Şimdi Ara

Samsung 64GB MicroSD Pro Class10 (90-80mb/sn) Hafıza Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mardin İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Hafıza Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Samsung 64GB MicroSD Pro Class10 (90-80mb/sn) Hafıza Kartı
    Yaklaşık 1 ay önce satın aldım buradan
    http://www.hepsiburada.com/samsung-64gb-microsd-pro-class10-90-80mb-sn-hafiza-karti-sd-adaptor-mb-mg64ea-eu-p-HBV000001OC3U

Telefondaki oyunları yüklemek için almıştım fakat rootlu olması gerektiğini bilmiyordum güvenmediğim için hiç kullanamadım sıfırdan hiçbir farkı yoktur duruyor öylece aldığım gibi

adaptörünüde hiç çıkartmadım telefona taktım baktım root istiyor program , bir işime yaramadı

fiyat belirlemedim piyasasını bilmiyorum teklif verebilirsiniz fakat söyleyeyim ölü fiyatlara gidiyorsa satmam ileride nasıl olsa lazım olacaktır boş yere sıfırını alacağınıza alın hayrını görün memnun kalmazsanız iade alırım faturası var kestiğim paketide duruyor içinde adaptör var bir defa sadece telefonda program ile hız testi yapmıştım gayet iyi değerler alabilirsiniz.

Ürün liktekinin birebir aynısıdır zaten oradan satın almıştım hafıza kart model kodu MB-MG64EA/EU fakat o linkteki temsili resim yanlıştır
    doğrusuna buradan bakabilirsinizhttp://www.samsung.com/uk/memory-storage/pro-microsd-card-with-sd-adapter-e/MB-MG64EAEU/

acelem yok satılmazsa satıştan çekeceğim resim isteyen olursa çeker koyarım
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Mart 2019 Satıldığı Şehir : Mardin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ihtiyacı olan yokmu boşta duruyor

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.