Şimdi Ara

SAMSUNG 971P 19' LCD S-PVA PANEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Veeee işte karşınızda tasarım harikası Samsung 971p TR'ye gelince ilk alan ben olacağım ,evet arkadaşlar bu monitörü dört gözle bekliyorum gelir gelmez alma niyetindeyim bundan önceki model olan 970p'deki bazı sıkıntılar giderilmiş gibi gözüküyor artık hangi lcd'yi alacağımızı şaşırmış durumdayız ama artık yeter ben kararımı vermiş durumdayım burada bu monitör ile ilgili görüşlerimizi paylaşabiliriz

• yURT DIŞINDA 350 DOLAR BURADA 400 DOLARDAN SATILIR.

AYARLARI yazılım yoluyla yapıyorsun, üzerinde tuş falan yok. WİDE değil.................KONSOL takamazsın

6 msn oyunlarda yetmiyebilir, fakatttttttttt

CEBIT fuarında, bu monitörü bir de 20 WİDE samsung monitörü yanyana koymuşlardı. Renkleri çok süper, bariz fark var diğer monitörlerle. Tuşu olmayışı biraz sıkıntı verebilir....................
  • yurt dışında en ucuz 323 dolar, valla benim için görüntü kalitesi önemli sırf o yüzden bu monitörü bekliyorum zaten wide bana gelmez normal 19" alacağım jilet gibi keskin görüntü isteyenler kaçırmayın derim bu monitörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 1 Kasım 2006; 18:27:29 >
  • valla 400$ da verilir

çok bi para değil açıkçası
  • tasarım olarak muhtesem bıseymıs bu alet bıttım vallahı ..
  • Bu zamanda Wide olmayan monitöre 10 para vermem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: makel

Bu zamanda Wide olmayan monitöre 10 para vermem...

Bende tr'de bulunan wide'lara 1 kuruş vermem paso tn panel hepsi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

quote:

Olmayanı da var değerli dostum,

mesela asus pw201
  • quote:

quote:

quote:

mesela asus pw201

varda kaç para biliyorsun değilmi

• quote:

quote:

quote:

quote:

mesela asus pw201

varda kaç para biliyorsun değilmi

Pahalı dostum haklısın (Bugun gördüm 1300YTL) Fakat bu monitörde en az 1100YTL falan olur, 970p nin amerika retail fiyatı 400 dolar, pw201 in retail fiyatı 540 dolar arada 140 dolar var.
    971 p nin 970p den pahalı olacağını hesaba katarsan çok fark olmayacağını görebilirsin

• 971p amerikada 323 dolar .tr'ye gelince 400dolar+kdv vermeye razıyım

Edit: daha önce 970p'yi kdv dahil 620 milyona alanlar var bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 1 Kasım 2006; 21:01:08 >
  • quote:

971p amerikada 323 dolar .tr'ye gelince 400dolar+kdv vermeye razıyım

Edit: daha önce 970p'yi kdv dahil 620 milyona alanlar var bu arada

Olabilir dostum, ben newegg fiyatını biliyorum, şu an newegg retail fiyatı 399dolar. Daha ucuz geleceğini sanmıyorum, ama gelirse iyi bir seçim olabilir.
  • newegg herzaman ucuz olmuyor daha ucuz yerler var sadece newegg fiyatını baz alarak fiyatının tr'de yüksek olacağını düşünüyorsan yanılıyorsun ;

linkte 323 küsur dolar;

http://www.pagecomputers.com/store/product.asp?catalog%5Fname=Monitors+%26+Televisions&category%5Fname=15g15c114s2328&product%5Fid=1129444
  • quote:

newegg herzaman ucuz olmuyor daha ucuz yerler var sadece newegg fiyatını baz alarak fiyatının tr'de yüksek olacağını düşünüyorsan yanılıyorsun ;

linkte 323 küsur dolar;

http://www.pagecomputers.com/store/product.asp?catalog%5Fname=Monitors+%26+Televisions&category%5Fname=15g15c114s2328&product%5Fid=1129444

Şimdi benim anlamadığım şu, senin newegg den ucuz dediğin yerde neweggde 400 dolara satılan monitör(970p) 600 küsür dolara satılıyor (Çok abartı bir fiyat nasıl olmuş anlayamadım).
    Bunun haricinde birkaç sitede de 971p 400 dolar altı fiyatla satılırken 970p 600 küsür dolar. (Bu konumuzun dışında ayrı bir olay)

Ayrıca senin verdiğin sitede pw201 547.65dolara satılıyor, arada 200 küsür dolar fark var. Türkiye de de bu farkın korunacağı düşünülürse, bu monitör (971p) gerçekten çok mantıklı bir seçim gibi gözüküyor.

• Güzel Monitör ama gelir mi ki Türkiyeye onu ararştırmak lazım
    bildiğiniz gibi Türkiyeye her ürün gelmiyor ne yazık ki.
    970P ve 971P Avrupada bile çok zor bulunuyor.
    fiyatı da tahminime göre 700YTL den aşağı olmaz.
  • hocam monitör mükemmel bir monitör 971p ama sen nerelere bakıyorsun anlamıyorum 970p'de sandığından daha ucuz 255 dolar düşün artık

http://www.legendmicro.com/store/more_info.asp?product_ID=4095
  • 971p tr'ye kasım ayının 3. haftası filan gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 1 Kasım 2006; 21:53:05 >
  • quote:

hocam monitör mükemmel bir monitör 971p ama sen nerelere bakıyorsun anlamıyorum 970p'de sandığından daha ucuz 255 dolar düşün artık

http://www.legendmicro.com/store/more_info.asp?product_ID=4095

Gayet mantıklı,

O zaman şöyle bir hesap yapalım;
    970p burada 385 dolar civarı kdv hariç, kdv yi koyarsak 454 dolar eder. Aradaki fark 200 dolar, yani yüzdeye vurursak neredeyse %100 (%78) daha pahalı.

Aynı yüzdeyi 971p ye uygularsak (ki o fiyat en ucuz USA fiyatı) 323*1.78=575 dolar (kdv dahil) bir fiyat elde ederiz.

Biraz eksi tolerans kullanırsak 800YTL civarı olur bu monitör TR de.
    Şimdiki piyasa şartlarında da bu fiyat bandının dışına çıkamaz(Bence).

• makel hocam bende samsung 970p'yi kdv dahil f620 milyona alabiliyorum şuanda ama bir takım eksiklikleri yüzünden soğudum o modelden o yüzden 971p'ye yöneldim şuanda iyimser bakmaya çalışıyorum fiyatlara benimde korkum yok değil fiyat konusunda inşallah diyelim 700 milyondan yukarı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 1 Kasım 2006; 22:17:45 >
  • quote:

makel hocam bende samsung 970p'yi kdv dahil f620 milyona alabiliyorum şuanda ama bir takım eksiklikleri yüzünden soğudum o modelden o yüzden 971p'ye yöneldim şuanda iyimser bakmaya çalışıyorum fiyatlara benimde korkum yok değil fiyat konusunda inşallah diyelim 700 milyondan yukarı olmaz

Dostum gel wide alalım, inan panel tipi çok farketmiyormuş.

Bugün gittim mavibilgisayara, asus pw201 le benq fp202w yi yanyana gördüm (tam yan yana diil aralarında birkaçtane monitör vardı:) inan bana aradaki farka değmez. (biri 1300 biri 650 YTL)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.