Şimdi Ara

Samsung 550P5C Ivy Bridge Notebook İNCELEMELERİ/KULLANICILARI (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.998
Cevap
21
Favori
136.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun oynarken ısınmayan laptop yok, anlayın artık şunu.
    Laptopum ısınıyor, ısınacak tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

quote:

Orijinalden alıntı: Szgn16

Sanırsam senin pc s05 altı. Bendeki hdd 7200 rpm 750 gb. Zaten oyun bilgisayarı değil bu. Isıların bu kadar yüksek olmasının sebebi bu herhalde. Hdd cidden hantal çalışıyor zaten. Sende windows 7 var herhalde. Daha stabil sanırsam windows 7. Bende en yakın zamanda ssd almayı düşünüyorum. İçindeki harddiskide blueray in olduğu yere takıcam. Sizde bu şekilde yaptıysanız blueray girişine hangi hdd kutusunu aldınız çünkü bazıları uyumlu değilmiş. Pc ye göre değişiyormuş sanırsam.

İlk başta öyle yaptım fakat bana göre, öyle taktıktan sonra bilgisayar daha çok ısınmaya başladı. İnanıyorumki gücü yetmiyor hdd yi kullanmaya

Benim cihaz 550p5c-s02tr . 1 tb 5400 rpm hdd vardı çöpe attım. Şu an ssd kullanıyorum 120 gb yetiyor( gta 5 dahil)

Hocam ben de s02tr modelini kullaniyorum,oyunparda anlik fps dususunun cozumu var mi?Bilginiz var mi bu konuda?

Eger cozemezsem ilk firsatta servise verecehim bilgisayari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• fanı uyku modundan çıkartın, otomatik de olmasın. altına bir idare edecek bir soğutucu alırsanız eh işte iş görüyor.
  • @Halleluja
    msi, asus ne peki ?

@ercandayza

Malesef kronik sorun var, bilgisayarın yapısından dolayı çok çok çok ısınıyor. Ben amazondan şunu sipariş ettimhttp://www.amazon.com/gp/product/B00ED3WMTC/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
    baya iyi gözüküyor, sorunumu çözecek gibi. Eğer çözmezse çok geç eriyen "ilaçlı" buz paketleri satılıyor. Onlardan alıp laptopun altına koymayı düşünüyorum

• quote:

@Halleluja
    msi, asus ne peki ?

@ercandayza

Malesef kronik sorun var, bilgisayarın yapısından dolayı çok çok çok ısınıyor. Ben amazondan şunu sipariş ettimhttp://www.amazon.com/gp/product/B00ED3WMTC/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
    baya iyi gözüküyor, sorunumu çözecek gibi. Eğer çözmezse çok geç eriyen "ilaçlı" buz paketleri satılıyor. Onlardan alıp laptopun altına koymayı düşünüyorum

Hocam bu sorun isinmayla alakali degil,laptopu fise takili kullanirken fps dususu oluyor,fisi cekip batarya ile kullanirken fps dususleri olmuyor.Garip bi problem,dedigim gibi ilk firsatta servise verip cozemezlerse degisim isteyecegim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ercandayza

quote:

quote:

Sanırsam senin pc s05 altı. Bendeki hdd 7200 rpm 750 gb. Zaten oyun bilgisayarı değil bu. Isıların bu kadar yüksek olmasının sebebi bu herhalde. Hdd cidden hantal çalışıyor zaten. Sende windows 7 var herhalde. Daha stabil sanırsam windows 7. Bende en yakın zamanda ssd almayı düşünüyorum. İçindeki harddiskide blueray in olduğu yere takıcam. Sizde bu şekilde yaptıysanız blueray girişine hangi hdd kutusunu aldınız çünkü bazıları uyumlu değilmiş. Pc ye göre değişiyormuş sanırsam.

İlk başta öyle yaptım fakat bana göre, öyle taktıktan sonra bilgisayar daha çok ısınmaya başladı. İnanıyorumki gücü yetmiyor hdd yi kullanmaya

Benim cihaz 550p5c-s02tr . 1 tb 5400 rpm hdd vardı çöpe attım. Şu an ssd kullanıyorum 120 gb yetiyor( gta 5 dahil)

Hocam ben de s02tr modelini kullaniyorum,oyunparda anlik fps dususunun cozumu var mi?Bilginiz var mi bu konuda?

Adaptor yeterli amperi vermiyor diye tartisilmisti ve yurt disinda bazilari daha guclu adaptor alip bu sorunu cozmustu yanlis hatirlamiyorsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LegendM kullanıcısına yanıt
    O markalarin oyun icin uretilmis notebooklarini gozardi edersek asusun birebir ayni donanimli sadece ekrani full hd olan modelini de kuzenim kullaniyor ve isinma olarak pek fark yok. Evet oyun oynadiginizda isinmayan notebook yok ya ucuk fiyatli ve tasinabilirlikten uzak urunlere yoneleceksiniz ya da bu tarz urunlerin saatlerce oyun oynamak icin olmadigini kabulleneceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

quote:

quote:

Adaptor yeterli amperi vermiyor diye tartisilmisti ve yurt disinda bazilari daha guclu adaptor alip bu sorunu cozmustu yanlis hatirlamiyorsam.

Vov ciddimisiniz? Nerede okudunuz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hatirlayamiyorum dunyanin en bilinen donanim sitelerinden biliydi ama. Azicik goz gezdirdim 90w yetmiyor 120 w ile degistirin diyorlar.

