Şimdi Ara

Samsung Android Cihazlarda Sormak / Öğrenmek İstedikleriniz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaanbaba19

note 2 telefonuma Ditto rom yükledim fakat telefon açılıyor rom yükleyince kapatınca birdaha açamıyorum yani tek kullanımlık gibi :) Mr.luong dinledim ondada note2 yazısında kalıyor dittoda 1 sefer açılıyor kapatırsam birdaha açılmıyor neden olmuş olabilir kernel yükledim olmadı güncel twrp yükledim olmadı

Stock Rom Kullanmanızı Tavsiye Ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyhh..

quote:

Orijinalden alıntı: unbelieveable

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Samsung galaxy s4 telefonum var Turkiyede alinma 9500 modeli bir sebepten dolayi su anda kanadadayim malum fisler amerikan ipad adaptoruyle sarj ediyorum telefonumu, samsungun ucu Turk oldugu icin(donusturucu aldim ama saglikli degil) kullanamiyorum

Samsung adaptor 5W cikisi verirken ipad 10W cikisi veriyor bataryaya zarari olur mu?
     Samsung Android Cihazlarda Sormak / Öğrenmek İstedikleriniz Samsung Android Cihazlarda Sormak / Öğrenmek İstedikleriniz

verir çünkü samsungun orjinal şarj topuzu bile cihazı çok ısıtmakta bazen. batarya bi süre sonra şişecektir..

3 4 gundur kullaniyorum cihazi daha hissedilir derecede isitmadi benim bildigim sadece hizli sarj eder ?

dolduğundan emin olduktan sonra şarjdan çıkarın derim ben. kalmaya devam ederse bataryanın şişmesi kaçınılmaz olacaktır..

http://www.amazon.ca/gp/aw/d/B00BD6XTDK?cache=4cc80af5e984a36e5ea5100726840c01&pi=SX200_QL40&qid=1411667829&sr=8-1#ref=mp_s_a_1_1 peki bu urunu onerirmisin

mAh değerini bilmiyorum o nedenle yorum yapamıyorum

Eger 5V yani 2A ise problem olur mu?

Sanmam. V değerleri aynı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vhcyns

plastik kafa yapıyo mu

Plastik Su Geçirmiyor.
    Plastik Düşme sonucu çatlayabiliyor. onuda değiştirebiliyorsunuz.
    kısacası ezilmiyor diğer bir deyişle amele çekici gibi görüntü vermiyor
    Şarj Aletini yanında taşımana gerek yok çünkü normal bir kullanımda şarjı 2 güne kadar gidebiliyor.

Başka soru ?

Su geçirmez değil dayanıklı. Bunu her yerde belirtiyorum adam mesajlara bakıyo geçirmez diyip suya sokuyor burayı ağlama duvarına çeviriyor. Dikkatli olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vhcyns

plastik kafa yapıyo mu

Plastik Su Geçirmiyor.
    Plastik Düşme sonucu çatlayabiliyor. onuda değiştirebiliyorsunuz.
    kısacası ezilmiyor diğer bir deyişle amele çekici gibi görüntü vermiyor
    Şarj Aletini yanında taşımana gerek yok çünkü normal bir kullanımda şarjı 2 güne kadar gidebiliyor.

Başka soru ?

Su geçirmez değil dayanıklı. Bunu her yerde belirtiyorum adam mesajlara bakıyo geçirmez diyip suya sokuyor burayı ağlama duvarına çeviriyor. Dikkatli olun.

hocam 1 metreye kadar geçirmiyor. tarafımca test edildi aşağıdaki resimler benim telefonumdan çekildi..

Samsung Android Cihazlarda Sormak / Öğrenmek İstedikleriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unbelieveable -- 26 Eylül 2014; 11:30:51 >

• quote:

quote:

note 2 telefonuma Ditto rom yükledim fakat telefon açılıyor rom yükleyince kapatınca birdaha açamıyorum yani tek kullanımlık gibi :) Mr.luong dinledim ondada note2 yazısında kalıyor dittoda 1 sefer açılıyor kapatırsam birdaha açılmıyor neden olmuş olabilir kernel yükledim olmadı güncel twrp yükledim olmadı

Stock roma nasıl dönebilirim hiçbiyerde bulamadım customdan stocka dönmeyi sadece odinden flaslasam olurmu wipe vs yapmadan
  • quote:

quote:

quote:

Stock roma nasıl dönebilirim hiçbiyerde bulamadım customdan stocka dönmeyi sadece odinden flaslasam olurmu wipe vs yapmadan

Wipe Cache Factory Reset yapmadığınız taktirde uygulamalar çakışacağı için hata verecektir. Custom rom dan Stock rom a döndüğünüz için.

