Bildirim
Samsung AR7000 AR12 ACİL YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94804436&p=9#113979945
Bu konuya bir göz atılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O konuyada bakmıştım.Bu daha yeni olan sürümü zannedersem bu ürün hakkında bilgisi olan varmı acaba
Tavsiye etmem. Öncelikle kondanseri alüminyum malzemeden imal edilmiş. 10 yıl garanti sizi aldatmasın. Ellerinden geldiğince kullanıcı hatası diyerek işin içinden sıyrılacakları için başınız yanacaktır.
Peki bide bunun ar9000 serisi var o nasıl yada bu fiyatlara önerebileceğiniz bir marka varmı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Al hocam sen.Bakma millete.Bahane bulacaklar illaki.Taktıkları ilk şey alüminyum muş.50 defa yazdık bi daha yazalım.Tüm arabalarda radyatörler alüminyumdur.90 derece su döner içinde bir problemde olmaz.Eskden bakır dı ona da bi şey olmazdı ve tek fark aşırı pahalı olmasıydı. -
Samsung markasına gerek telefon gerek tablet gerek çamaşır makinesi olsun bulaşmamaya tövbe ve yemin ettim. Bu kadar çıkarcı kazık firma olamaz. Adamlar her hafta telefon çıkarıyor bu ne şimdi çocuk oyuncağı mı? Ülkemizde en çok satan en iyisidir diye bir düşünce var maalesef bu çok yanlış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X