Şimdi Ara

Samsung Atıv Tab 5 vs Note 10.1 2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SAMSUNG ATIV TAB 5 XE500T1C-A01TR
    SAMSUNG SM-P602 GALAXY NOTE 10 1 3G BLACK TABLET
    Öğrenciyim. Tablet alma maksadım oyun oynamak için değil ama not almak, film izlemek, e-book okumak, internette sörf yapmak ve benzeri durumlar için. Nereye gitsem yanımda taşımayı düşünüyorum o yüzden normal tablette 3g, ativ'de ise vınn kullanarak internet ihtiyacımı gidermeyi düşünüyorum. Kalemi aktif olarak kullanmak istiyorum bu yüzden de s pen seçimimde önemli bi yer tuttu. Windows 8 yüklü olması ve usb bağlantısına sahip olması ativ'i öne çıkarıyor ama, tablet özelliklerinde kullanışlı mıdır orasını merak ediyorum. Tableti ise zirilyon tane uygulama imkanı, hafiflik, taşınabilirlik gibi özellikler daha kullanışlı kılıyor. Sizce hangisini almalıyım? Kullanan/kullanmış arkadaşlar, yorumlarınızı bekliyorum.

• 10.1 al bence
  • 10.1 konusunda insanlar samsungun ilgisizliginden sikayetci bu sebepten dolayi yakinda android l surumunun piyasaya cikmasi ile 10.1 in pabucunun dama atilmasindan endiseliyim. Konuyu actiktan sonra bi takim arastirmalar yaptim ve ativ tablet pc ye alternatif bi kac windows tablet pc daha buldum stylus'u olan, Microsoft'un surface prosuna verecek kadar param yok ama asusun tablet pc'si ilgimi cekti(modelini unuttum). En yakin zamanda magazalari gezip inceleyerek arastirmama devam etmeyi planlıyorum. Bu sure zarfi boyunca tavsiye/yorumlarinizin ürün secimim uzerinde buyuk etkisi olacak, daha önce tablet pc ve android kullanmis arkadaslar iki üç cumle de olsa fikirlerini belirtirse cok makbule gecer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG TAB S T700 10/10
    7 yıl önce açıldı
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.