Bişey diyeceğim ama evo yerine pro alsan daha performans alırsın evo'yu çök kötülediler kullanıcılar bakmanı tavsiye ediyorum sorun yaşayanlar varmış
aynı şekilde bende sata 2 sistem kullanıyorum hyperx 3k alıcaktım samsung evo almamı önerdiler tam karar vermişken yine kafam karıştı nasıl bir dezavantajı var evo nun bilgilendirir misiniz?
yoruma gelirsek evo nun daha çok performans yerine ömrü çok kısa olmasından şikayetçi kullanıcılar 2 sene geçmeden bozulan çok kişi varmış bende şahit oldum konulardan. Araştırırsanız biraz anlarsınız performansa gelirsek proya yakın çok güzel performansı var o konuda şüpheniz olmasın
@nmm1716
Hocam forumda gezerken her hafta rastlıyordum evo ile sorunlar vardı şuan arşivimde saklamıyorum linkleri sonuçta arayan bulur
ömrünün kısa olduğunu bende okumuştum hocam sanırım TLC bellek olmasıyla alakalı ben tekrar hyper x e yöneleyim o zaman bu ssd iyi mi peki? 209tl vatanda değer mi almaya yoksa çıtayı yükseltmeme gerek var mı?
Bütçenizi 290 tl yapabilir misiniz ? cidden çok iyi olur yaparsanız
şu sitede en uygunu şuan siteyle alakalı hiç bir sıkıntı olacağını sanmam buradan vs550 psumu vatandan 20 tl ucuza aldım garantili herşeyi 10 numara
290 beni aşacak gibi hocam ben yine artık hangisini bulursam evo ya da hyperx birini alayım nakit alıcam çünkü teşekkür ederim yardımlarınız için :) ayrıca aynı psu yu bende aldım vatandan hocam kullanıyorum şuanda gerçekten kaliteli ürün :)
dediğim gibi benim param olsa evo yu almam bu kadar net inş hayırlı olur sizin için
tamam hocam hyperx e karar verdim kigstona güvenim tam zaten bellek konusunda kredi kartıda ayarladım 209tl bulmuşken alıyorum hyperx i vatandan hayırlısıyla şimdi :)
mesa12M
kullanıcısına yanıt
hayırlısı olsun sizin için
bi iki yorum okudum
hız olarak tatmin edici , ve ömür olarak evo dan iyi ama bütçen olsaydı pro diyecektim alacağın ssd güzel hayırlı olsun şimdiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MT-07 -- 17 Mayıs 2014; 16:17:17 >
Keske almadan once okusaydim yazilanlari simdi bi kusku olustu :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yok kardeşim kokrma bu kadar herkes bişey söyler 3 sene garantisi var sonuçta sıkmaya değmez kendini
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme