Şimdi Ara

SAMSUNG AQV12KBAN SMART İNVERTER (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
5
Favori
10.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @harbibirii merhaba ben bugün klimanın ustunu sildim filtreletini soktum. Bu arada ustteki pilastık ızgara ile kondenser arasında boşda bir tarafı yapışkanlı ince uzun bir sünger gördüm takılı olduğu yerden çıkmış sanırım resimde eklicem gorebilmeniz için bu nereye ait sizin klimaya bakabilir misiniz müsaitseniz  SAMSUNG AQV12KBAN SMART İNVERTER
     SAMSUNG AQV12KBAN SMART İNVERTER

• Birde bakır boruların aleminyum ile birleşen yerinde yanıksı iz var kaynakdan dolayı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

Birde bakır boruların aleminyum ile birleşen yerinde yanıksı iz var kaynakdan dolayı sanırım

kavis gibi cukur yer var onun üzerinde duruyor bastır o sekilde kalıyor tam üstünde korkulacak bir sey degil :)

tam tepesinde üzerinde boydan boya elle yapışkan oluyormu hafif bak onun üzerline boydan boya bastır son soruda kaynak tabi sende yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbibirii -- 29 Nisan 2016; 15:54:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

@harbibirii merhaba ben bugün klimanın ustunu sildim filtreletini soktum. Bu arada ustteki pilastık ızgara ile kondenser arasında boşda bir tarafı yapışkanlı ince uzun bir sünger gördüm takılı olduğu yerden çıkmış sanırım resimde eklicem gorebilmeniz için bu nereye ait sizin klimaya bakabilir misiniz müsaitseniz  SAMSUNG AQV12KBAN SMART İNVERTER

bak carpı olana degil ufak kare gibi yaptım orası tam ortası sagdan sola kadar düz oln yer anladınızmı

• samsung boracay 18 bin btu klima var 1.5 yıl olmadı alalı ama fan hızlı üflemiyor ve ses çıkıyor tam üflerken fuuu diye sert bir ses geliyor ve üfleme kesiliyor yani son hızda üfleme yi seçmeme rağmen üflemiyor servis çağırdım bugün aradılar beni faturanız varmı faturayı yanınızda bulundurunuz herif bir garip konuşuyordu. yani dünya ne hale gelmiş herşey online olmuş heriflerin çağrı merkezini arağıdımda numaramdan ne kullandığım ne zaman çağrı açtığım ne zaman kurulum yaptırdığım bilgileri varken sanki kıllık yapmak adına faturanı bulundur yoksa para alırım tarzı hiç hoşuma gitmedi APPLE arçelik vestel gibi firmalar yapmazken adamın beni arayıp faturan yanında hazır olsun demesi garip geldi bana iyide sizin sistemde yokmu ne zaman aldığım bilgisi yazmıyormu bu cihazı sıfır aldığımda size kurdurdum zaten . çalışma şekilleri böyleymiş bakalım yarın ne olcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

samsung boracay 18 bin btu klima var 1.5 yıl olmadı alalı ama fan hızlı üflemiyor ve ses çıkıyor tam üflerken fuuu diye sert bir ses geliyor ve üfleme kesiliyor yani son hızda üfleme yi seçmeme rağmen üflemiyor servis çağırdım bugün aradılar beni faturanız varmı faturayı yanınızda bulundurunuz herif bir garip konuşuyordu. yani dünya ne hale gelmiş herşey online olmuş heriflerin çağrı merkezini arağıdımda numaramdan ne kullandığım ne zaman çağrı açtığım ne zaman kurulum yaptırdığım bilgileri varken sanki kıllık yapmak adına faturanı bulundur yoksa para alırım tarzı hiç hoşuma gitmedi APPLE arçelik vestel gibi firmalar yapmazken adamın beni arayıp faturan yanında hazır olsun demesi garip geldi bana iyide sizin sistemde yokmu ne zaman aldığım bilgisi yazmıyormu bu cihazı sıfır aldığımda size kurdurdum zaten . çalışma şekilleri böyleymiş bakalım yarın ne olcak.

geçmiş olsun kardeşim.samsunglar genelde mahkeme garantilidir.müşterisinide böyle yapıyorlar işte.bilgisizlik paçalarından akar ama kendilerine bakmazlar karşıdakine birşeyler yüklemek için ellerinden geleni yaparlar.aman diyim sağlam durun geri adım atmayın .arızanızı yaptırdınızmı inanınki çok büyük iş başarmış olursunuz.

• Bakalım klima aldım alalı hep bi sorun çıktı kısmet bakalım yarın ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

Bakalım klima aldım alalı hep bi sorun çıktı kısmet bakalım yarın ne olacak

sorununuz çözüldümü arkadaşım
  • Abicim sana yazdıktan sonra kafam attım bu cihaz niye üflemez kardeşim bi bakıyım şu cihaza dedim ve cihazın kapağını açtım(cihazı çalıştırıp yaptım) bir anda üflemeyen alet ufffff diye şiddetli bir üflemeye başladı lan dedim bu ne alet canavar kesildi sonra anladım hd filtre tozlanmış ama öyle kurum şeklinde değil aslında hafif toz vardı ondan ötürü hafa üfleyemiyormuş yıkadım taktım yerine sorun kalmadığı içinde servis çağırmayı iptal ettim
    Sanırım bu hd filtre çabuk doluuyor

• Arkadaşlar bir adet jungfrau 12.000 lik var evimizde. 1 tane daha almak istiyoruz. Nereden temin edebiliriz. Hala bu üründen elinde olan var mıdır? Acil arıyoruz.

• Dostum mrb. Ürünü bulabildiniz mi acaba?

• Adana gizerler de 1 adet teşhir var. Garanti kapsamı dışında kalmış. Başkada yok. Bulamadım.

• arkadaşlar bu klimadan kullanıyorum gecen sene temizlik yaptırdım servise kapağı söküp temizlediler koku sorunum gitmişti ama yine koku var . kapağı kendim sokup cif mutfak spreyi ve su ile temizlemek istiyorum. kapağı sökmeden farklı bir temizleme spreyi ile temizlemiştim hep yapış yapış olmuştu en son söktüklerinde temizlettim onu komple .okadar su ile yıkamama ragmen fan pervanesi bile yapış yapıştı . herhande cif mutfak da oyle bir soırun olmaz. sadece bu klimanın iç ünite kapağını nasıl sokebilirim bilen varmı

edit. birde dış moturu ne ile temizlemek lazım hortumdan sumu tutayım yoksa havamı tutayım bilgisayar temizliği için kullanıgım fan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 4 Temmuz 2019; 21:5:22 >
  • Arkadaşlar Samsung jungfrau garantisi bitmiş klimamda biraz koku vardı geçen sene Samsung Antalya yetkili servisini çağırdım klimayı söküp götürmeden önce komple test ettiler sesi çalışması soğutması vs garantisi bitik klimami atölyeye götürdüler klimayı iki gün sonra getirip taktılar bende servis gittikten sonra klimayı çalıştırdım bir süre sonra koku yapmaya başladı peteklere bir baktım balçık gibi pislik vardı düzgün yıkanmamış. Resim çekip servisi aradım ertesi gun geldiler Allah Allah biz temizledik ne kokusu demezmi bu pislik ne madem temizlediniz kokuyorda . Neyse klimayı tekrar söküp götürdüler iki gün sonra getirip taktılar baktım petekler pırıl pırıl cihazı çalıştırdılar hiç ses olmayan klimam uçak motoru gibi ses yapıyordu . İşte bu klima sessizdi nasıl böyle oldu bilmiyorum vs . Sanırım yıkarken fan motorunu islatmislar . Sipariş verdiler bir kaç gün sonra fan ve fan motoru geldi tekrar söküp götürdüler fan fan.motoru değişip geldi ses devam ediyor biraz daha az sadece . Uğultu gibi sanki balans var . Vardi yoktu bir daha fan motoru sipariş verelim dediler ama bir haftayı bulur dediler ertesi gün aradılar fan motorunu değiştireceğiz hani bir haftada gelirdi aynı klimadan başka müşterimiz için sipariş vermisiz onu takicaz bir daha alıp götürdüler klimami sözde değiştirip geldiler yine farklı bir uğultu . 4. Kez cihaz sökülüp atölyeye götürüldü sonuç sıfır . Yanımda Antalya Samsung bölge müdürünü aradılar bölge müdürleri klimanın tum kartlarını değiştirin su geldiyse yüksek voltaj geliyor olabilir fan motoruna o yüzden ses yapabilir dedi. Tamam deyip kapattıktan sonra kartlA ne alakası var karttan yapmaz tekrar fan motoru sipariş verdiler iki defa daha fan motoru değişti evde söküp yerinde taktılar . Sonuç yine aynı . Sonra iki hafta gecti ben tekrar servisi aradim Baskı yapıp bu defa başka biri daha geldi yanları da desibel aleti getirdiler önce dediler bu klimanın maximum desibel ses seviyesi 41 . Ölçümü yaptılar 57 desibel çıktı birde yüzüme baka baka bu ses normal demezmi sonra fan yatağından yapabilir Samsung merkez ile görüşüp dönüş yapacağız hallederiz falan dediler gittiler üç gün dönüş olmadı Samsung u aradım teknik servis degerler normal demiş birşey yapamayız dediler. Bu arada sürecin başından sonuna kadar Samsung 444 li numarası ile iletisimdeydim hiçbir faydaları olmadı. Bende tüketici hakları hakem heyetine verdim klimanın tamiri mümkün değil ise yeni degisimi. Bilirkişi geldi adam dedi klimanin alt tava düzgün yıkanmamış koku devam ediyor ses de fan motoru ve fan değiştiğinde kasada bulunan fan ystagi değişmediği için olmuş balansli çalışıyor . Kazandim tüketici hakları beni aradi değişim yada tamirden birini secm gerektiğini söyledi bende klimam eski model belki aynısı yoktur o yüzden tamiri mümkün değil ise yenidi ile değişim diye yazdırdım . Samsung uzun süre yok bize evrak gelmedi. Yok bize yollayın yok tekrar yollayın vs vs oyaladı durdu en son geçen hafta geldiler aynı servisi yönlendirip . Bende cihazın iç ünitesi komple yok ise içinde ne varsa değiştirin dedim . Yazdılar forma çıkarken de abi zaten değişim hakkında var premium plus modelini iste zaten zamanında en üst model di sizinki şuan en üst model o onu istetin dedi bende servis WhatsApp numarasına yazdım onlar parça siparişleri verildi yazdi beklemedeyim

• Biraz uzunca bir yazı oldu ama garantiniz bitse dahi sağlam cihazını bozan servisi dava edip kazanabilirsiniz yeterki servis formları biz olsun ve hakkınızı arayın. Gelen servis elemanı parçaların bazıları temin edilemeyebilir dedi edilemezse mecburen yeni klima vermek zorunda kalacaklar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.