Şimdi Ara

Samsung açıkladı: Galaxy Note 10'da neden kulaklık girişi yok? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
12.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelecek nesil kalem de koymasınlar o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi biz bu kulaklık girişini neden kaldırdık..niçin kaldırdık..

Bunu izaha gerek yok..

Gördünüz, yürüdük..kaldırdık..

Ama..

Kaldırmamış.da olabiliriz..

Kaldırmışsak kaldırmışızdır ..kaldırmamışsak kaldırmamışızdır..

• Kulaklık girişi olmayan telefon asla almam

• Benim mi 8 de de malesef 3.5 mm jack yok ve eksikliğini hissediyorum örneğin arabamda çakmaklıktan şarj ederken auxtan bağlayıp müzik dinleyemiyorum

• denizbay1 D kullanıcısına yanıt
    Büyük oyunu görmüş gibi yazmışsın da adamların amacı galaxy buds satmak kulaklık girişi için koydukları parçanın maliyetiyle alakası yok. İçine koyacakları dönüştürücünün maliyeti her türlü o parçadan pahalıdır zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milleti salak zannediyorlar herhalde.s

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Büyük bir nesili kablosuz kulaklıklara yönlendirip,ileride bu kulaklıklar ile Elon amcanın beyin kontrol ünitesi birleştiğinde,hepimizi kontrol etmeyi düşünüyor olabilirler.En kötü,tek tuşla kulakları patlatırlar.Sonuçta zenginlerin yaşaması için fakirlerin ölmesi gerekiyordu,öyle hatırlıyorum:D

• Kulaklık girişiyle çentikler olmasa, cep telefonu haberi olmayacak, düşülen hale bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: atillakurt

Büyük bir nesili kablosuz kulaklıklara yönlendirip,ileride bu kulaklıklar ile Elon amcanın beyin kontrol ünitesi birleştiğinde,hepimizi kontrol etmeyi düşünüyor olabilirler.En kötü,tek tuşla kulakları patlatırlar.Sonuçta zenginlerin yaşaması için fakirlerin ölmesi gerekiyordu,öyle hatırlıyorum:D
    Sana helal olsun gerçekten güzel yorum yapmışsın. Bir çoğu bunu şaka gibi anlayabilir ama 5 sene once hayal gibi görünürken şimdi bu elon amca çıkmış hepinizin beynini 5 seneye kadar kontrol edecem diyor. Her ne dediyse yapti. Samsungda kulaklik jaklarini yavaş yavaş iptal ederek bu teknolojiye alt zemin hazırlıyor. Bakalim bir kac sene içinde daha neler görücez.

• Note 8 ekran piksel yoğunluğu 520 ppi 6.3inç
    Note 10 ekran piksel yoğunluğu 401 ppi 6.3inç
    Bu ekran rezaletini nasıl açıklayacaklar acaba note 8 daha eski ama note 10'dan daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 11 Ağustos 2019; 13:11:47 >
  • Bayağı mantıklı bir sebebmiş işlemciyi falanda eski koyup dandik ekran taksaydınız o zaman pil için.

• Ya kaldıracaktılar zaten, bahane olarak "pile" yer açtık demeleri çok komik. O kadar apple'la dalga için video çektiler, ne oldu şimdi! Dalga konusu.. yakışmadı..
  • Utanmadan birde pil muhabbeti yapıyorlarya çıldırıyorum. Lan arkadaş kaç yıldır bu 3.5 mm jack girişine hep telefonda yer açma ve batarya kapasitesini bahane ederek kaldırıldı. Madem bu giriş bu kadar yer sorunu yapıyor note 8 ve 9 da kulaklık girişi olmasına rağmen aralarında 700 mah kapasite farkı var. Boş yapmanın bir anlamı yok, bunların hepsi bahane.
    Note 10 kulaklık girişi olmamasına rağmen batarya 3500 Mah, Note 9 ise 4000 Mah. Resmen insanları salak yerine koyuyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T Square -- 14 Ağustos 2019; 23:56:42 >
  • Pil değil 10 bin tl sıkışmış jakın oraya.

• "Samsung daha büyük bir pil sığdırmak için ...." daha büyük pil nerdeymiş? Yeni Note 10 3500 mah, Note 9 4000 mah. Pil büyümemiş, küçülmüş :) Dalga geçiyorlar resmen. Maliyeti daha da kısıp, üç beş dolar fazla kar etmek için demiyor da, bahane buluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleancoder -- 12 Ağustos 2019; 20:2:48 >
  • Bence kullanıcı aleyhine bir şey yapılacaksa ilk baş iPhone a yaptırıyorlar. IPhone nasıl olsa müşterisi sadık bırakmaz diye.

IPhone kullanıcıları alıştıktan sonra ise kendileri de yapıyorlar.

• Sana dermi ki iPhoneden kopyaladik diye, tabii ki pil behanesi söylerler 😂😂🙈

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.