Odin 3.09 ile Flashlaya bilirsiniz. Odin 3.09u Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz

Stock Rom'lar ;

Android 4.4.2 Resmi Türkiye Sürümünü İndirmek İçin Buraya Tıklayın

Android 4.3 Resmi Türkiye Sürümünü İndirmek İçin Buraya Tıklayın

Not : EFS Yedeğinizi Alın

• sorusu olan ?
  • Note 3 Neo ya kitkat güncellemesi gelecek mi? Uzun zamandır söylentiler var ama hala ne gelen var ne giden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasix

Note 3 Neo ya kitkat güncellemesi gelecek mi? Uzun zamandır söylentiler var ama hala ne gelen var ne giden...

Note 3 Neo'nun Avrupa Versiyonlarında 4.4.2 Güncellemesi vardır. türkiye versiyonuna da gelecektir. fakat bununla ilgili herhangi bi resmi açıklama bulunmamaktadır. önce avrupa versiyonları alır sonra türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stell@

@unbelieveable Hocam telefona bişey oldu bugun arkadaş tangodan mesaj atmıs ona baktım sonra arama yapmıs ondannda mı bilmiyorum ama telefon otomatik 11moble diye bi siteye yönelendiriyor apple storede telefonu sıfırladım sonra kendi yeniden kurdu yine aynı hata tüm virüs programlarınu kurtum tarattım sorun yok gözüküyor nasıl düzeltecez

anlamadığım nokta apple store dediniz de cihazınız apple mı android mi ondan emin olamadım..

• quote:

quote:

quote:

@unbelieveable Hocam telefona bişey oldu bugun arkadaş tangodan mesaj atmıs ona baktım sonra arama yapmıs ondannda mı bilmiyorum ama telefon otomatik 11moble diye bi siteye yönelendiriyor apple storede telefonu sıfırladım sonra kendi yeniden kurdu yine aynı hata tüm virüs programlarınu kurtum tarattım sorun yok gözüküyor nasıl düzeltecez

anlamadığım nokta apple store dediniz de cihazınız apple mı android mi ondan emin olamadım..

hocam android sorun hesaptaymıs hocam aktif edince yönledirme baslıyor suan hesaı aktif etmedim ama nasıl düzelteceğim onu bilmiyorum hemen güncelleme yapıyor ve sorun baslıyor

ekran görüntüsü alma şansım varmı sorunu hâla tam olarak anlamış değilim. daha açıklayıcı olursanız

-hangi hesabı aktif edince nereye yönlendiriyor
    - ne güncellemesi yapıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam android sorun hesaptaymıs hocam aktif edince yönledirme baslıyor suan hesaı aktif etmedim ama nasıl düzelteceğim onu bilmiyorum hemen güncelleme yapıyor ve sorun baslıyor

ekran görüntüsü alma şansım varmı sorunu hâla tam olarak anlamış değilim. daha açıklayıcı olursanız

hocam google magazada sorun var google hesabını aktif edince yönlendirme baslıyor suan tel düzeldi ancak hesabı girmedim. yani ....gmail.com hesabını acınca güncellemeler devreye giriyor onda virüste yükleniyor galiba telefona

Google İçin Yeni Hesap Oluşturup Verilerinizi Diğer Gmail Hesabına Kopyalayabilirsiniz.

