Şimdi Ara

Samsung 860 EVO 2.5' SATA3 Solid State Disk, 250GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Samsung 860 EVO 2.5" SATA3 Solid State Disk, 250GB
    Selamlar, 20 Kasım 2018 tarihinde Amazon Türkiye sitesinden satın aldığım 860 evo ssd'yi 200 TL fiyata satıyorum.

Ürünü hiç kullanmadım kasama takmak için kutusunu açtım ancak kasadaki düzen sebebiyle takacak bir yer ve imkan olmadığını gördüm çoğunlukla her şeyi sökmem gerekiyordu ( sata güç girişinin yüksek kısmı ikinci ssd yuvasının önünü kapatıyordu dikey takılabilen yerde ise ciddi bir kablo karmaşası mevcut ) bununla uğraşmaya da vaktim malesef yok.

Amazon faturası duruyor. Sanıyorum ki 2 yıl garantisi bulunuyordur. Kargo isteyen olursa Aras ya da Yurtiçi olacak şekilde alıcı ödemeli olarak gönderebilirim. Elden teslim alırım diyen olursa ancak Beyoğlu / Fatih bölgelerinde teslim edebilirim çalıştığım için vaktim yok. Bu da ancak haftasonu olabilir veya haftaici aksam 7 den sonra.

Kutudan güç girişi ve anakart baglantı kablosu vida gibi hiçbir şey çıkmıyor. Montaj için önceden bunlara sahip olmanız gerektiğini hatırlatırım.

Ödemeyi Enpara havale / eft olarak alıyorum. Başka bir hesabım yok. Fotoğraflar ektedir ve fiyat sondur. Pazarlık veya takas düşünmüyorum.

Samsung 860 EVO 2.5" SATA3 Solid State Disk, 250GB
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 8 Şubat 2021 Satıldığı Şehir : İstanbul, Fatih Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.