Şimdi Ara

Samsung 55Ru7400 - 50Ru7400 - 43Ru7400 Konusu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
20
Favori
42.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu tvler için kablosuz kulaklık deneyen varmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dlna üzerinden video izlerken alt yazı dosyasını görmüyor, alt yazı dosyasını illaki videoya mı gömmemiz gerekiyor?

• fearless06 F kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok.

• Arkadaşlar merhaba 55ru7400 ile 55q60r yi karşılaştıran var mı..yoksa gerek yok 7400 u tavsiye edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sako71 S kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen hafta vatana gittim q60 ile ru7400 dan aynı video oynatıldı. Bariz şekilde q60 fark atıyor. Renkler daha gerçekçi

• quote:

Orijinalden alıntı: cazsever

RU7400 Nasıl Alınır mı? Özellikleri

Genel olarak tüm boyutların ortak özelliklerine göz atalım;

Google Asistanı : Yeni Samsung UHD TV, hayatınızı kolaylaştırmak için Google Asistan ile birlikte çalışıyor. Kanalları değiştirin, ses seviyesini ayarlayın, oynatmayı kontrol edin ve daha fazlasını sadece sesiniz ile yapın.

Airplay 2 : Samsung UHD TV şimdi Apple ile ilk kez çalışıyor. Dahili AirPlay 2 ile, Apple cihazlarından büyük ekrana içerik aktarabilir veya paylaşabilirsiniz. Samsung UHD TV’nizde iPhone, iPad ve Mac’inizden video, müzik, fotoğraf ve daha fazlasını zahmetsizce oynatın.

Temiz Kablo Çözümü : Önceki yıl olduğu gibi bu yıl da Tv arkasında ki kablo kanallarından geçirilen kablolar kirlilik oluşturmuyor.

Akıllı Kumanda : Sadece bir uzaktan kumandayla her şeyin basit ve sezgisel kontrolünün keyfini çıkarın. Kahve masanıza dizilmiş çoklu kumandalara elveda deyin. One Remote cihazınız tüm içeriğinize ve bağlı cihazlarınıza tek bir yerden erişebilmenizi sağlar.

Dynamic Crystal Color : Bir milyardan fazla renk tonuyla Dynamic Crystal Color, tüm ince nüansları sunar, böylece hiçbir ayrıntıyı kaçırmazsınız.

4K UHD İşlemci ile optimize edilmiş resim performansı : TV’nizin performansını 4K görüntü kalitesiyle optimize eden güçlü bir işlemci.

UHD Bölgesel Karartma : Samsung’un UHD Dimming, sansasyonel kontrastlı bir resim için siyahların derinliğini ve beyazların parlaklığını dinamik olarak ayarlar.

HDR10 + : HDR 10+ içerik yaratıcısının vizyonunu hayata geçirir. Hem karanlık hem de parlak sahnelerde daha fazla ayrıntı ortaya çıkarmak için daha iyi netlikle daha dikkat çekici HDR ifadeleri için her sahne çerçevesini kareye dönüştürür.

İnce ve şık Tasarım: İnce tasarım evinizin iç mekanına güven ve sınıf katıyor. Ekran canlandığında, gözleriniz harekete odaklanırken çerçeve arka plana sessizce kayar.

SmartThings : Hayatınıza göre tasarlanmış gerçekten akıllı bir ev. Samsung SmartThings ile tüm akıllı ev cihazlarınızı bağlayın ve bunları Samsung Smart TV’nizden kontrol edin.

Akıllı TV Özellikleri : WiFi doğrudan destek, Ekonomik bluetooth, Ses yansıtma desteği, mobil cihaza TV sesi, Web tarayıcısı, Ses kontrolü

Ses çıkışı : 20W
    Hoparlör : 2 Adet
    Ses Modu Ayarları : Dolby Digital Plus Desteği, Multiroom Link, İletişim Geliştirme Teknolojisi, Bluetooth ses desteği
    Bu gün kurulumu yaptırdık
    Tv güzel memnunuz
    Akıllı kumandanın dilini değiştirme imkanı sanırım yok
    Komutları ingilizce veriyoruz
    Türkçe olmuyor

• selam herkese, ru7400 serisinden aldım ben de. tizen kullanıyor, kodi tarzı bir program var mı tizende? ya da en azından eli ayağı düzgün bir media player? hdd deki videoları afişleyerek gösterecek vs?
  • Castieello kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam bilgilendirmen için

• Bütün boyutlarda özellikler aynı mı bu seride.

• Yeni güncelleme gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemal-1907

Yeni güncelleme gelmiş
    Siz güncelleme yaptınızmı
    Ne gibi yenilikler oldu güncelleme sonrası
    Ve neler yapılmış
  • bursalı963 kullanıcısına yanıt
    Daha yapmadım güncellemeyi

• renzokuken kullanıcısına yanıt
    Afiş ten vazgeçtim, aynı dosya içinde film ile aynı adlı altyazıyı göstermiyor. RU 7400 ün Altyazı desteği bile yok.

• Güzel televizyon bir wifi bağlantı sorunu yaşamıştım samsung ile iletişime geçince halettiler sorunumu
  • cazsever C kullanıcısına yanıt
    video dosyası ile altyazı dosyasının adının birebir aynı olması gerekiyor, bende .tr ile biten altyazılar vardı, dediğiniz gibi altyazı çıkmıyordu tv de, tr leri sildim, altyazılar ortaya çıktı bir anda bilginize.
  • Merhaba arkadaşlar, tv den hiç anlamayan biri olarak bu televizyon ile google’da istediğim film sitesine girip kasmadan film izleyebilir miyim? Ve mause klavye bağlamak mümkün mü?

• 7400 ile 7440 ın farkı nedir? Bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

video dosyası ile altyazı dosyasının adının birebir aynı olması gerekiyor, bende .tr ile biten altyazılar vardı, dediğiniz gibi altyazı çıkmıyordu tv de, tr leri sildim, altyazılar ortaya çıktı bir anda bilginize.
    Film ve altyazı birebir aynı olduğu halde açmadığını belirtmiştim. Dikkatinizden kaçmış herhalde.

• 2020 modelleri yokmu arkadaşlar yeni serisi bu sene ye ait bulamadım
  • cazsever C kullanıcısına yanıt
    Bende tüm altyazılar .srt uzantılı, video ve altyazı aynı olduğu sürece açmayan altyazı olmadı, en az 40 video denedim şimdiye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 22 Şubat 2020; 20:29:13 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.