Ayarlar > Hesaplar sekmesinden de eski google hesabınızı silebilirsiniz..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam google magazada sorun var google hesabını aktif edince yönlendirme baslıyor suan tel düzeldi ancak hesabı girmedim. yani ....gmail.com hesabını acınca güncellemeler devreye giriyor onda virüste yükleniyor galiba telefona

Google İçin Yeni Hesap Oluşturup Verilerinizi Diğer Gmail Hesabına Kopyalayabilirsiniz.

hocam olayı çözdüm gibi ya marketteki bir program yapıyor yada benim wifide sorun var çünkü mobil açık wifi kapattım bi kac tanede güncelleme yaptım herşey düzgün bi sorun yok wifi acıyorum baslıyor güncellemeye otomatik sonra bakıorum virüs bulasmıs sonra tekar format at

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam olayı çözdüm gibi ya marketteki bir program yapıyor yada benim wifide sorun var çünkü mobil açık wifi kapattım bi kac tanede güncelleme yaptım herşey düzgün bi sorun yok wifi acıyorum baslıyor güncellemeye otomatik sonra bakıorum virüs bulasmıs sonra tekar format at

eğer kullandığınız wifi kurumsal ise otomatik yönlendirme olabilir. ve ayrıca cihaza format attıysanız google playden uygulamaların güncellenmesi normal..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eğer kullandığınız wifi kurumsal ise otomatik yönlendirme olabilir. ve ayrıca cihaza format attıysanız google playden uygulamaların güncellenmesi normal..

yok hocam evde laptopda baglı bilmiyorumki acemiyim bu konularda ama suan sorun yok wifi acmadım bi kac tane programı kurdum mobilden ama wifi acıp güncelleme baslayınca ne olur bilmiyorum

• Yeni s4 aldım daha 1 hafta oldu olacak ama talihsiz bir an yaşadım ve sarj soketinin çıkarılan yeri telefonu sarjdan çıkarırkan dikkatsizlik sonucu hafiften soyuldu. Bu da bi hayli benim gözüme batıyor ve bende ilerleyen günlerde kendi başıma bir işe girişmeyi düşünüyorum. İnternette bayağı araştırdım zaten bu konulara da çok meraklı birisi olarak orjinal arka kasadan alıp kendim söküp yenisini takmayı düşünüyorum. Tabi işlemin kolaylığını görünce bu işe girişmek istedim. Servis 80 ile 100 TL arası istiyor ben yaparsam 30 TL'ye halledeceğim. Aşağıki video'yu izleyebilirsiniz. 05:15' dk süresine kadarki olanını yapıp yenisini takacağım o kadar. Ayrıca s4'ün yanlarının nereye bitişik kaç parça olduğunu da öğrenmiş oldum. Arka kasa ve ön kasa olmak üzere 2 parça bulunmaktadır. Arka kasa s4'ün yan metal görünümlü yere bağlı, ön kasa ise s4'ün ön yüzünde bulunan ince metal görünümlü yere bağlı. Konuyla ilgili deyatlı bilgi almak isteyen tarafıma dönüş yapabilir ama benim de merak ettiğim bir konu var. Eğer ben arka kasayı değiştirirsem, daha sonra telefonu garantiye yollama durumum olsa servis anlar mı bu değişikliği. Arka kasa'yı satan satıcı ile görüştüm o ihtimalin çok zor olduğunu söyledi çünkü arka kasa değişimi kolay ve iz bırakmadan yapılabilir ama ön kasa olsaydı kesin anlarlar falan dediler. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

• Diğer bir soru bu yetkili servisler parçaları nereden nasıl temin ediyor bizde temiz edebilir miyiz yada herhangi bir yetkili servisten parça satın alabilir miyiz bunların cevapLARı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