Eger bataryada fps dususu yasamiyorsaniz adaptor olayi mantikli olabilir. Zira oyun sisteme tam yuklenir, islemci 45w tdp, ekran karti da 40w tdp li tamam ayni anda toplamda 85w cekmeleri cok cok zor ama daha ekrani var, rami var diger bilesenleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 17 Nisan 2015; 17:10:51 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hatirlayamiyorum dunyanin en bilinen donanim sitelerinden biliydi ama. Azicik goz gezdirdim 90w yetmiyor 120 w ile degistirin diyorlar.

Eger bataryada fps dususu yasamiyorsaniz adaptor olayi mantikli olabilir. Zira oyun sisteme tam yuklenir, islemci 45w tdp, ekran karti da 40w tdp li tamam ayni anda toplamda 85w cekmeleri cok cok zor ama daha ekrani var, rami var diger bilesenleri var.

Tesekkurler ben bir inceleyeyim

• Dostlarım bu donanımı canavar gibi olan bilgisayarın salak saçma bir sorunu var ... Neden işlem yapmadığım bir uygulama 5-10 dakika sonra donuyor ??

Çözümü bilen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim .

edit:hdd healt ok olarak gözüküo ama HDD yi çok fazla böldüm parçaladım işletim sistemleri için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL_ROMEO -- 19 Nisan 2015; 13:27:54 >
  • CooL_ROMEO kullanıcısına yanıt
    Donma sorunu bende şu şekilde vardı. internet üzerinden bir dizi ya da film açıp ya da yüksek sistemli bir oyun açıp pc başından ayrıldığım zaman yaklaşık 5 10 dakika sonra pc nin başına geldiğimde mouse u oynattığımda pc 30 35 saniye takılıyordu sadece mouse hareket ediyordu. Bir süre sonra düzeliyordu ama oyunlarda anlık takılmalar oluyordu bu olay olduktan sonra. Ben bu sorunu termal macunu yenileyerek ve fanı temizleyerek çözdüm. Belki sizinde sorununuz aynı şekildedir. Şu an bu sorunları yaşamıyorum. Pc canavar gibi oldu. Sadece oyun oynadığım zaman ısınma sorunu oluyor. Ama az da olsa bu işlemleri yaparak ısıyıda biraz düşürebildim. Önceden 90 üstü oluyordu işlemci ekran kartı anakart ısıları. Şimdi 80-90 arasında oluyor. Belki sizde bu şekilde sorununuzu çözebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Szgn16 -- 19 Nisan 2015; 16:52:00 >
  • quote:

Donma sorunu bende şu şekilde vardı. internet üzerinden bir dizi ya da film açıp ya da yüksek sistemli bir oyun açıp pc başından ayrıldığım zaman yaklaşık 5 10 dakika sonra pc nin başına geldiğimde mouse u oynattığımda pc 30 35 saniye takılıyordu sadece mouse hareket ediyordu. Bir süre sonra düzeliyordu ama oyunlarda anlık takılmalar oluyordu bu olay olduktan sonra. Ben bu sorunu termal macunu yenileyerek ve fanı temizleyerek çözdüm. Belki sizinde sorununuz aynı şekildedir. Şu an bu sorunları yaşamıyorum. Pc canavar gibi oldu. Sadece oyun oynadığım zaman ısınma sorunu oluyor. Ama az da olsa bu işlemleri yaparak ısıyıda biraz düşürebildim. Önceden 90 üstü oluyordu işlemci ekran kartı anakart ısıları. Şimdi 80-90 arasında oluyor. Belki sizde bu şekilde sorununuzu çözebilirsiniz.

Termal olarak bir sorun oalcağını sanmıyorum değerlerim normal çünkü.
    Windows kaynaklı bir problem teşekkürler.

• 7 kullanan arkadaşlar windows update'de Intel driver update for Intel(R) Centrino(R) Advanced-N 6235 var. 16.mayıs.15'de gelmiş. kurmaya çalıştığımda hata veriyor. kurabilen iyi kötü yorumu olan var mı?
    Bahsi geçen konuyu araştırdınız mı acaba nedir sonuç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BaRoS_

Bahsi geçen konuyu araştırdınız mı acaba nedir sonuç?

Hocam biraz bakındım ama elle tutulur bir sonuç alamadım
    Fakat şu videoyu buldum,https://www.youtube.com/watch?v=QfWVDrUp3V0&index=17&list=WL
    altında bir kullanıcı kasaya modifiye yaparak sorunu çözmüş. 1,2 hafta sonra dediklerini uygulayıp sonucu yazarım. Bıktım çünkü artık bu ısınma sorunundan, bir daha samsung laptop almayalım hocam, en gerçek çözüm bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendM -- 25 Mayıs 2015; 0:00:42 >
    ben bu adaptör olayının doğru olup olmadığıı merak ediyordum aslında, bu cihazın ikinci elini almayı düşünüyordum ama bu yorumlar da soru işareti oldu, lenovonun aynı özelliklerdeki modellerinde ısınma sorunu olmuyor mu mesela?
  • Arkadaşlar son 1 haftadır pc durup dururken kendiliğinden kapanıyor. Son 1 haftada 3. Kez başıma geldi dizi izlerken aniden kapandı. Sebebi ne olabilir

• gigok kullanıcısına yanıt
    Hw monitör programını kurun sıcaklıkları ölçün yine bir dizi açın bakalım sıcaklıklar ne oluyor resmini buraya atın büyük olasılıkla ısınma sorunu var.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
     Samsung 550P5C Ivy Bridge Notebook İNCELEMELERİ/KULLANICILARI

Buyrun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigok -- 8 Temmuz 2015; 17:11:09 >
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.