Şimdi Ara

Samsung 64d8000 Plazma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: viavia

tvnin ve görüntülerden bikaç foto çektim ama her sayfada yalnız 1 tane yükleyebilirsinizi diyor. Bir yolu var mı paylaşabilmek için?
    Yalnızca sd yayında trt den bir görüntü yükledim. Diğer görüntüleri nasıl paylaşabilirim?

Samsung 64d8000 Plazma

ekranda herhangi bir donma sorunuyla karşılaştınız mı hocam, çünkü birkaç yerde bir kanalda 30dk.dan fazla kalınca diğer kanallara geçişte ekran bazen donuyor gibi yorumlar gelmişti plazmalarla ilgili, sorayım dedim sizede. birde ekeltirik tüketimi çok fazla die duymuştum.

• plazmaların elektrik sarfiyatının genel olarak yüksek olduğu doğrudur; fakat ben zaten pek elektrik hesabı kitabı yapmadığım için o konuda bişey diyemem. Donmaya gelirsek benim dikkatimi çeken bir durum olmadı. Fakat gündüz yansıma yapıyor.
  • Fiyat ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremucanok

Can hocanın önerisine uyarak dün bu tv yi aldım..Daha LCD kullana biri için İlk izlenimim çok iyi...
    Işıklar kapalı film izlemek inanılmaz keyifli oluyor...Canlı modda izlenemeyecek kadar kontras var...
    Medya uygulamaları çok iyi...Uzaktan kumandası sayesinde dokunmatik şekilde internette sörf yapabilirsiniz...
    Ölü piksel testi yaptım hiçbir sıkıntı yok...
    Yalnız tv üniteme biraz büyük geldi :(
    Görüntü ayarlarıyla daha hiç üğraşamadım standart da izliyorum...
    3d sine gelince sony hx e göre inmanılmaz iyi...Birkere hiç titreme yok gözlükler çok hafif...Gözlükleri açınca yayın otomatik 3d oluyor...
    Dün bir kaç resim çektim hafta sonu daha iyi resimler çekebilirsem koyarım...

Samsung 64d8000 Plazma

Ne kadara aldınız siz bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.