Şimdi Ara

Samsung Buzdolabı Ses Problemi ( RT4892RKAWW ) R-134a gaz ile ilgisi ne alaka?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13.09.2013 tarihinde Samsung RT4892RKAWW model buzdolabı aldım. Digital İnverter motor olan ve Samsung'un 10 yıl motor garantisi verdiği bir model.
    Soğutması iyi ama ses problemi oldugunu düşünüyorum. Alt arka tarafından ses geliyor. Bariz şekilde dolabın sesi duyuluyor. Kurulum yapildi ertesi gün servis çağirdim Bakırköy Samsung'dan geldiler arka tarafı açip baktilar herhangi bir problem olmadiğini belirttip, sesin normal oldugunu belirttiler. 10 gün sonra düğünüm oldugu için şimdi yetişmez diye değişim vs ısrarcı olmadım.

1 ay içinde gerekirse tüketici hakem heyetine giderek düğün sonrası değişimini talep edeceğim. İçime sinmedi açıkcası. 10 yıllık indesit dandik dolabım da bile bu kadar ses anca vardi. Böyle çalışmaması gerek diye düşünüyorum.

Değişim için neler yapmalıyım? Bu modeli kullanan arkadaşlar varsa dolap çalışırken sesi duyabiliyormusunuz bariz şekilde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GingerBread -- 20 Eylül 2013; 14:41:05 >

• Servis genel merkezden bilgi alip döneceğini belirtmişti giderken.
    Az önce aradılar dolaptaki sesin r-134a gaz kullanıldıgı için r-600a gaz kullanan modellere göre biraz daha fazla oldugunu söylediler.

r-134a ve r-600a gazlar hakkında bir bilgiye sahip değilim, verdikleri cevap ne derece doğrudur?
  • up
  • Bir kaç ustaya sordum gaz ile dolabın ses seviyesinin bir alakası olmadiğini belirttiler. üzerinde yazan değer 41db.

Değişim isteyeceğim samsung'tan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GingerBread

Bir kaç ustaya sordum gaz ile dolabın ses seviyesinin bir alakası olmadiğini belirttiler. üzerinde yazan değer 41db.

Değişim ? Samsung ? Unut hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaLLkHaN1905

quote:

Bir kaç ustaya sordum gaz ile dolabın ses seviyesinin bir alakası olmadiğini belirttiler. üzerinde yazan değer 41db.

İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü :))

Olmazsa zaten tüketici hakem heyetine gidicem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WaLLkHaN1905

quote:

İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü :))

Olmazsa zaten tüketici hakem heyetine gidicem.

Süreç biraz sinirlendirebilir seni hatta bıkabilirsin ama ASLA bıkma ve değişim için bastır hocam . Samsung değişim yapmamak için elinden geleni yapıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı dolabı kullanıyorum 2 aydır kullanıyorum sanki yeni yeni sesini duymaya başladım ya da ben daha önce dikkat etmedim. Son durum nedir sizde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses var hala hocam çok sessiz bir dolap değil ama soğutmasi falan çok iyi başka bir problemi yok. Aldiriş etmedik bakalım böyle devam ediyoruz şuan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.