< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung ATIV Smart PC Pro 700T Kullanıcılar Kulübü (61. sayfa)
-
-
"HP Revolve 810 gibi olan sürümleri" deyince ilgili ürünü üst donanımlı ürün zannettim. Dediğiniz ürünü inceledim nerdeyse aynı donanıma sahipler, işlemci i5 3. nesil olduğuna göre aynı zamanlarda çıkmış bile diyebiliriz.
Sorunuza gelince: hayır... Samsung Ativ Pro serisini XE700T1C ile sonlandırdı ve bu modelde ışıklı klavye hiç kullanılmadı...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O modelde ram de artırabiliyoruz. Samsung da ise fhd panel, kamera, sim kart, NFC gibi güzellikler var. Bir ışıklı klavye ve ram olayı da çözülebilse dual bootluk makineymiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi yardımın için teşekkürler 2 problem dışında her şey okey, onları da sormak isterim izninle. Ya bir program açtım diyelim başka programa geçtiğimde önceki programın izleri kalıyor ekranda bunu anlayamadım, bir de tablet moduna aldıgımızda yani docku cıkarttıgımızda tableti nasıl sabitleyebilirim ben kitaba yaslayarak kullanıyorum ama sorun çıkar mı? öğrenciyim bir daha bu tarz bi tablete gücümün yetmeyeceğinden korkuyorum.
-
Önceki programın izlerinin kalması daha önceden de bahsettiğim geçici ekran yapışması oluyor. Buna bu saatten sonra yapabilecek bir şey yok, ekran korucu uygulamasını devreye sokup ekranı mümkün olduğunca korumaya çalışın.
Klavyeden ayırıp tablet modu kullanımı için basit, uygun fiyatlı tablet standları var, onlardan alıp kullanabilirsiniz.
Bu cihazın en dolu dolu özellikli modelin tam kodu nedir acaba (NFC+LTE vs.) ?
Bu cihazlarda LTE yok; o zamanki hücresel bağlantı standardı 3G idi, o var. 3G modül hem GPS hem de NFC barındırıyor. 3G olmasada olur GPS, NFC olsun derseniz yine 3G'li modeli almak durumundasınız.
Modelleri ve aradaki farklar şu mesajda yazmaktadır:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/82211971
İlgili mesajdada belirtiliyor K ve G serisi nesil içi çok fark hissettirmeyecek bir işlemci revizyonuna uğramış. Bulunabiliyorsa K ve G serisi bulunamıyor ise H02TR serisi tercih edilebilir.
(Listede adı geçmeyen K02TR ve G02TR serileri de var sanırım)
Bende yabancı kaynaklarda A modelinde de yes 3g non GPS gibi garip ibareler görünce sorayım dedim, şimdi geriye tam takır bir cihaz bulmalı, acer icon ya da Sony Duo gibi alternatifleri Türkiye de yok gibi düzgünleri, yine Samsung iyi bu noktada
almak isteyen olursa linki aşağıya bırakıyorum, arızalı anakartı,Soğutucu Fanı ve Bloğu satılık almak isterseniz
https://forum.donanimhaber.com/samsung-xe700t1c-g03tr--158502832
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckaracar -- 1 Mayıs 2024; 18:2:13 > -
Sevgili arkadaşlar xe700t1c-h01TR modeli cihazimda windows 10 single language kullanıyorum. Touchpad kullanımımda iki parmakla sağ sol yukarı aşağı fonksiyonlarını kullanamıyorum. Ek fare ayarlarında toucpad sürücüm( Elan 11.7.0.437_x64_WHQL) Olarak mevcut oradan her bilgisayarı açışımda Ayarlar>Cihazlar>Fare> Ek fare özellikleri>Touchpad> aygıtı durdur yapıp; sonra etkinleştir yaparsam çalışıyor.
Bilgisayarı kapatıp yeniden açtığımda otomatik olarak touchpad özellikleri çalışmıyor.
Bu konuda yardımcı olacak ya da sorunsuz kullanan varsa touchpad sürücü modelini paylaşabilirmi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldi -- 8 Ağustos 2024; 14:49:44 > -
-
pinlerde bir sorun yok . touchpad çalışıyor sadece iki parmak ile kaydırmaları yapmıyor.
-
13 senedir kullandığım muhtesem cihaz:) gecen aylarda bataryası şişti söktüm, arduino programlamada kullanıyorum :) aslında smart home için kontrol paneli için kullanacağım ama kıyamıyorum cihaz :)
-
Cihaz guzel olmasina guzel ama cok cabuk isiniyor bu yuzden de kasiyor, icini actim vidalar cok kucuk onlara uygun tornavida yok ne yapilir buna?
@tayaydin abi wacom pen uygulamasinin surumunu atar misin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapht -- 29 Kasım 2024; 3:25:45 > -
Başıma iş aştın iyi mi?
Wacom Pen'in sürücü sürümü yazmıyordu uygulamasında. "Dur, bahane ile güncelleyeyim" dedim sitesinden bir driver indirdim kurdum, hem eskisini sildi hem de çalışmadı. Samsung Update uygulaması aklıma geldi, çoğunlukla çalışmıyor hata veriyordu. Açtım, güncellemesi varmış yaptı; hooop çalıştı. Hemen tüm driverların yedeğini aldım. En son 7-8 sene önce formatlamıştım. Kendi oturumuma ilaveten sonradan hanımada bir oturum açtım PC'de. Ondan mıdır nedir benimkide kasıyor şimdilerde. Bir bahane ile format atarım diyordum ama o kadar yüklü programları yeniden kurmak, özelleştirmeleri yapmak gözümü korkutuyordu. Üstelik aldığım driver yedeğinide bulamıyordum. Vesilen ile driver yedeğini yeniden almış oldum.
ŞU ŞEKİLDE YAP:
Samsung Update v3.0.104.0 uygulamasını Microsoft Store'dan indirip kurun:microsoft uygulamalarıSamsung Update - Windows’ta ücretsiz indir ve yükle | Microsoft Storehttps://apps.microsoft.com/detail/9nq3hdb99vbf?hl=tr-tr&gl=TR
Cihaz modelinizi girdiğinizde sürücü listeniz gelir, hepsini seçip indirin.
Dijitalleştirici_Sürücüsü_7.2.1.24
adıyla geçen sürücüyü yüklediğinizde uygulamalara Wacom Pen diye gelecetir...
Yeni kurduğum eskisinden görünüm olarak farklı, hangisi daha günceldi bilemeyeceğim artık...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kusura bakma abi seni de yorduk :) Tesekkur ederim simdi calisiyor peki isinmamasi icin ne yapiyorsun?
Tableti ders calismak icin kullaniyorum lakin video izlerken bile cok isiniyor bu sefer tablet modunu kullanamiyorum cok isiniyor kasmaya basliyor.
Bios'tan cpu ayari vardi onu off'a cektim tam performans olsun diye samsung settings ve intel grafik kartinin ayarlarini da maksimuma cektim sanirim hatirlamiyorum.
Senin bu ayarlari atar misin eger isinmiyorsa sende sana zahmet :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X