ben cok memnunum smile adsl den.dlna ıle sadece resım muzık ve fılm dosyalarına ulasabılıyorsun.yanı bılgısayarın ekran goruntusunu alamıyorsun.ama bılgısayarında hdmi cıkısı varsa kablo vasıtası ıle tv ye baglayıp ekran goruntusu alırsın.bırde bılgısayarını hd medıa oynatıcı splash pro yuklersın fılmlerı o sekılde de usb ye atmadan bılgısayar uzerınden ızlersın ancak soyle bır durum var.dlna ıle ızlerken fılmı bılgısayar ekranında fılmın oynadıgını gormuyorsun ve bılgısayarda o an ıstedıgın butun calısmalarını yapabılırsın sorf yaparsın dıledıgını yaparsın.hdmi ile izlersen tv de bılgısayar ekranını gorursun fılm ızleyebılırsın sadece.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi hesap yaptım
    ortak kullanırken
    tel=30
    internet (komsu)=25
    Dsmart Hd=32
    etti sana 87 tl
    ------------------
    bireysel kullanacaksam
    tel=30
    dmsart Hd+internet=67

ben smile adsl 8 mg bite kadar kullanıyorum.ttnet nasıldır bılmıyorum ama ben cok memnunum smile adsl den.dlna ıle sadece resım muzık ve fılm dosyalarına ulasabılıyorsun.yanı bılgısayarın ekran goruntusunu alamıyorsun.ama bılgısayarında hdmi cıkısı varsa kablo vasıtası ıle tv ye baglayıp ekran goruntusu alırsın.bırde bılgısayarını hd medıa oynatıcı splash pro yuklersın fılmlerı o sekılde de usb ye atmadan bılgısayar uzerınden ızlersın ancak soyle bır durum var.dlna ıle ızlerken fılmı bılgısayar ekranında fılmın oynadıgını gormuyorsun ve bılgısayarda o an ıstedıgın butun calısmalarını yapabılırsın sorf yaparsın dıledıgını yaparsın.hdmi ile izlersen tv de bılgısayar ekranını gorursun fılm ızleyebılırsın sadece.

anlaşıldı. olsun en azından film izleyebilirim. hdmi ile sürekli tak çıkarttan kurtulmuş olurum ;)
    Bu ara ssg-4100 ebaydan 4 aralıkta verdiğim 2 adet gözlüğüm bugün elime ulaşmış durumda, hadi eğlence zamanı
  • MSUNG 51D550 FHD 3D PLAZMA TV 'İM bugun film izlerken sol üst kosede kanal d logosunun kaldıgını fakkettim?
    Artık böyle bir şey olmadıgını bılıyorum ama neden kalmıs o sekılde...uzun sure kanl d de ızlnemedı...
    ne yapmnam gerekıyor 8 ay oldu cıhazı alalı...garantı kapsamına gırermı?
    tesekkurler
  • samsung 51e551 hakkında bilgisi olan varmı teknosada 1699 + 2 gözlük kampanyası var almaya değermi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucky

samsung 51e551 hakkında bilgisi olan varmı teknosada 1699 + 2 gözlük kampanyası var almaya değermi sizce

link var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

quote:

Orijinalden alıntı: nucky

samsung 51e551 hakkında bilgisi olan varmı teknosada 1699 + 2 gözlük kampanyası var almaya değermi sizce

link var mı?

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/plazma_tv/854/110012515/samsung_51e551_fhd_3d_plazma_tv
  • Plazma pohpohlama klubüne çevirmişsiniz burayı. Plazmadan izlerken o koca koca pikselleri görmüyor musunuz? Haydi onu da geçtim elektrik sarfiyatı hala led ve lcdlerden fazla. Bir de araştırırsarnız ömrü de lcd ve ledlere göre kısa.
  • @Emirdeniz
    Bu ara 2 üstte dediğim gibi.

Plazma Led
    ------- ---
    Gerçekçi renkler Bonibon renkler
    Daha loş çok parlak
    daha hızlı (özellikle mac, ps3,film) yavas ( ps3 de mac oynayın dediğimi anlarsınız, tabi göz varsa)

aklıma gelenler bunlar. Bunlar tekrar dediğim gibi tercih ve kriter meselesi. Benimkisi plazmadan oldu,aslada led olmaz demiyorum, cocuğumun odasına alacak olursam led alırım. (Oda sürekli aynı kanal açık kalacağı için ekran yanığına engel olmam içindir)
  • quote:

@Emirdeniz
    Bu ara 2 üstte dediğim gibi.

