Şimdi Ara

Samsung'a büyük suçlama: Endüstriyel Casusluk (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
2.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırdır 2-3 gündür samsungla Derdiniz Başladı

• Apple kayırmaca yine almış başını gidiyor.

Tim cook a personel olarak ekrem71 den sonra shady de mi onersem acaba

• Son durum ne diye girmiştim ama yorum yazmadan duramadım Savaş son şiddetiyle devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmed Altair

Hala samsung'u savunan naylon fikirli arkadaşlar var ya bunlara verecen odunu bu ne sığlıktır apple'cılara laf söylerdik plastikboylar daha beter çıktı

teneke aluminyumu premium his olarak algılayanlara da saygılımdır...
  • şu firma fanboyları at gözlüklerini çıkartıp düzgünbir gözle bakıp okuyup anlayıp yorum yapsa bu kadar sıkıntı olmayacak ama neyse her akşam farklı bir konuda fırtınalar kopartıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

quote:

Hala samsung'u savunan naylon fikirli arkadaşlar var ya bunlara verecen odunu bu ne sığlıktır apple'cılara laf söylerdik plastikboylar daha beter çıktı

Yav he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

En dürüst firmalardan birisi Sony arkadaş. Hiç böyle haberleri çıkmıyor.

Aynen hocam sessiz sakin bi firma

Notion Ink Adam tabletin tasarımını kopyalayan Sony in üstüne gidilmemiştir nede olsa Hintli bir girişimci kendi tasarımını Sony tarafında parasıyla susturmuş olabilir ... Yoksa dava açsa Sony'e karşı kazanırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 4 Ekim 2013; 23:03:08 >
  • Arkadaslar Samsung Samsun ilimizden cikmadir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

En dürüst firmalardan birisi Sony arkadaş. Hiç böyle haberleri çıkmıyor.

Aynen hocam sessiz sakin bi firma

Notion Ink Adam tabletin tasarımını kopyalayan Sony in üstüne gidilmemiştir nede olsa Hintli bir girişimci kendi tasarımını Sony tarafında parasıyla susturmuş olabilir ... Yoksa dava açsa Sony'e karşı kazanırdı.

en iyi firma bence hiçbiri

• quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: Deis Gorte Ezhcki

quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Ne bekliyordunuz ?
    1. Samsung yapıyor tabii
    2. Sırf Samsung değil ki ... tüm mobil şirketler genelde casusluk yapıyor
    3. Otomotif firmaları yapmıyor mu ?
    4. Tim Cook da Steve Jobs'un mirasını kullanıyor.
    5. Ama Steve Jobs endüstriyel dahiydi. O teknoloji yaratıyordu !
    Kolay değil yoktan var etmek !

yaratmak sadece allaha mahsustur kendine gel

steve jobs mac,iphone vb. keşfetti yani?

o yapmasaydı başkası yapacaktı var olan birşeyi sadece geliştirdi.. nasıl hastalıkları ilaçlarla iyileştiriyoruz aynı mantık.

var olan şeyi geliştirdi derken
    ios geliştirilmiş birşey mi imac,ipod,ipad,iphone geliştirilmiş şekliylemi çıktı ilk?

Eskiden win95 vardı şimdi win 8 geliştirildi diyorum nasıl mobil platformda smybian vardı şimdi ios var android var

2 tane büyük pot kırmışsın. Bir tanesi yaratmakla ilgili, burada bahsi geçen insan değil, teknoloji. Evet gayet güzel de yaratmış. Allah'ın bu olayla işi yok. Adamlar teknoloji geliştirmişler ve yaratmak fiili kullanılabilir. İmzan da viskiyle ilgili, ona hiç değinmiyorum.

Diğer büyük potun, symbian - ios geyiğine girmişsin. Adam orada iphone gibi bir cihaz yokken, ios gibi bir işletim sistemi yokken bunları YARATTI. Hiç gocunma, kimse Allah'a şer koşmuyor. Viski içmeye devam etme bence.

Fazla fanlık akla zarar

Bunun fanlıkla ne alakası var ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yav he he

HTC ONE i iyi bilirim de o açıdan ultrapikselli yekpare kasa yaygın yamulma fiyaskosu ...

htc one'ın yamulduğunu söyleyen ilk insan

Eminim hayatında eline almamışsındır

Senin eline vermişler işte oyna dur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atam1881-1938

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yav he he

HTC ONE i iyi bilirim de o açıdan ultrapikselli yekpare kasa yaygın yamulma fiyaskosu ...

htc one'ın yamulduğunu söyleyen ilk insan

Eminim hayatında eline almamışsındır

Senin eline vermişler işte oyna dur.

Bir daha ban ye de eline vermeyi gör naylon kardeş yaşın en fazla 11-12 git kendi yaşıtlarına laf sokmaya çalış büyüklerine saygılı ol

ahahahaha tam gz. ban yemek sanki dünyanın sonu! tabi işi gücü bu forumda millete htc fanboyluğu yapmak olan biri için çok değerli olabilir bu forumda yazı yazmak. Hadi kurtar htc ni iflastan, heriflerde bu altair bizi savunsada kurtulsak bu krizden diye seni bekliyolar ha gayret teneke kafa .

