Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SAMSUNG 960 EVO 250 GB NVME SSD Satın Al 16 Nisan 2020 20:12 1 1 SAMSUNG 960 EVO 250 GB NVME SSD Ürün kendi kullandığım ürün satma nedenim dün kendime 1TB yeni bir NVME aldım o yüzden satıyorum. Hiçbir problemi yok. Vatandan alınma garantisi bitmiştir diyorum ama emin değilim. Faturasına bakmam lazım yarın baktıktan sonra güncellerim. Daha önce ürün alan arkadaşlara sorarbilirsiniz üründe bir problem yok diyorsam kesinlikle yoktur. Olsa dahi sorgusuz sualsiz geri gönderebilirsiniz. İstanbul içi gelip test edip alabilir yada ortak bir bölgede buluşulup elden teslim alabilir.İstanbul dışı alıcılar önce havale aynı gün kargo şeklinde alabilirler.Kargo alıcıya aittir. (Kullanılmış ürünleri alıcı ödemeli ancak aras kargo ile gönderebiliyorum diğer kargolar alıcı ödemeli göndermiyor maalesef eğer kargo ücretinide gönderirseniz istediğiniz kargo ile gönderirim.)@Janti adlı üyeye satılmıştır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Buda Rapor;https://www.mediafire.com/file/zzabs1352gz1pmz/DriveDxReport_Samsung_SSD_960_EVO_250GB_2020-04-16_20-15-29-461.txt.zip/file Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] ASUS TUF Z390 Plus Gaming | i9-9900K | UHD 630 | Crucial Ballistix 64GB RAM | Evga SuperNo [SATILDI] ASUS ROG STRIX RX 560 4GB GAMING OC SAMSUNG 960 EVO 250 GB NVME SSD Gigabyte Z390 M GAMING HepsiBuradadan Alınma Garantili