Şimdi Ara

SAMSUNG 960 EVO 250 GB NVME SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SAMSUNG 960 EVO 250 GB NVME SSD
    Ürün kendi kullandığım ürün satma nedenim dün kendime 1TB yeni bir NVME aldım o yüzden satıyorum. Hiçbir problemi yok. Vatandan alınma garantisi bitmiştir diyorum ama emin değilim. Faturasına bakmam lazım yarın baktıktan sonra güncellerim. Daha önce ürün alan arkadaşlara sorarbilirsiniz üründe bir problem yok diyorsam kesinlikle yoktur. Olsa dahi sorgusuz sualsiz geri gönderebilirsiniz.

İstanbul içi gelip test edip alabilir yada ortak bir bölgede buluşulup elden teslim alabilir.

İstanbul dışı alıcılar önce havale aynı gün kargo şeklinde alabilirler.

Kargo alıcıya aittir. (Kullanılmış ürünleri alıcı ödemeli ancak aras kargo ile gönderebiliyorum diğer kargolar alıcı ödemeli göndermiyor maalesef eğer kargo ücretinide gönderirseniz istediğiniz kargo ile gönderirim.)

@Janti adlı üyeye satılmıştır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Buda Rapor;https://www.mediafire.com/file/zzabs1352gz1pmz/DriveDxReport_Samsung_SSD_960_EVO_250GB_2020-04-16_20-15-29-461.txt.zip/file

Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    7 ay önce açıldı
    Samsung 512 GB M2 SSD 4x4
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.