Bildirim
samsung android
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
O fiyata samsungun hic iyi telefonlari yok. General mobile discovery var. 600tl. S3 performansina sahip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Balawitz
O fiyata samsungun hic iyi telefonlari yok. General mobile discovery var. 600tl. S3 performansina sahip
sizce telefon iyi mi samsung yada nokia kadar yani garantisi var mıdır yada bozulsa parçası felen kolay bulunur mu aldığım zaman en az 3 sene gitmesi lazım bana -
quote:
Orijinalden alıntı: oktay yavaş
quote:
sizce telefon iyi mi samsung yada nokia kadar yani garantisi var mıdır yada bozulsa parçası felen kolay bulunur mu aldığım zaman en az 3 sene gitmesi lazım bana
güzel telefona da benziyo aslındahttp://tr.generalmobile.com/pr/tr/discovery/GmDiscovery.htm
-
Telpa garantiliydi sanirim onlar satiyodu. Suan yedek parca sorunu varmis sanirim ama halledilmis de olabilir. Garanti en kotu ihtimal yurt dışından getirtiyormus. Android lin klasik root rom isine girerseniz bu telefon sizi 3 sene goturur.
quote:
Telpa garantiliydi sanirim onlar satiyodu. Suan yedek parca sorunu varmis sanirim ama halledilmis de olabilir. Garanti en kotu ihtimal yurt dışından getirtiyormus. Android lin klasik root rom isine girerseniz bu telefon sizi 3 sene goturur.
hmmm bilgilendirdiğin için sağol kardeşim bir bakıcam bakalım o telefona -
Sitemizin yöneticilerinden olan Mesut Çevik inceleme yapmisti. Fiyat performans telefonu olarak oneriyorlar.
Editleyip link vericem simdi
quote:
Sitemizin yöneticilerinden olan Mesut Çevik inceleme yapmisti. Fiyat performans telefonu olarak oneriyorlar.
tamam -
quote:
quote:
tamam
http://m.donanimhaber.com/videolar/General-Mobile-Discovery-Yeni-Fiyat--Performans-Krali-video-inceleme.htm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
tamam
http://m.donanimhaber.com/videolar/General-Mobile-Discovery-Yeni-Fiyat--Performans-Krali-video-inceleme.htm
gerçekten güzel bir telefon özellikler felen süper ama dil sıkıntısı olmaz demi telefonda birde bazı yerleri yabancı
-
quote:
quote:
quote:
quote:
tamam
gerçekten güzel bir telefon özellikler felen süper ama dil sıkıntısı olmaz demi telefonda birde bazı yerleri yabancı
Cift simkartli oldugundan arada kopma sorunu oluyomus. Evet ufak tefek turkce olmayan yerler var. Valla ne biliyim hemen almayin cogu insan 'bu kadar ucuz telefonda elbet sorun vardir' deyip almiyor. Bence bir sure bekleyin sorun yoksa alin. Cunku pişmanlık yasarsaniz bana kufur etmenizi de istemiyorum . 2.el bakiyosaniz s3 s2 nexus 4 falan bakabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
tamam
Cift simkartli oldugundan arada kopma sorunu oluyomus. Evet ufak tefek turkce olmayan yerler var. Valla ne biliyim hemen almayin cogu insan 'bu kadar ucuz telefonda elbet sorun vardir' deyip almiyor. Bence bir sure bekleyin sorun yoksa alin. Cunku pişmanlık yasarsaniz bana kufur etmenizi de istemiyorum . 2.el bakiyosaniz s3 s2 nexus 4 falan bakabilirsiniz.
yok ya estafurullah kardeşim sen sadece fikirlerini sunuyorsun zaten illede al demiyorsun :D ama telefon gayet iyi daha çok araştırıp almayı düşünüyorum
-
Telefondaki kopma sorununun kaynağı bilinmiyor. Kimisi Tekidağ da bu sorunu yaşarken istanbul a geldiğinde sorunun ortadan kalktığını söylüyor,kimisi hiç yaşamıyor bile.Yani kaynağı belli değil. O ingilizce kısımları çok incelemedim ama cihazdaki yazılım Türkçe. Pahalı telefonda da sorunlar var. S4 alanlar kasa açıklığından şikayet ediyor başka telefon alan başka birşeyinden şikayet ediyor. Yani bunlar kader kısmet. Sağlamı gelir uzun süre kullanırsın.Bozuğu gelir uğraştırır durur. Ama elinizdeki bütçe ile en yüksek performansı o telefondan alırsınız. Ha yazılım desteği konusunu bilemem ama şu an üstünde en son android sürümü var.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apple watch android
- iphone kaydırarak geri gitme
- telefonun sıfır olduğunu nasıl anlarız
- iphone kişiye özel sessize alma
- yurt dışı telefon başka hat kullanımı
- s25 ultra özellikleri
- one ui 6.1 özellikleri
- hat takılı ama şebeke yok
- s21 fe özellikleri
- samsung gear vr - oculus uygulaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X