Plazma Led
    ------- ---
    Gerçekçi renkler Bonibon renkler
    Daha loş çok parlak
    daha hızlı (özellikle mac, ps3,film) yavas ( ps3 de mac oynayın dediğimi anlarsınız, tabi göz varsa)

aklıma gelenler bunlar. Bunlar tekrar dediğim gibi tercih ve kriter meselesi. Benimkisi plazmadan oldu,aslada led olmaz demiyorum, cocuğumun odasına alacak olursam led alırım. (Oda sürekli aynı kanal açık kalacağı için ekran yanığına engel olmam içindir)

aynen dediklerinize katılıyorum arkadaşım.

- Evimde 2 tane 50" Plazma var (Samsun ve LG) bir dünya elektronik aletim var ve hala bir çok komşumdan daha az elektrik faturası ödüyorum.
    - Pixel seyrediyormuş plazma sahipleri, bir çoğumuzun evinde HD uydu alıcısı var ve çoğunun D-smart yada Digitürk HD paketi var, zaten yayınları kaliteli.
    - ATV HD görüntüsü çirkin miş, ATV kanalının zihniyeti zaten çirkin!!!! izmediğim içinde birşey kaybetmiyorum. (ayrıca HD yayını zaten kaliteli değil)
    - Plazmaların ömrü azmış , pardon kaçınızın evinde 7 senelik LCD var ve rahat izleniyor (eski LCD lerin berbat, düşük kontrast ve parlaklığından bahsediyorum) , ama babam benim eski 7 senelik plazmayı kullanıyor ve hala süper görüntüsü var.
    - TV alıp 10 sene kullanacak kadarda fakir değilim, 2-3 sene sonra modeli geçince zaten değiştiririm .
    - TV işi zevk işi isteyen isteğini alır, isteyen PhotoShop la editlenmiş resim görüntüsü veren LCD alır (Orta ve üst seviye high-end LCD lerden tabiki bahsetmiyorum) , isteyen plazma alır.
  • Beyler malum zamanin birinde benim 550 öldü. Elde kumanda, ayak ve 3 gozluk kaldi, sifir temizlikte sayilir. Tekliflere acigim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • admin PS51E550D1 plazma tv nasil bu televizyon hakkidaki arti ve eksileri bilyor musunuz?anlatisaniz sevinirim
  • @kalem13 aralarında fark yok. En ince detayına kadar araştırıldı ;)
  • 1400tl 2 gözlükte teknosadaydı
  • merhabalar

konuda biraz araştırdım ama soran olmamış sanırım. 51e550 yazılımı, 51d550 ye yüklenebiliriyormu ? duyan eden deneyen varmı.
  • SELAMLAR admin ben bugun ps51e557d plazma tv aldim.mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalem13 -- 5 Ocak 2013; 18:02:35 >
  • mrb,

menü üzerinde "altyazı=kapalı" yazıyor,
    bunu nasıl açabiliriz arkadaşlar..
  • Arkadaşlar bu Cinema Smooth u nasıl aktif hale getirebiliriz yardımcı olurmusunuz 1080p 24hz sinyalı gırıldıgınde aktıf olur dıyor kıtapcıkta musterı hızmetlerıde bılgısayar baglandıgında aktıf olur dıyor bısey anlayamadım anlayan bılen arkdasların yardımını beklıyorum
  • arkadaşlar,

benim tv de beyaz sahnelerde kırmızı titreyen bulutlar oluşuyordu, servise haber verdim salı akşamı geldiler usb den bir videonun bi dakikasında oldukça belirgindi bu kırmızılıklar bunu gösterdim atölyeye alalım bakalım bir dediler ve götürdüler bugün de paneli değiştirip getirdiler. tv düzeldi titremeler falan da düzelmiş. samsung servisi oldukça hızlıydılar bu kadarını beklmiyordum doğrusu...

edirnede ki samsung yetkili servisi ateş elektronik e burdan teşekkürler..

aynı sorunla karşılanlar varsa bilgileri olsun..

selamlar..
  • Arkadaşlar dün gece ilginç bir durumla karşı karşıya kaldık.
    Gecenin 3ünde Tv kendine kendine açıldı.Salondan tv seslerini duyunca hanımla baya telaşa kapıldık.
    Apartmanın elektrik sistemi biraz sorunlu sizce voltaj değişmelerinden dolayı tv kendi kendine açılmış olabilir mi :/
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.