Şimdi Ara

SAMSUNG 840 EVO 120 GB SSD BENCHMARK DEĞERLERİM NASIL? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aralarinda 10 tl var kingstonla oyle ucurum bi fatk yok evo lar daha mi performansli ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • classcocuq C kullanıcısına yanıt
    Ama daha pahallıya daha az performanslı ssd alıyorsun diye dedim.Ayrıca evet evolar 3k dan daha performanslıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 10 Mayıs 2015; 17:54:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmfalper

Ama daha pahallıya daha az performanslı ssd alıyorsun diye dedim.Ayrıca evet evolar 3k dan daha performanslıdır.

Anladim ben fiyat farkindan dolayi dediginizi sandim simdi bu ssd yi aldik diyelim programi yazilmi vs biseyi varmi zaten sadece gta v yi kurcam bide bi kac oyun oyunlar hep okuma yapar degilmi kurulumdan sonra

Kullandığınız hdd yi direk klonlarsınız.Program kurmaya gerek yok ama bios da ah ci modu açarsınız.Bir de samsung magicianı yüklersiniz.Olur biter.Daha iyi olur.Bir de gta5 60gb 120gb alırsanız ssd ye sığmaz işletim sistemi de var.
    İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 10 Mayıs 2015; 18:28:11 >
  • quote:

Kullandığınız hdd yi direk klonlarsınız.Program kurmaya gerek yok ama bios da ah ci modu açarsınız.Bir de samsung magicianı yüklersiniz.Olur biter.
    İyi forumlar.

Suanda ahci mod secili windows icin bir ssd takili suan bu alacagim ssdi sadece oyun icin alacagim

Gta5 60gb işletim sistemi de var.120gb lık yetmez.Eğer ssd ye kuracağım diyorsanız.

• quote:

Gta5 60gb işletim sistemi de var.120gb lık yetmez.Eğer ssd ye kuracağım diyorsanız.

Hayir yanlis anladiniz suan hali hazirda sistemeimde bir adet ssd takili ve windows kuruku sadece isletim sistemi ve programlar var ben bu ssdyi oyun amacli sadece icine oyun kuracagim bu yuzden bu kadar inceliyorum yani alacagim ssd nin icine isletim sistemi falan kurmayacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classcocuq -- 10 Mayıs 2015; 18:33:32 >
    Tamam anladım.Yani 120gb yeterli.

• cmfalper kullanıcısına yanıt
    evet :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.