DOSTUM SİYAHINI AL BEN ONDAN KULLANIYORUM ÇOK ŞIK DURUYOR LCD GİBİ ODAMA GİREN İLK BAŞTA LCD ZANNEDİYOR
yok böle bir monitör hakkında yorum kasıldım kaldım vallahülazim mence 793 MB alırsan dha iyi olur niye 10 dolar kıstığına deymez yanlız bunu kötüleme larak değerlendirme ikiside iyidir ama almışken mb al kolay gelsin
al buda resmi manyak bitasarımı var ayrıca özellikleride çok iyi
sony en ideal olanı
yalnız sony çok pahalı
karar veremedin sanırım fazla düşünme bence samsung al kurtul
biraz daha para ver 793 mb al derim eger magic bright ozelligini kullanacanksan. 793 df ile mb 20 dpi var goruntu olarak nerdese ikiz gibiler (siyahaleri tabi ).samsung tan şaşma.
quote:
Orjinalden alıntı: PhaseR
quote:
Orjinalden alıntı: allexstone
Burada 793 DF nin gerçek flat olmadığı söylenmiş. 793 DF serisi DynaFlat tüp teknolojisi kullanmaktadır. DynaFlat tüp teknolojisinin gerçek flat olduğu aşağıdaki linktede detayıyla yazmaktadır. Yani bizde 793df monitör kullanıyoruz, bilmesek ondan da soğutacaksınız insanı kardeşim :))
dostum verdiğin linke bi bak istersen sen samsung 753 df monitöre bakıyorsun samsung 793 df kesinlikle gerçek flat değildir ama verdiğin linkteki 753 df ni gerçek flat olduğunu söyleyebilirim
Arkadaşım bende 753 df nin linkini verdiğimin farkındayım. Mesajımı dikkatli okursan ben 793df nin de dynaflat teknoloji kullandığını ve bu teknolojinin ne olduğunu o linkte bulabileceğinizi yazdım. 793df gerçek flattir ısrar ediyorum...
phılıps yada samsung al
BU MONİTORU ALDIM OLDUKÇADA GUZEL TAVSİYE EDRİM
tuşalr önde olsa daha iyi olurdu hangi mantıkla yapmışlar onu anlamadım
Önde olunca hangi mantık oluyor
BENCE MB MODELİ DAHA GUZEL SONY ALAMAZSAN
güzel bir monitöre karar verdiğini söleyebilrim. bende araştırıyordum 70 adet alacam vede samsung 793 df modelinin hem fiyat hemde kalite olarak en güzeli oldupunu gördüm... lg den daha iyi olduğu kesin her alanada. philiptende görüntü olarak ve maliyet olarak iyi olduğu kesin...
zamanında çok araştırdım 2 haftamı verdim.m.köy ve kadıköyde gezmedigim dükkan kalmadı. 17 inc flat,şık görünüş,görüntü kalite ve fiyat açısından samsung dostum aldım ve cok memnunum
monitörde samsungdan şaşma df modeli güzel ama biraz daha ekleyip magicbright serisindende alabilirsin
arkadaşım almış aynı modeli gerçek düz cam olmadığı için ben çok garipsedim, geometrik oynama çok belli oluyor.Elektronikle yakından ilgili herkesin tek geçtiği marka: pilipis Şaşma diğerlerine kalite olarak fark takıyor
monitorun nekadar elektirik harcadıgını nasıl anlayacam şimdi
quote:
Orjinalden alıntı: ooguz137
monitorun nekadar elektirik harcadıgını nasıl anlayacam şimdi
arkasında ne kadar harcadığı watt cinsinden yazar ortalama 60w kkolay gelsin tabi bu olay inch ine göre değişir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme