Kesinlikle bi' MacBook Air degil. Bence oyun oynatamayan Ultrabook'lara dokunulmamalı, tercih MacBook Air'den yana yapılmalı. Yeni Haswell serili modellerinde Intel HD 5000 geliyor ve bu GPU müthiş derecede performansı.
Sonda ki telefon olayı çok iyi düşünülmüş,bu konuda Samsung tebriği hakediyor kesinlikle bu noktada.
Bune ya ultrabook izliycem diye girdim hunday arabayı izleyebildim sadece yapçanız işe sizin...
Yüüsfü üfsıfır :) abi yavaş yemin ediyorum senin bilgi verdigin hızda ben konuşamıyorum
hala asus diyorum samsungdan ultrabook almam :)
Videonun sonunda tanıtımı yapılan Sidesync özelliği çok iyiymiş.
yemişim vodafonu aveayı trkcellde kazıcı sözüm ona reklamı izledkya resmen
çakma macbook
Network kablosunu ters takmışsınız, bunun başarıldığına ilk kez tanık oluyorum..
Network kablosunu ters takmışsınız, azimle..
Ethernet portu mundar oldu ters takınca :) Bu dikkatsizlik kötü...
merhaba ben bu bilgisayarı tavsiye etmiyorum,
1- wireless ağı arada bir sınırlı deyip bağlantı kopuyor 2- şarj aleti girişi çok kötü tam oturmuyor. 3- ben daha harici ekran kartını çalıştıramadım. (bilen varsa da yardım ederse sevinirim) nvidia gibi geç denildiğinde geçmiyor.
videoda donanım upgrade var deniyor.ne gibi upgrade edebilirim?
bir aydır kullanıyorum ben aldığıma pişman oldum alırken birdaha düşünün derim.
quote:
Orijinalden alıntı: king_adam
Samsung tasarimda 1 numara Edit: Asuscular ve lenovocular eksilemiş ama cidden dogru bir gercek
Şimdi de Asusçular ve Lenovocular mı oldu? Ne çok seviyorsunuz birbirinizi gruplamayı ya.
Samsung gün geçtikçe kendini geliştiriyor teknoloji harikası buda bir örnek :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme