Şimdi Ara

Samsung AR7000 AR12 ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen acil yardım istiyorum.ben Samsung AR7000 AR12HSSDCWKNSK almayı düşünüyorum.Bu klimayı kullanan varmı acaba.Elektirik tüketimi nasıl.Kronik problemleri varmı.Çektiği elektirik kadar ısıtması ve soğutması memnun edicimi.
     Samsung AR7000 AR12 ACİL YARDIM

• muzikci83 kullanıcısına yanıt
    mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94804436&p=9#113979945

Bu konuya bir göz atılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O konuyada bakmıştım.Bu daha yeni olan sürümü zannedersem bu ürün hakkında bilgisi olan varmı acaba

• Tavsiye etmem. Öncelikle kondanseri alüminyum malzemeden imal edilmiş. 10 yıl garanti sizi aldatmasın. Ellerinden geldiğince kullanıcı hatası diyerek işin içinden sıyrılacakları için başınız yanacaktır.

• Peki bide bunun ar9000 serisi var o nasıl yada bu fiyatlara önerebileceğiniz bir marka varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al hocam sen.Bakma millete.Bahane bulacaklar illaki.Taktıkları ilk şey alüminyum muş.50 defa yazdık bi daha yazalım.Tüm arabalarda radyatörler alüminyumdur.90 derece su döner içinde bir problemde olmaz.Eskden bakır dı ona da bi şey olmazdı ve tek fark aşırı pahalı olmasıydı.
  • Samsung markasına gerek telefon gerek tablet gerek çamaşır makinesi olsun bulaşmamaya tövbe ve yemin ettim. Bu kadar çıkarcı kazık firma olamaz. Adamlar her hafta telefon çıkarıyor bu ne şimdi çocuk oyuncağı mı? Ülkemizde en çok satan en iyisidir diye bir düşünce var maalesef bu çok yanlış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.