Şimdi Ara

samsung android

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde şuan 500 tl para var ve temiz 5800 xm. var ben 5800 xm yi satıp 500 tl ye ekleyip güzel bir samsung android teledon bakıyorum bana yardımcı olur musunuz??

• O fiyata samsungun hic iyi telefonlari yok. General mobile discovery var. 600tl. S3 performansina sahip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

O fiyata samsungun hic iyi telefonlari yok. General mobile discovery var. 600tl. S3 performansina sahip

sizce telefon iyi mi samsung yada nokia kadar yani garantisi var mıdır yada bozulsa parçası felen kolay bulunur mu aldığım zaman en az 3 sene gitmesi lazım bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay yavaş

quote:

O fiyata samsungun hic iyi telefonlari yok. General mobile discovery var. 600tl. S3 performansina sahip

sizce telefon iyi mi samsung yada nokia kadar yani garantisi var mıdır yada bozulsa parçası felen kolay bulunur mu aldığım zaman en az 3 sene gitmesi lazım bana

güzel telefona da benziyo aslındahttp://tr.generalmobile.com/pr/tr/discovery/GmDiscovery.htm

• Telpa garantiliydi sanirim onlar satiyodu. Suan yedek parca sorunu varmis sanirim ama halledilmis de olabilir. Garanti en kotu ihtimal yurt dışından getirtiyormus. Android lin klasik root rom isine girerseniz bu telefon sizi 3 sene goturur.

• quote:

Telpa garantiliydi sanirim onlar satiyodu. Suan yedek parca sorunu varmis sanirim ama halledilmis de olabilir. Garanti en kotu ihtimal yurt dışından getirtiyormus. Android lin klasik root rom isine girerseniz bu telefon sizi 3 sene goturur.

hmmm bilgilendirdiğin için sağol kardeşim bir bakıcam bakalım o telefona
  • Sitemizin yöneticilerinden olan Mesut Çevik inceleme yapmisti. Fiyat performans telefonu olarak oneriyorlar.
    Editleyip link vericem simdi

• quote:

Sitemizin yöneticilerinden olan Mesut Çevik inceleme yapmisti. Fiyat performans telefonu olarak oneriyorlar.

tamam
  • quote:

quote:

Sitemizin yöneticilerinden olan Mesut Çevik inceleme yapmisti. Fiyat performans telefonu olarak oneriyorlar.

tamam

http://m.donanimhaber.com/videolar/General-Mobile-Discovery-Yeni-Fiyat--Performans-Krali-video-inceleme.htm

• quote:

quote:

quote:

tamam

http://m.donanimhaber.com/videolar/General-Mobile-Discovery-Yeni-Fiyat--Performans-Krali-video-inceleme.htm

gerçekten güzel bir telefon özellikler felen süper ama dil sıkıntısı olmaz demi telefonda birde bazı yerleri yabancı

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam

gerçekten güzel bir telefon özellikler felen süper ama dil sıkıntısı olmaz demi telefonda birde bazı yerleri yabancı

Cift simkartli oldugundan arada kopma sorunu oluyomus. Evet ufak tefek turkce olmayan yerler var. Valla ne biliyim hemen almayin cogu insan 'bu kadar ucuz telefonda elbet sorun vardir' deyip almiyor. Bence bir sure bekleyin sorun yoksa alin. Cunku pişmanlık yasarsaniz bana kufur etmenizi de istemiyorum . 2.el bakiyosaniz s3 s2 nexus 4 falan bakabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tamam

Cift simkartli oldugundan arada kopma sorunu oluyomus. Evet ufak tefek turkce olmayan yerler var. Valla ne biliyim hemen almayin cogu insan 'bu kadar ucuz telefonda elbet sorun vardir' deyip almiyor. Bence bir sure bekleyin sorun yoksa alin. Cunku pişmanlık yasarsaniz bana kufur etmenizi de istemiyorum . 2.el bakiyosaniz s3 s2 nexus 4 falan bakabilirsiniz.

yok ya estafurullah kardeşim sen sadece fikirlerini sunuyorsun zaten illede al demiyorsun :D ama telefon gayet iyi daha çok araştırıp almayı düşünüyorum

• Telefondaki kopma sorununun kaynağı bilinmiyor. Kimisi Tekidağ da bu sorunu yaşarken istanbul a geldiğinde sorunun ortadan kalktığını söylüyor,kimisi hiç yaşamıyor bile.Yani kaynağı belli değil. O ingilizce kısımları çok incelemedim ama cihazdaki yazılım Türkçe. Pahalı telefonda da sorunlar var. S4 alanlar kasa açıklığından şikayet ediyor başka telefon alan başka birşeyinden şikayet ediyor. Yani bunlar kader kısmet. Sağlamı gelir uzun süre kullanırsın.Bozuğu gelir uğraştırır durur. Ama elinizdeki bütçe ile en yüksek performansı o telefondan alırsınız. Ha yazılım desteği konusunu bilemem ama şu an üstünde en son android sürümü var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.