Şimdi Ara

Samsung BD-E5500 3D bluray player dikkat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
13.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

herkesten al parayı sonra bahane uydur
    sonra kullan 10 gün binlerce lirayı

grupanya ya tövbe..

Degerli Uyemiz

Satin almis oldugunuz firsatin tedarik asamasinda sorun yasandigi icin odemis oldugunuz tutar,
    kredi kartiniza iade edilmistir. İade tutariniz bankaniz tarafindan 10 is gunu icerisinde yansiyacaktir.

Yasanan Durum İcin Özür Diler
    İyi Günler Dileriz,
  • 1080p mkv leri okumada sıkıntı yaşandığı için almamaya karar vermiştim, iyiki de almamışım.

Thai-Fun, bilgilendirme için çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

1080p mkv leri okumada sıkıntı yaşandığı için almamaya karar vermiştim, iyiki de almamışım.

dostum

daha da çok bilgilendirme yapacaktım ama neyse hadi dedim
    sizi kurtardığıma sevindimi hamburger bile almam bidaha bunlardan..

resmen üç kağıt yavu..

• para iadesini takip et kesinlikle
  • evet tabii

uğraşırım onlarla valla vaktim de var flat ofisi basmak lazım..
  • bu modelde dahili wi-fi var mı
  • quote:

1080p mkv leri okumada sıkıntı yaşandığı için almamaya karar vermiştim, iyiki de almamışım.

şansımız varmış...

1080p mkv okuyan bir cihaz ( uygun fiyat tabi ) bulursan paslaşalım ben de alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elamut

quote:

şansımız varmış...

1080p mkv okuyan bir cihaz ( uygun fiyat tabi ) bulursan paslaşalım ben de alacağım.

wd hdtv live kullanıyorum ben, açamadığı format yok tavsiye ederim

sanırm aynı anda hem 3D bluray okuyan hem de dvd ve hdd deki 1080p leri sorunsuz oynatan ucuz bir bluray player bulamayacağız, tabi 500 TL ve üzeri rakamlar hariç

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elamut

quote:

şansımız varmış...

wd hdtv live kullanıyorum ben, açamadığı format yok tavsiye ederim

sanırm aynı anda hem 3D bluray okuyan hem de dvd ve hdd deki 1080p leri sorunsuz oynatan ucuz bir bluray player bulamayacağız, tabi 500 TL ve üzeri rakamlar hariç

teşekkür ederim bilgi için.

peki WD HDTV live 3D oynatıyor mu ?
    oynatmadığı için Egreat veya Dune tavsiyesi var birçok forumda. onların da fiyatları 300-400 tl arası değişiyor.

• 3d iso hiç denemedim ama half sbs en az 20 tane denedim en ufak sorun olmadı

(bendeki hdtv live gen2)
  • Arkadaşlar, cihazı yeni kurdum, bir sorum olacak;

All share ve ağ bağlantısını kurdum. Bağlantı kablolu. Bilgisayardaki film dosyalarını izleyebiliyorum. Ancak bilgisayardaki herhangi bir film dosyasını izlerken, görüntüde 15-20 sn'de bir, gözün ancak zorla farkedebileceği kadar hızlı gidip gelmeler ve parazitler oluyor.

Bende aynı zamanda WD Live TV'de var, onda böyle bir sıkıntı yok. İkisi de kablo ile modeme bağlı.

Bu konuda tecrübeniz var mı? Sizde de ağ bağlantısı ile uzak kaynaktan film izlerken böyle parazitli gidip gelmeler oluyor mu, yoksa benim alette arıza mı var.
  • Arkadaşlar , projeksiyon cihazına bağlamak için medya oynatıcı arıyorum. internetten indirdiğim blu-ray 3d, 2d filmleri hdd den rahatlıkla izleyebileceğim bazen de orjinal blu ray diskten film izleyebileceğim bir cihaz lazım. Bu blu-ray oynatcılar yukarıdaki yazılardan anladığım kadarıyla HDD den film oynatırken sıkıntı çıkarıyor. fiyatta 100- 200 tl arası bişey olmalı. Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar fikir verebilirse müteşekkir olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: projekta

Arkadaşlar , projeksiyon cihazına bağlamak için medya oynatıcı arıyorum. internetten indirdiğim blu-ray 3d, 2d filmleri hdd den rahatlıkla izleyebileceğim bazen de orjinal blu ray diskten film izleyebileceğim bir cihaz lazım. Bu blu-ray oynatcılar yukarıdaki yazılardan anladığım kadarıyla HDD den film oynatırken sıkıntı çıkarıyor. fiyatta 100- 200 tl arası bişey olmalı. Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar fikir verebilirse müteşekkir olurum...

konu üzerinden baya bi zaman geçmiş, haliyle üreticiler de artık bu sorunları gideriyor. konuda sözü edilen cihazda her türlü filmi izleyebiliyorum. sorun yok. yeni cihazlarla da sorun olacağını sanmıyorum
  • evet yıllar olmuş :D hocam bana uygun fiyatlı ne önerebilirsiiz? mesela LG BP420 bu cihaz hakkında bilginiz varmı ? kullanıcı olduğunuzdan detayları ne gerekli ne gereksiz bilirsiniz , bu cihazları alırken hangi özellikler olmazsa olmaz, mutlaka şuna dikkat edin dediğiniz noktalar nelerdir? çok teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: projekta

evet yıllar olmuş :D hocam bana uygun fiyatlı ne önerebilirsiiz? mesela LG BP420 bu cihaz hakkında bilginiz varmı ? kullanıcı olduğunuzdan detayları ne gerekli ne gereksiz bilirsiniz , bu cihazları alırken hangi özellikler olmazsa olmaz, mutlaka şuna dikkat edin dediğiniz noktalar nelerdir? çok teşekkürler..

DTS ses kodlamasını destekliyor olmasına dikkat etmen lazım, çoğu yüksek çözünürlüklü film bu kodlamayı kuıllanıyor
  • bilgi için teşekkürler.
  • Bende de bu ürünün Zn modelinden var ve şuan güncelleme yok diyor 1016 da şuan. Cihazın arkasından direkt internet kablosunu taktım ama yinede sürüm zamanımız ne gelmedi güncelleme yok bilgisi ola n yardimci olsun bazıları samsung sitesinden flash destekle 1017 sürümüne guncellemis nasıl yapıldığını bilen yardimci olsun lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntınız yoksa ve bilgisayarınızdaki filmleri strreaming ile izliyorsanız güncelleme yapmayın. Son birkaç yıldaki güncellemelerde cinavia koruması var, bazı filmlerde 20dk sonra sesi kapatıyor ve ekrana "bu filmde cinavia koruması vardır" yazıyor. ( Sadece Samsung da değil, yaygın markalı olmayan tüm blu-ray playerlerde olduğunu duydum ama olmayanları hangileri bilmiyorum. )
  • Merhaba arkadaşlar

Uygun fiyata çok az kullanılmış olan bu modeli aldım ama normal cd mp3 vb. Okumuyor cd yi geri veriyor ve menülerde almanca.
    Bunu nasıl region free yapıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.