Yeni s4 aldım daha 1 hafta oldu olacak ama talihsiz bir an yaşadım ve sarj soketinin çıkarılan yeri telefonu sarjdan çıkarırkan dikkatsizlik sonucu hafiften soyuldu. Bu da bi hayli benim gözüme batıyor ve bende ilerleyen günlerde kendi başıma bir işe girişmeyi düşünüyorum. İnternette bayağı araştırdım zaten bu konulara da çok meraklı birisi olarak orjinal arka kasadan alıp kendim söküp yenisini takmayı düşünüyorum. Tabi işlemin kolaylığını görünce bu işe girişmek istedim. Servis 80 ile 100 TL arası istiyor ben yaparsam 30 TL'ye halledeceğim. Aşağıki video'yu izleyebilirsiniz. 05:15' dk süresine kadarki olanını yapıp yenisini takacağım o kadar. Ayrıca s4'ün yanlarının nereye bitişik kaç parça olduğunu da öğrenmiş oldum. Arka kasa ve ön kasa olmak üzere 2 parça bulunmaktadır. Arka kasa s4'ün yan metal görünümlü yere bağlı, ön kasa ise s4'ün ön yüzünde bulunan ince metal görünümlü yere bağlı. Konuyla ilgili deyatlı bilgi almak isteyen tarafıma dönüş yapabilir ama benim de merak ettiğim bir konu var. Eğer ben arka kasayı değiştirirsem, daha sonra telefonu garantiye yollama durumum olsa servis anlar mı bu değişikliği. Arka kasa'yı satan satıcı ile görüştüm o ihtimalin çok zor olduğunu söyledi çünkü arka kasa değişimi kolay ve iz bırakmadan yapılabilir ama ön kasa olsaydı kesin anlarlar falan dediler. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

arka kasa plastiktir. pek dikkat etmedim kendi s4 ümü açtığımda. şayet orjinalin üzerinde herhangi bi seri no vb. bişeyler bulunuyorsa ve dikkat edilirse anlaşılır. onun haricinde sorun yapmaz.

vidaları soymadıkça/zorlamadıkça sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

ayrıca siyah vidalar tornavida sonrası soyulursa asetatlı kalem ile içerisini karalayarak bu sorunu çözebilirsiniz. fakat bildiğim kadarıyla s4 ün gümüş renkli vidası var

ön kasa ekran ve yan çıtalar halindedir. ayrıca sökülüyor mu dersen hatırlamıyorum derim. vidalarda yamulma vs. olmazsa hiç bişey olmaz hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

Diğer bir soru bu yetkili servisler parçaları nereden nasıl temin ediyor bizde temiz edebilir miyiz yada herhangi bir yetkili servisten parça satın alabilir miyiz bunların cevapLARı nedir?

temin edilebilir. Telefon Aksesuarı Toptancılarında Bulunmaktadır. Fakat onlardan tek alacağın için kendi kârlarınıda içine katarak satmaktadırlar. kendileri toptan aldıkları için biraz daha uygun bulabilmektedirler.

ön kasanın fiyatı 400 TL civarında(kalitelisi) diye biliyorum

2. ve 3. kaliteleri de 200 TL Civarları olsa gerek..
  • quote:

arka kasa plastiktir. pek dikkat etmedim kendi s4 ümü açtığımda. şayet orjinalin üzerinde herhangi bi seri no vb. bişeyler bulunuyorsa ve dikkat edilirse anlaşılır. onun haricinde sorun yapmaz.

vidaları soymadıkça/zorlamadıkça sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

ayrıca siyah vidalar tornavida sonrası soyulursa asetatlı kalem ile içerisini karalayarak bu sorunu çözebilirsiniz. fakat bildiğim kadarıyla s4 ün gümüş renkli vidası var

ön kasa ekran ve yan çıtalar halindedir. ayrıca sökülüyor mu dersen hatırlamıyorum derim. vidalarda yamulma vs. olmazsa hiç bişey olmaz hocam.

Evet plastik, üzerinde sayılar falan yazıyor ama yeni alacağım arka kasada da yazar onlar zaten. Vidaların soyulacak bir durumu da yok zaten dediğiniz gibi gümüş renk vidalar. Ön kasa ile alakam yok sadece arka kasa. Aşağıdaki işlemdeki ilk 02:40'a kadar ki işlem benim işlemim. Diğer işlemlerle alakam yok.

quote:

temin edilebilir. Telefon Aksesuarı Toptancılarında Bulunmaktadır. Fakat onlardan tek alacağın için kendi kârlarınıda içine katarak satmaktadırlar. kendileri toptan aldıkları için biraz daha uygun bulabilmektedirler.

ön kasanın fiyatı 400 TL civarında(kalitelisi) diye biliyorum

2. ve 3. kaliteleri de 200 TL Civarları olsa gerek..

Onları nerden bulacağım hocam ben? Tek fiyatı tamam daha pahalı olabilir doğru onu da öderim de nerden bulacağım. Alacağım parçanın %100 orjinal olduğu kanısına nasıl varacağım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.