• Bu siteye gerçekten de yaş sınırı gelmesi lazım artık. Okulda ergenliğin verdiği hararetle, günde 14 kıza aşık olup hiçbirine selam veremeden dönen veletler, gelip sinirini, duygusallığını burada zırvalayıp hakaret ederek atıyor, olan biz teknoloji severlere oluyor. Gerçekten merak eden, bir bakış açısı yakalayan insanların yorumlarını okumaya çalışıyorum, farklı fikirler görüp olaylara farklı açıdan bakarak, bilgilenmek istiyorum ama son 2 senede okuduğum yorumlar hep aynı "Samsung uçtu Apple kafa attı Windows hepsinin ağzına etti Nokia bi kamera yaptı duvarın arkasını çekiyor". Neden karşı tarafa kendi fikrini kabul ettirmeye çalışıyorsun ? Ahmet WP seviyor Mehmet iOS seviyor. "Neden daha kötü olanı kullanıyorsun aptal herif bak bu daha iyi" DEME ! O sana göre daha iyi bana göre değil. Hepimiz 3-5 kuruş da olsa kendi paramızı kazanan, kendi fikirlerimize ve zevklerimize sahip, çok şükür gidip bi telefona 1500 lira yatırırken de 2 kişiden "iyi cihaz" lafını duyup almıyoruz. Aylık gelirim milyarlar olsa düşünmeden, araştırmadan cart diye basarım parayı ama merak etme sen, hepsini araştırıyoruz. Nedir bu rekabet cidden anlamıyorum. Şu rekabetçi yönünüzü iş ya da okul hayatında ortaya koysanız, kapıcı çocuğu diye alay edilen velet bile kömürlükte atomu parçalar. Windows Phone sevmiyorum, hiçbir Microsoft ürünü sevmiyorum çünkü ne zevklerime uygun ne de kriterlerime. Şimdi bu bana hitap etmediği için ben neden salak, aptal, acınası mahlukat oluyorum ulan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

quote:

Ne bekliyordunuz ?
    1. Samsung yapıyor tabii

Adam bildiğin yarattı sen kendine gel.

Çalmış olmasın?.

Sony, Sony Electronics , concept 2006.

• f1 de mercedes ferrari belgeleriyle birlikte yakalanmıştı, oradan bile bişe çıkmadıysa burdan bişe çıkmaz...
  • SAMSUNG bu... Her şey beklenir.
  • Shady kullanıcısına yanıt
    fenerin şike muhabbeti gibi olmuş işte, yakalanmışlar, halbuki yapmayan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Spak

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

quote:

Ne bekliyordunuz ?
    1. Samsung yapıyor tabii

Adam bildiğin yarattı sen kendine gel.

Çalmış olmasın?.

Sony, Sony Electronics , concept 2006.

Gözüne sokar gibi cevap olmuş.

(Yaratmak kelimesi nedense yanlış kullanılır. Sanki adam o şeyi yoktan var etti. Ancak yoktan var edene 'yarattı' denebilir, bunu yapanı gösterin yarattı diyelim)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne bekliyordunuz ?
    1. Samsung yapıyor tabii

steve jobs mac,iphone vb. keşfetti yani?

o yapmasaydı başkası yapacaktı var olan birşeyi sadece geliştirdi.. nasıl hastalıkları ilaçlarla iyileştiriyoruz aynı mantık.

var olan şeyi geliştirdi derken
    ios geliştirilmiş birşey mi imac,ipod,ipad,iphone geliştirilmiş şekliylemi çıktı ilk?

Eskiden win95 vardı şimdi win 8 geliştirildi diyorum nasıl mobil platformda smybian vardı şimdi ios var android var

2 tane büyük pot kırmışsın. Bir tanesi yaratmakla ilgili, burada bahsi geçen insan değil, teknoloji. Evet gayet güzel de yaratmış. Allah'ın bu olayla işi yok. Adamlar teknoloji geliştirmişler ve yaratmak fiili kullanılabilir. İmzan da viskiyle ilgili, ona hiç değinmiyorum.

Diğer büyük potun, symbian - ios geyiğine girmişsin. Adam orada iphone gibi bir cihaz yokken, ios gibi bir işletim sistemi yokken bunları YARATTI. Hiç gocunma, kimse Allah'a şer koşmuyor. Viski içmeye devam etme bence.

Fazla fanlık akla zarar

Bunun fanlıkla ne alakası var ?

Çünkü seni Apple konularında agresif, direkt savunmaya geçer bir tavırla görüyorum sürekli. Çünkü yine burada Steve Jobs'ın bir şeyi yaratabilecek olmasını savunmuşsun, o kadar seviyorsun ki adamı. (Yaratmak anlamında yaratmaktan bahsediyorum, diğer anlamları geçiniz.)

Yoktan hiçbir şey var edemezsin kardeş. Biz müslümanlar da bu nedenle en başta bir varlığın bu yoktan var etme işini yaptığına inanırız ve buna Allah deriz. Siz Steve Jobs'a yarattı derseniz adı üstünde ona yaratıcı demiş olursunuz. Allah'la alakası burası. Allah'a inansan da inanmasan da yoktan bir şey var edemezsin. Üstüne basa basa "yokken bunları yarattı" demen insanları yanıltmaktır. İstediğin kadar örnekle gel, ister uçak yoktu yaratıldı de, ister internet yoktu yaratıldı de. Hiçbiri yoktan yaratmak değildir, bilimden bahsediyoruz burada. Bilimin bir şeylerin var olduğu varsayımından hareket eder. Var'ın üzerine koyarak ilerler. Bu yüzden Big Bang'den öncesini ölçemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 5 Ekim 2013; 0:57:22 >

• biri apple a patronun kim olduğunu anlatsın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.