Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hapurga

Tvye USB wifii (uyumlu)takarsan doğrudan bağlantı kurabilirsin

Evet usb dongle da güzel çözüm. Onlarda cihaz ekran görüntüsü tamamen tv de. 120 lira civarı satılanlar var piyasada. Asus da çıkarmış bir tane.
    http://www.asus.com/Tablet_Mobile_Accessories/ASUS_Miracast_Dongle/
  • quote:

Kuramazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

Kuramazsın

Yaparsın, yapamazsın şeklinde değil de , yardımcı olacak bi açıklama yapsanız daha güzel olurdu. Arkadaş şu dongle cihazlardan bahsediyor sanırım.
  • Bende var dongle,sadece modem kablosunun işini görüyor, başka ilave özellik getirmiyor. Tv, modem olmadan direk bağlantıyı desteklemiyor, yeni modellerde var

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Bende var dongle,sadece modem kablosunun işini görüyor, başka ilave özellik getirmiyor. Tv, modem olmadan direk bağlantıyı desteklemiyor, yeni modellerde var

Miracast dongle lar mobil cihaz ekranını direkt tv ye aktarıyor.

• bu tür çözüm var tabi, ben orijinal dongle dan bahsediyorum
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    Bu mesaj bana da gelmeye başladı.

C750'nin en güzel özelliklerinden biri, Youtube'a girebiliyor olmasıydı. Sonraki nesil led tv'ler Google'a da giriyor.

Ama şimdi bunu atıp onlardan alacak durumda değiliz...

Bir çok filmi Youtube'dan izleyebiliyorduk. Çocuklar için vazgeçilmez bir özellikti.

Bu özellik ortadan kalkınca televizyonun çok önemli bir parçasını kesip atmış gibi olacağız.

Aranızda bu internete girme işini başka hangi yollardan çözebiliriz, bilen var mı? Harici bir alet takarak filan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: franko

Bu mesaj bana da gelmeye başladı.

C750'nin en güzel özelliklerinden biri, Youtube'a girebiliyor olmasıydı. Sonraki nesil led tv'ler Google'a da giriyor.

Ama şimdi bunu atıp onlardan alacak durumda değiliz...

Bir çok filmi Youtube'dan izleyebiliyorduk. Çocuklar için vazgeçilmez bir özellikti.

Bu özellik ortadan kalkınca televizyonun çok önemli bir parçasını kesip atmış gibi olacağız.

Aranızda bu internete girme işini başka hangi yollardan çözebiliriz, bilen var mı? Harici bir alet takarak filan...

elektrik uzerinde internek tasıyan cıhazlar var
    powerline deniyor

elektrik uzerinden alıp kablolu veya kablosuz veriyor interneti

aynı elektrik hatt uzerınden olursa daha iyi oluyor gerci

benim evde 2 odada onlardan var

1 tanesi modemle aynı salter hattında son derece verimli kullanıyorum
    diğeri farklı salter hattında nispeten daha az verimli

bende cisconun kiler var.

• Android stick alacağız muhtemelen, aynı konu beni de düşündürüyor

• noyancelebi, kullandığın cihazın linkini verebilirsen herkes görmüş olur. Tecrübemiz olsun. Ama sanırım Netmaster'ın da benzer isimdeki ürünlerinden bahsediyorsun. (Ben de de Netmaster WTR-300 var. Kablosuz repeater. Fişe takılıyor. Modemin gücünü artırarak arka odalara aktarıyor). Ama bunun tv'de internete girmekle ne ilgisi var onu anlayamadım.

agtr, o stick nasıl bir şey, sen de link rica ediyorum.

Ben dün eve Turkcell-Superonline paketi aldım. Modem'le fiber glass üzerinden internet geldi.

Önceki kablo modem (uydunet) ile bant genişliği aynı olduğu halde hız farkı hemen hissediliyor.

Bir de yanında Turkcell tv kutusu var. IP tv de diyorlar adına. Televizyon ekranında dolaşırken Menü'de bir yer dikkatimi çekti.

Bir film hakkında Twitter veya Facebook üzerinden diğer kullanıcılarla bağlantıya geçip yazışabiliyorsunuz.

Zaten kumandanın arka tarafı tamamen klavye şeklide tasarlanmış. Demek ki isterlerse ve bir yazılım eklenirse, tv üzerinden Google'a filan girebileceğiz.

Superonline bu işi de hizmetlerine eklerse, tv ekranında internet arayüzüne kavuşmuş oluruz.

Başka fikri veya tecrübesi olanlar yazsın lütfen.

• agtr A kullanıcısına yanıt
    agtr, senden cevap gelmedi. Android Stick'in ne olduğunu sormuştum.
  • franko kullanıcısına yanıt
    Hocam tv ye takılan wifi adaptörü gibi birşey. Uygun bir cihaz arıyorum, bulunca cevap yazacaktım. Çok satan cihazlarda şikayet çok

• arkadaşlar şu youtube işine bir çözüm bulan varmı televizyonun tek smart özelliği buydu buda giderse normal tv olur
    Cihazı bulunca buraya yazmanı bekliyoruz... Konu önemli gerçekten...

Meşhur Çin sitelerinden de getirtebiliriz. Burada iki kat ödememize gerek yok.

Superonline'ı arayıp sordum. İleride Turkcell Tv'ye Google arama motoru ekleme planları varmış.

Bunu yaptıklarında sorun da kökten çözülecek.
  • franko kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92398803
    Şu an iş yapabilecek gibi, uygun fiyata bu var, aliexpress te filan nispeten ucuz

Şu sayfada cihazın tanıtımı var:

En uygun hangi sayfadan satın alınabileceğini biliyorsanız linkini verin, iyi olur.

Yukarıda linkini verdiğiniz forumun son sayfalarına göz gezdirdim. Kullanıcılar memnun. Bir de XBMC diye bir özellikten bahsediliyor. O nedir tam bilmiyorum.

Cihazın artıları eksileri nedir; siz forumu okuduysanız buraya yazın isterseniz. Hepimiz yararlanalım...

• Şu an youtube çalıştığı için fazla zaman ayıramayacğım, bu cihazları tanıyan arkadaşlar katkı verirse daha iyi olur

hocam haddimi aşarak konuya ortak oluyorum ama
    bende C650 model tv kullanıyorum ttv yi aldığımda da şöylehttp://www.dhgate.com/product/mk808-google-tv-box-mini-pc-rk3066-android/150781401.html model bişey aldım halende kullanmaktayım
    tabi şimdi bir sürü üst madel ve çesiti çesit leri çıktı forumunhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_754/tt.htm burada konularına bakarsanız daha da bilgi alabilirsiniz
    ben hala memnunum diyebilirim tv yi bir tür bilgisayara dönüştürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalı963 -- 13 Şubat 2015; 17:19:13 >

• Neo X8-H Plus'ın satın alınabileceği link:

Yanında klavye olarak da şu tavsiye ediliyor:

www.aliexpress.com
    Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
    http://www.aliexpress.com/snapshot/6389289362.html?orderId=64954114741886

• bursalı963 kullanıcısına yanıt
    Bu linkteki mouse ve klavye. Android işletim sistemi tv'ye nereden yükleniyor? Biraz açar mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.